Najdi forum

Imam težave z nohti.Ko mi nohti malo zrastejo se mi tudi hitro zlomijo.Nohti se mi tudi cepijo v več plasti.
Drugače imam lepo oblikovane nohte.Ali mi lahko prosim svetujete katere lake naj uporabljam za utrditev nohtov.(od katerege proizvajalca) in kaj?

Lea!

Najtežje je odgovoriti na vprašanje kaj je dobro in kaj je najboljše!
Ljudje smo različni, imamo različne želje in potrebe. Vse kar je dobro zame, še ne pomeni, da bo dobro tudi za vas. Ravno zaradi različnosti je svet tako lep.

Ravno nohti so ena izmed tistih problemov, ki ne potrebujejo samo dobrega izdelka, ampak tudi čas in vztrajnost. Nohte ne bova izboljašali čez noč.
Na žalost pa je tako, da jih uničimo hitreje kot pa ohranimo lepe in urejene.

Glede nato, da se vam nohti cepijo v več plasteh, vam svetujem uporabo laka obogatenega s kalcijem, ki omogoča nohte bolj čvrste.
Osebno sem si nohte uredila z blagovno znamko Orly-ameriška blagovna znamka.
Uporabila sem lak imenovan Nail defence-obogaten s provitaminom B5, ki je namenjen prav za poškodovane nohte. S tem proizvodm sem nohte mazala dobra 2 meseca, da sem jih ponovno učvrstila. Pomembno je, da lak namažete, ne samo po zgornji ploščici nohta, ampak tudi na spodnjem delu konic nohta. ( notranji del-med blazinico in konicami nohta ). Noht mora biti zaščiten okrog na okrog.

Napišite mi kaj ste do sedaj uporabljala in kakšni so bili učinki!

Lp

Nada

Enkraten lak- preverjeno.Sama uporabljam samo ta utrjevalec, ker mi edino ta odgovarja. Vreden svojega denarja(cca. 3000,00 sit).
Celo večnost so se mi cepili nohti, odkar pa uporabljam Nail-Defense pa nič več.

Ampak je pa res, kar ti je Nada napisala- ni nujno, da paše vsaki.
LP Damjana

New Report

Close