Nonstop ti umetni nohti
Akril, 14.05.2023 ob 12:23
Sodelavke mi razkazujejo svoje umetne nohte. “Ooo, poglej, mam nove nohte.” “Nohte sem si šla delat, to je bilo to za danes.” Bla bla bla.
A mi hočejo kaj namignit? Jaz nisem v življenju imela umetnih nohtov. Pri 35ih. Potem pa še berem tu, da so umetni nohti krhki, lomljivi.
Nehajte mi s tem. Nisem možača, ampak me res zanima, a mi hočejo kaj povedat?
Enostavno ne vem, kaj odgovorit, kako dat kompliment na nove umetne nohte? Pač, ok, vidim veliko tega na spletu, so mi kakšni lepi, ne vsi. Me pa ne zamika, da bi si to šla delat. Plačaš kar nekaj denarja, potem se ti zlomi in kaj? Meni je grdo, da imaš umetne nohte in vmes enega zlomljenega oziroma brez, ali pa z obližem prelepljenega. Kako to zgleda? Meni ni všeč. Lahko si greš popravit zlomljen noht, to spet stane.
Saj ne, da si ne bi privoščila, ampak tistih 40 € dam raje za kaj drugega. In poplava teh nohtaric, kako sploh veš, katera je dobra? Pa ene so poceni, pa razmišljaš, da so slabše, …
Nisem v tej sferi in ne vem, kako dat kompliment.
Čemu dajati kompliment za nekaj kar ti ni? Jaz ga tem nagnusnim krempljaricam ne bi nikoli… raje rečeš meni to ni…
Vsaka se odloči zase kaj bo oblekla ,kako se bo naličila itd.ali bo imela umetne oz.podaljšane nohte ali bo imela samo gel na nohtih .Če te to moti jim povej,da te njihovi nohti ne zanimajo ,če je všeč njim jih naj pač imajo.Ljudje smo različni in tako to je. Zakaj in čemu kdo porabi denar je njegova stvar .To kar sprašuješ tukaj zakaj razkazujejo svoje nohte vprašaj njih,boš dobila odgovor ,ker tukaj ga zagotovo ne boš,k večjemu podobne somišljenice tebi .Vprašaj tudi sebe zakaj je to zate moteče,če ti pokažejo nohte ? Ali to v tebi vzbudi zavist ?
Zaki, 21.05.2023 ob 05:05
Brez skrbi-to je samo afnanje tako kot pri moških z avtomobili. Odkrito povedano se moškim bolj dopadejo naravni negovani nohti kot pa umetni-samo nočejo priznati.
Res je . Sovražim tiste dolge nohte in vso umazanijo okoli njih… Naravni, lepo negovani nohti so zakon
Iskreno ji povej, da ti ni všeč.
Ni gršega, ko vidiš na televiziji kvazi kuharice z dolgimi, kričečimi, umetnimi nohti.
Pa trgovke in medicinske sestre. Za bruhat.
Ko sem delala v zdravstvu so morali biti nohti lepo postriženi, brez barve. Pa samo poročni prstan je bil dovoljen. Zdaj so pa sestre nakičene, naparfumirane, da še dolgo za njimi ostaja vonj. To ni higiena, to je afnanje.
Mami677, 21.05.2023 ob 14:59
Umetni nohti niso prav nič lomljivi, včasih res kakšen odstopi od tvojega nohta, moja nohtarica to popravi zastonj. Ampak to se mogoče zgodi enkrat na 6 mesecev.
Jaz imam umetne nohte ravno zato, ker so moji nohti lomljivi in se neprestano cefrajo..
- Si se kdaj vprašala, zakaj imaš lomljive in scefrane nohte? Večina tistih, ki tlači nanje vso kemijo, ima uničene. Ne razumem, zakaj bi a sebi uničevala nekaj, kar je naravno, da bi potem na to uničeno nadomeščala z neko umetno snovjo.
Kot oseba ki si dela nohte ti samo povem, da ko grem na nove isto kazem mozu in otrokom ker so mi vsec. Po moje ni nic osebnega ampak je oseba definitivno samo vesela. Tako da pohvali. Povej zakaj si jih ti ne das.. malo debate nic ne skodi.
Samo tako informativno ti pa povem da niso to vedno umetni nohti. Eno je podaljsani kremplji – ti so verjetno umetno podaljsani. Drugo je pa lak na svoje nohte ki ga das pod lucko da se posusi in ostane na nohtih 3 ali 4 tedne. Potem zamenjas. To imam jaz. In to ni umetni noht. Je gel lak.
Svinje, 14.05.2023 ob 18:52
robi9, 14.05.2023 ob 12:49
To so prave kure s kurjo pametjo.
HAhaha prav imaš. Kure a kremplji. Ne vem kako lahko sploh kaj naredijo, npr.previti otroka, ga preobleči, skuhati, speči kej, obrisati si rit????Fujjjjj in vsa ta umazanija za nohti.
Se vidi, da nimaš pojma o dolgih nohtih. Vse se da delat z njimi, pa nobene umazanije odzadaj, prav lahko vidiš kratke nohte, pa vse črno odzadaj. Sem imela dolge svoje nohte, gelirane dolge in kratke, vedno sem lahko vse delalala, ja tudi rit obrisala brez problema…..
Moji pravi nohti so cisto uniceni od grizenja, ker sem jih cel lajf grizla. So slabe kvalitete in rastejo v cudno smer, tako da ni sans da bi si jih pustila. Mi je pa vsec imet dolge in to lahko dosezem samo z umetnimi. Sem nasla kul nohtarco, ce se kej zlomi (sicer redko), pridem popravit zastonj. Ne vem kako drago ni, 35 eur, hodim na ene tri do stiri tedne.
coca cola zero, 20.05.2024 ob 08:29
Moji pravi nohti so cisto uniceni od grizenja, ker sem jih cel lajf grizla. So slabe kvalitete in rastejo v cudno smer, tako da ni sans da bi si jih pustila. Mi je pa vsec imet dolge in to lahko dosezem samo z umetnimi. Sem nasla kul nohtarco, ce se kej zlomi (sicer redko), pridem popravit zastonj. Ne vem kako drago ni, 35 eur, hodim na ene tri do stiri tedne.
“coca cola zero” … a ni to mal drago, vsak mesec skeširat 35 evrotov, sm misla, da je cenej…
…no, kakorkoli, kakšne imajo res zanimive, lepe, mi je všeč pogledat, me pa ne mikajo. Sem s svojimi, včasih daljšimi, včasih krajšimi, povsem zadovoljna