Najdi forum

Pozdravljene.

Ali mogoče katera pozna kakšen učinkovit preparat ali kremo proti luščenju nohtov. Meni se luščijo že od majhnega, tako da mislim, da je dedno. Hvala, lep dan

jaz mam pa čist mehke,..

Katarina, za nohte je najboljše, če si jih umiješ v vodi, razredčeni z limoninim sokom. Nohti se ti bodo lepo svetili in bodo trdnejši. Zagotovo! Drugače pa poskusi kakšno kremo s kalcijem za nohte. Ne bodo se ti lomili in bodo trdnejši. teh krem je pa ogromno na tržišču.

Možno je ,da ti primanjkuje vitaminov skupine B, ki v organizmu poleg drugih presnovnih nalog skrbijo tudi za obnavljanje in rast nohtov. Pomanjkanje povzroča težave s krhkimi, mehkimi in lomljivimi nohti. Za vidni uspeh je potrebno nekajmesečno jemanje, saj noht povprečno zraste le za slab milimeter na teden, zato nepravilnosti nohtov v kratkem času ni moč odpraviti.Kje dobiš kvalitetne vitaminske dodatke pa ti ne bom povedal ker se bo spet našla katera ,ki bo rekla da delam reklamo…

Joj smo občutljivi!
Meni je pomagalo, da sem kupila utrjevalec ( mislim, da je Jade Diamondhard, kot lak ) in sem ga pač redno uporabljala pa seveda pravilno piljenje …

Veš Aleš, tudi jaz imam mehke nohte, pa še cefrajo se mi, ko malo zrastejo. Dotični vitamini (ve se kateri) pa mi niso pomagali, jemala sem jih vsak dan, več kot leto dni, pa ni bilo rezultata. Sedaj si jih lakiram z Lorealovim lakom v te namene in moram reči, da je stanje vidno boljše.

Saj sem napisal,da je to le ena možnost.Večinoma pa je vzrok dedni zapis v DNK.Tu pa ni druge pomoči kot mehanski utrjevalci(laki itd.).Nekaterim pomaga tudi švicarska krema Dikla s pantenolom in E vitaminom.

Kje pa se lahka ta krema dobi?

Dikla se dobi v DM,obenem pa ti priporočam uporabo Artistryjevega regeneratorja za kožico in nohte, kispodbuja rast nohtov in deluje sistemsko.S to kombinacijo si je žena popolnoma uredila težave z nohti.

Zelo pomaga kombinacija olivnega olja in limoninega soka.
Meni se tudi luščijo, ampak hodim na intenzivn onego v kozmetični salon. je pa dobro v drogeriji vprašat, če imajo kaj pametnega.
Lp, Simona

Poizkusi kozmetiko Mavala. Imajo več zadev, jaz sem kombinirala hranilno kremo in eno tekočino, ki vsebuje formaldehid. Nanaša se samo in zgolj na konico (rob) in noht otrdi, potane močnejši. Na ta način sem dosegla, da imam zdaj nohte kot punce iz reklame za francosko manikuro. Prej pa… nočeš vedeti!

Mojca

Tudi meni se je to dogajalo – pričela sem jesti vitaminske tablete Unicap, pazim, da vedno cistim v rokavicah, kremo za roke vedno nanesem tudi na nohte in po nekaj mesecih se je stanje precej izboljsalo.

Ales in Tanja,
vajin pogovor me pa spominja na naso nogometno reprezentanco: gospod, katerega imena ne smem izgovoriti in stevilka 7. :)))

lp
S.

blagor tvoji ženi, za katero tako popolno skrbiš!!!

New Report

Close