Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Nomago

Nomago

Kako ste zadovoljni s portalom Nomago, ki omogoča nakup vozovnice preko spleta? A je še kdo imel težave ?

Jaz. Sem mislila, da sem vse uredila (pri čemer je prava umetnost znajti se med novo, staro kartico, želiš menjati, moraš menjati?!?!?). Kode z odločbe za subvencijo ni bilo treba nikamor vnesti ( menda je potrebno novo vlogo vložiti le v prvem letniku?)
Potem pa dobim na dom pošto z neko kodo, ki jo moram vpisati bogve kam.
Poskušam, nič ne deluje, kličem na njihov center že drugič. Da ugotovijo, da za to kartico pa res ne rabim te kode, da so se verjetno zmotili.

V glavnem, kartica deluje, denar so vzeli z računa, bo menda že štimalo.

Hm, pri nas si je otrok vse uredil sam. Brez težav. Jaz sem samo vpisala geslo za Paypal.

Karto sem kupila preko spletne banke, postopek je bil videti OK, plačilo izvedeno, zdaj pa se kartica ne aktivira. Predlagali so mi, da ponovno opravim nakup, potem pa mi vrnejo prvo nakazilo. Vsak butelj ve, da se vse da preknjižiti, če se hoče…

To se je meni zgodilo lani. Z eno kartico. Druga je šla bp skozi.

In kako si zadevo rešila? Hvala za odgovor.

Mi lahko nekdo, ki je opravil nakup vozovnice preko spletne banke, pove oz. preveri, ali se mu številka v namenu plačila ujema s šifro vloge ?

??

Mi lahko nekdo, ki je opravil nakup vozovnice preko spletne banke, pove oz. preveri, ali se mu številka v namenu plačila ujema s šifro vloge ?

Mi imamo drug problem z njimi. Stanujemo 3 km od glavne ceste. Dnevno cez nas manjsi kraj peljejo samo 3 avtobusi. Ob 6, 7 in 8. Sin zacne letos z prakso v eni elektro firmi in mora biti tam ob 5.50. Avtobus, ki pelje po glavni cesti, ki je od nase hise oddaljena 3 km pa ustavi na tej postaji (ob glavni cesti) vsako uro ze od 4 ure zjutraj. No in , ko smo hoteli, da bi lahko sin s to isto letno vozovnico obcasno uporabljal tudi ta avtobus se pa zaplete. Ceprav imata oba avtobusa isto zacetno in koncno postajo, samo, da eden zavije z glavne ceste in nadaljuje po stranski cesti, nam komplicirajo 200/h. Problem je tudi za nazaj ker sta spet samo 2 avtobusa za po tej stranski cesti. Prvi ob 14 in drugi ob 15h. Sin konca 2x na teden pouk ze ob 11.30. Po glavni cesti pa gre bus spet vsako uro. Kaj naj pocne 2 uri in pol v mestu? Kupili.smo letno vozovnico, zdaj pa bomo morali nekako sami organizirat prevoz. Ta nomago je eno veliko s…..
Se kdo s podobnimi tezavami.

Pa ti veš, da je Nomago samo posrednik in nima nobene zveze s tvojimi problemi?

Še enkrat plačala.

Mi imamo podobno situacijo. Torej ali gre otrok od doma ali pa ga zapeljeva mimogrede, ko greva v službo, v bližnji večji kraj. Jaz sem to na blagajni povedala že prvič, ko smo kupili vozovnico in vsakič napiše dijak kot začetno postajo obe možnosti, torej kraj bivanja ali bližnji večji kraj. Busa tudi ne peljeta po isti poti, a razdalja iz kraja bivanja je daljša. Zato niso nič komplicirali. Kako so to označili na vozovnici ne vem, a imajo poseben izraz za tako vozovnico in normalno deluje.
Če komplicirajo, to še ni odgovor NE. Bodi vztrajna in naj vpišejo obe postaji kot vstopni. Kot razumem, ni z druge postaje ob glavni cesti nič daljša pot po km?

Pa ti veš, da je Nomago samo posrednik in nima nobene zveze s tvojimi problemi?
[/quote]

Kak posrednik neki? On je izvajalec prevozov.

Mi imamo podobno situacijo. Torej ali gre otrok od doma ali pa ga zapeljeva mimogrede, ko greva v službo, v bližnji večji kraj. Jaz sem to na blagajni povedala že prvič, ko smo kupili vozovnico in vsakič napiše dijak kot začetno postajo obe možnosti, torej kraj bivanja ali bližnji večji kraj. Busa tudi ne peljeta po isti poti, a razdalja iz kraja bivanja je daljša. Zato niso nič komplicirali. Kako so to označili na vozovnici ne vem, a imajo poseben izraz za tako vozovnico in normalno deluje.
Če komplicirajo, to še ni odgovor NE. Bodi vztrajna in naj vpišejo obe postaji kot vstopni. Kot razumem, ni z druge postaje ob glavni cesti nič daljša pot po km?
[/quote]
Danes po sluzbi grem spet tja. Zadnjic je bila ena mlajsa punca (mogoce studentka) in je vztrajno trdila, da to ne gre in, da ce zelim lahko se eno karto kupim. Ko sem zahtevala odgovorno osebo oziroma njenega nadrejenega ga pa ni bilo vec v sluzbi, ker dela samo do 13h.

Kak posrednik neki? On je izvajalec prevozov.
[/quote]

Kdaj so pa ukinili vse prevoznike v Sloveniji? In od kdaj so izvajalci železniških prevozov, za katere tudi velja karta?

Kartico Nomago lahko uporabljaš za vožnjo z različnimi prevozniki po vsej Sloveniji (medkrajevni avtobusi, vlaki in mestni avtobusi v Ljubljani ali Mariboru).

Ne vem, če se razumeva.
https://tl.finance.si/8932892?cctest&

Z malo vztrajnosti gre… Sem uredila, ampak so oni meni najprej vrnili denar.Menijo, da lahko pometajo z nami samo zato, ker smo odvisni od njihovih prevozov.

Že, že, ampak imaš na njej vpisano in plačano določeno relacijo.
Ni vse zlato, kar se na zunaj sveti.

Vztrajajte, kličite na njihovo brezplačno številko,…

Nomago je dobesedno podjetje do kurca. Ukinili so vse prevoze avtobusov. Sedaj na relacijah ki bi morale imeti avtobuse redno sploh ni nobenega prevoza avtobusa. Res žalostno kaj so naredili z slovenskimi prevozi. Jebem jim mater

New Report

Close