Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Nohti – Maribor

Nohti – Maribor

Pozdravljeni,

Kje bi v Mariboru lahko šla na geliranje nohtov, da delajo lepo, kvalitetno in poceni? Bila sem v enem salonu, ki je zelo znan, pa mi niso dobro naredili. 3 Nohti so so se mi zlomili že po dveh dneh pa nisem nič takega delala. Zlomili so se mi tam, kjer se moj noht konča in gel nadaljuje.

Lepo prosim za nasvete.

V evroparku spodaj, zraven telekoma oz bolj zracen Interspara … tam vsak dan ena glanca nohte 🙂

Tam je res skoz nekdo, nisem še bila in nevem kako delajo, vem pa da je cena nekje okrog 30€.

Hvala za predlog. Mogoče še kje?

Veliko jih je tudi, ki imajo s.p in delajo v majhnih lastnih salonih, ampak so zelo zasedene in malokatera še jemlje nove stranke..

Nobenega moškega ne zanimajo pošminkani kremplji …

Nohtov si ne urejam zaradi moškega ali koga drugega, ampak zase.

Pozdravljeni, me zanima če ste našli kak kvaliteten salon v Mariboru? Tudi meni se je že po prvem tednu delala korekcija nohtov, ker so se zlomili,nekateri pa odstopali. Sedaj iščem nekje, kjer naredijo kvalitetno, ker v Europarku sem bila močno razočarana.

renata, salon ima na koroški 041784828

Lepotni salon nush. Priporočam Nušo, ki naredi res kvalitetno in tako da se nohtki ne luščijo. 070809017 je pa telefon za naročanje.

žal vam ne morem pomagati

Odgovor na objavo uporabnika
anabanana335, 14.11.2021 ob 12:27

Lepotni salon nush. Priporočam Nušo, ki naredi res kvalitetno in tako da se nohtki ne luščijo. 070809017 je pa telefon za naročanje.

Se strinjam!

hejla,ce katera rabi nohtke lahko pise na instagram (nails_by_tija)

Nahajam se v Mariboru😊

New Report

Close