nohti
Možno je ,da ti primanjkuje vitaminov skupine B, ki v organizmu poleg drugih presnovnih nalog skrbijo tudi za obnavljanje in rast nohtov. Pomanjkanje povzroča težave s krhkimi, mehkimi in lomljivimi nohti. Za vidni uspeh je potrebno nekajmesečno jemanje, saj noht povprečno zraste le za slab milimeter na teden, zato nepravilnosti nohtov v kratkem času ni moč odpraviti.Kje dobiš kvalitetne vitaminske dodatke pa ti ne bom povedal ker se bo spet našla katera ,ki bo rekla da delam reklamo…
Poizkusi kozmetiko Mavala. Imajo več zadev, jaz sem kombinirala hranilno kremo in eno tekočino, ki vsebuje formaldehid. Nanaša se samo in zgolj na konico (rob) in noht otrdi, potane močnejši. Na ta način sem dosegla, da imam zdaj nohte kot punce iz reklame za francosko manikuro. Prej pa… nočeš vedeti!
Mojca
Tudi meni se je to dogajalo – pričela sem jesti vitaminske tablete Unicap, pazim, da vedno cistim v rokavicah, kremo za roke vedno nanesem tudi na nohte in po nekaj mesecih se je stanje precej izboljsalo.
Ales in Tanja,
vajin pogovor me pa spominja na naso nogometno reprezentanco: gospod, katerega imena ne smem izgovoriti in stevilka 7. :)))
lp
S.