Najdi forum

Nokia Lumia 720

Pozdravljeni,

iz gole radovednosti sem si želela na zgoraj imenovanem mobitelu ogledati moj FB profil. Seveda me je program vprašal če želim bližnjico, napisala sem, da ja, vpisala svoj mail in geslo. Pa dobro. Do vsem nekako gre.
Takoj po vpisu se je FB stran razpotegnila preko celega telefona. Kamorkoli kliknem jo najdem. Na dolgo in široko. Zaseda veliko prostora, v glavnem pa je moteče.

Zanima me če kdo ve, kako in katero opcijo ubrati, da FB z mobitela, brišem.Hvaležna bom za vsak nasvet in napotke.

Nokia Lumia 720 windows 8) 🙁

Mi res nihče ne zna, noče ali more odgovoriti, ali pa sem še večja trapa kot sem mislila, da sem. Nakup tega telefona se mi maščuje do mere, da ga bom prijela in treščila v prvo reko.

Še enkrat prosim za odgovor oz. nasvet in pomoč.

Hvala

Da koga preveč ne obremenjujem z morebitnim odgovorom, katerega sem nujno potrebovala.
Vse je bilo zelo hitro urejeno. Nekaj časa zadržiš prstek na fb profilu, telefon vpraša kaj želiš s tem storiti, tvitnila na ‘izbriši’ in zadeva je urejena.Brez panike in hitro in hvala tistemu, ki mi je odgovoril oz. to kar sam storil.
Očitno tule gor ni junaka.

Nasvet: nene dajajte FBFB v ‘pametne’ telefone ker nikoli ne veste, kaj vas za vogalom čaka. Kar se je zgodilo meni je več kot preveč, saj mi je med drugim brisal vse moje osebne fotografije in onemogočil dostop do marsikatere aplikacije. in še kaj.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close