Najdi forum

Lep pozdrav!

Neverjetno, tudi moški imamo probleme 😉 Na nohtih se mi pojavljajo bele lise, ki ne izgledajo prav nič lepo. Zanimivo, da je teh več na levi roki. Ima kdo kako idejo kako se jih znebit. Obstajajo kakšne tablete. Svetovali so mi jemanje B-kompleksa – a ne pomaga!

Pozdravljen!

Žal ne poznam nobene kreme oz. tablet, ki bi preprečevali nastanek teh belih lis v nohtu……sem pa slisala, da če ima kdo take bele lise v nohtu, da mu primanjkuje vitaminov…..hmmm, katerih pa žal ne vem…..povprašaj malo naokrog ali pa kar osebnega zdravnika……..

Lp, Mateja

Meni je pri podobnih težavah pomagalo ravno jemanje B-complexov … Dobijo pa se tudi različne kreme za utrjevanje nohtov (glede na to, da se verjetno ne bi rad mazal s prozornimi utrjevalci …), malo povprašaj v kakšni drogeriji

lp

tini

mislim, da imaš bele lise zato ker ti primankuje kalcija. Torej kupi si šumeče tabletke, ki vsebujejo kalcij.

Tudi jaz sem za pomanjkanje B vitamina (katerega ne vem…). Vem le, da nohti rastejo izredno pocasi – like 1mm na teden, tako da bo treba kar nekaj casa pocakati, da ti bo noht zrastel dovolj, da bos lahko predel z belimi pikami odstrigel proc.

LP,

Tilka

New Report

Close