nonstop mi jo liže
priznam je fino lizat samo je pa tudi fajn ko je notri in se lah predajaš užitkom v večimi položaji. no jaz rad ližem rad ga dam noret, je pa res da se zelo rad igram ližem sexam ližem sexam. no ja treba je met tudi sposobnost sexa, da žensko lah popolnoma potešiš,a kaj ko je nas zelo malo ki smo tega sposobni.
Obstajajo še druge stvari , kot samo ti dve, lizanje in sexanje. Dodati še kašno obojestransko perverzno govorjenje zraven, seveda tako , da obema paše in še druge stvari tolk polepšajo in poboljšajo sex , da je to neverjetno. Tudi sama pogrešam moškega, ki lahko in zna početi več stvari, kot samo eno in isto drgnjenje. Meni je vse to všeč, tudi nežno obojestransko kloftanje, noro zažge.Užitek je nepopisen.Obupani pa nasvet – odkrit in odprt pogovor s partnerjem , brez sramu, povej mu kaj ti je všeč in kaj si želiš, mogoče boš presenečena ugotovila, da ti bo rade volje ugodil. Če ne ve , seveda ne more. Pa vpraši ga kaj je tud njemu všeč, mogoče bo tudi tebi. L.p.
Sory- napaki, mislila sem napisal.Žal mi je, da je tuki gor tko negativno nastrojenih ljudi proti vsemu.
Ne glede na druge stvari imamo moč v svojih rokah in si stvari lahko uredimo zelo prijetne, seveda s pravo osebo, ki pa jo je zelo težko najti v teh časih, vendar obstajajo , samo najdejo se ne.Določeni pa sam čakajo in se tudi nič ne potrudijo.Jaz vidim v vsem tem neki lepega , si uredim da mi je lepo in tud osebi ki je z mano. To je super sprostitev, hehe sploh na moj način. je vse skupi sprostitev, telovadba , uživanje, kaj si človek lahko želi več.
sem 42letni moski in si zelim avanturo z zensko ki ima tako zeljo in je iz okolice lj pisi mi na [email protected] in se dogovorimo.