Non stop bolan
pitra, 05.07.2022 ob 09:05
Dej nehaj no, jemljejo medicinci in ostali.
Boli mene za medicinse in državnozbornike, kjer jih ne testirajo na prisotnost drog, ker se gleda skozi prste; odgovori prosim za delovno ljudstvo: kako upravičiš torej “terapevtsko jemanje in zadevanje” na pregledu za službo ??? Ko si tako pametna. in propagiraš tudi na MON in verjetno tudi prodajaš terapevtsko zadevanje.
modrivrag, 05.07.2022 ob 11:50
Mene je pred leti pulmologinja poučila, da se vsaka viroza ali bakterijska okužba začne v nosu. In če skrbiš za tovrstno higieno je malo verjetnosti, da sploh zboliš.
No, zdaj mi je jasno, da nikoli ne zbolim, ker si vsak dan z umazanimi rokami vrtam po nosu in tako krepim imunski sistem. Kot ene vrste dnevno mini cepljenje. Navada še iz vrtca. Govorim o desetletjih zdravja. Zadnja vročina pomlad 1993. O vseh mogočih tabletah, ki jih jemljete, berem prvič na tem forumu. Zahvali se zdravnici v mojem imenu!
Ma kaj reče pa tvoj osebni zdravnik, ko ti non stop odpira bolniški stalež? Ni mi jasno zakaj ne pride k izvoru teh tvojih okužb.
Je pa možno, da pobereš od ljudi. Povem primer, starši zdravi kot dren, malček zdrav kot dren. Ko pa gre malček v vrtec vsi trije vsakih par mesecev bolni, ker ta mali non-stop nosi iz vrtca…
Srečno. Razmisli o stilu źivljenja, ne samo o bliźnjici, prehranskih doplonilih. Magične bližnjice ni.
Dovolj spanja, hidracija z vodo, fizična aktivost na čistem zraku in soncu ( s tem krotiš tudi stres), planiranje zdrave prehrane za en dan naprej, ne pa stop na 1. bencinski po pakiran panin, ko zgrabi lakota. Plaçaj si komplet laboratorij, kateri vitamini in minerali ti manjkajo, če sploh. In nabavi le te, ciljano, ne pa multi vitamin, ki ga ne rabiš.