Nonstop ti umetni nohti
Jaz sem si enkrat tko za foro dala gor lak. Ene 2 tedna. Potem so bili nohti čisto zanič. Ma ni šans, da dam spet lak gor, kaj šele umetne nohte. Nikoli jih nisem imela in nikoli jih ne bom.
To je čista bedarija. Raje si daj kano na roke – pač kot nek list ali rožico, ne pa kremplje. LJudje so pač butasti, ampak na nohtih se pač služi. Lahko bi se tudi na risanju na roke, seveda NE trajno, ker nikoli ne veš, ampak ZAČASNO.
ahmm, 20.05.2024 ob 08:35
coca cola zero, 20.05.2024 ob 08:29
Moji pravi nohti so cisto uniceni od grizenja, ker sem jih cel lajf grizla. So slabe kvalitete in rastejo v cudno smer, tako da ni sans da bi si jih pustila. Mi je pa vsec imet dolge in to lahko dosezem samo z umetnimi. Sem nasla kul nohtarco, ce se kej zlomi (sicer redko), pridem popravit zastonj. Ne vem kako drago ni, 35 eur, hodim na ene tri do stiri tedne.
“coca cola zero” … a ni to mal drago, vsak mesec skeširat 35 evrotov, sm misla, da je cenej…
…no, kakorkoli, kakšne imajo res zanimive, lepe, mi je všeč pogledat, me pa ne mikajo. Sem s svojimi, včasih daljšimi, včasih krajšimi, povsem zadovoljna
@ahmm
Meni osebno se 35 eur/mesec ne zdi veliko za nekaj, kar ti ful pomeni al pa te “veseli”.. Kdor kadi, daje v cike, al pa kave, drinke, eni neprestano npr. kupujejo knjige.. no, jaz imam pac nohte.
“Marsikaj lahko počno z nohtki. Samo, ker ste ostale lene in umazane, še ne pomeni, da druge ne pazijo na higieno. Vsak moški raje vidi urejene, nežno nalakirane nohte na svojem udu, kot nasprotno pogrižene, počrnele, odebeljene, kmečke prste.”
Torej moški seksajo samo s takimi, ki bi imele počrnele, odebeljene in kmečke prste, če ne bi imele umetnih nohtov?
Kreteni so pač za skupaj.