Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Opravljivka Nora angleška Meghan

Nora angleška Meghan

Eno vprašanje, ko vse veste in je pol ločenk tu med vami. Recimo, da čez par let še med njima mrkne ljubezen, se ga naveliča, kot pol slovenk tu gor. Vloži tožbo, predlog za razvezo. Glede na to, da sta bila poročena v VB, se najbrž upošteva zakone ob ločitvi iz te države?? Ali recimo kanadske, če bosta živela tam?
Ali ima Heri kaj več šans, da dobi recimo skrbništvo za svojega čurkeljna ali bi se ju ob vsem tem obravnavalo kot navadna no name državljana? On iz ugledne družine, monarhije, ki se jih klanjajo, ona ločenka, lovača, sponzoruša, … katera se je nekaj časa še trudila, da bi se naučila jesti z zlato žlico, vendar ji jed ni teknila.
Ali je imel šanse recimo “do sedaj”, sedaj ko pa je obrnil nonici hrbet, se pa tudi ona ne bo potegnila zanj, če bo prstan padel po tleh??

Časopisov nisem tolk sledila, nisem vedla da je kraljica (angleški dvor) zavrnila da jo še predstavljata, kar je razumljivo saj po protokolu morata živeti v angliji in ne drugje.
To da ne bo Nikol kraljica to je pa itak vedla saj ima Harry tri otroke s Kate.
Jaz vseeno mislim (seveda je to le teorija) da je plemstvo kar srečni da so se je losal.
Ni primerna, res ne. Sej je Kate tud iz plebsa ampak se je prilagodila, izučila in dokazala, čeprav lahko ji verjetno ni.
Kar se pa tvojega kolega tiče, ta bi pa lahko ženo malo podučil in pripravil na novo življenje, Evo mu črna pika od mene, čebelice imam samo za pridne… haha
[/quote]

Ma jaaaaaaaaaa, kakšni prijatelji. Ona je bila petorazredna igralka tamle v eni seriji no. Kaj ti misliš, da je prej z Oprah in Sereno in Klunijem na pijačo hodila??? Dej nehej! Oni so jo na instagramu potrdili šele ko se je razvedelo da hodi z angleškim princem. To so hijene, ki iščejo samo korist in nove povezave, to so hijene ki vse kar še rabijo je kakšen kraljevi naziv in kakšna fotografija skupaj s kraljico, da bo kakšen lajk več.
Prosim te no!
S temi prijatelji je konec. Serena je ne bo več pogledala, isto ostali. Kaj pa je ona. Spet ena drugorazredna igralka brez posla, ki je po vrhu še skregana s kraljico, kar pomeni, da če se bodo z njo slikali, bo konec z vezami in poznanstvi. Čim dlje stran od nje, to si mislijo. In Serena bo na Vimbeldon vabila Kate ne pa neke Megice, ki ni nič več…
Samo ona tega še ni dojela. Bo pa… Prej kot v pol leta. Ker je nihče ne bo hotel vzeti v film, ker se bodo bali, da bo film s strani angležev popljuvan in tako v velikem minusu in ga države komonvelta ne bodo odkupile. Nehajte mislit kako bo ona sedaj slavna. Bo khurac slavna. Ne bo. Vsi se je bodo izogibali.

gospod Vagabund Vaga Stručnjaški, prof. dr. vesoljske in mravljične znanosti univerze Ghonisenekam in pogodbeni sodelavec na inštitutu Ropotalne medicine, kjer predava iz predmeta Ghlupi možgani gospodinj diplomiral iz novega človeškega organa Malina Felicus, doktoriral iz nožnih prstov medvedjih šap Specializant oddelka za človeško blato in njegovo možno pretvorbo v plastelin pri mednarodni organizaciji DREKOPEK University

Jaaa, to pa ja. Seveda so veseli, da sta šla. Še malo, pa bodo tako zelo pozabili nanju, da ne bosta vabljena na nobene protokole več. Poglej, 15 let in George se lahko poroči in jaz sem prepričan, da njiju med svati ne bo… Ko bo Wils kralj bo gotovo z njima. Sicer sem pa itak mnenja, da ta veza ne bo trajala več pet let. Osramočeni princ se bo vrnil in pothinil nekje za grajskimi zidovi kot zdaj Andrejček.
Kar se tiče Kate… Ja, kot praviš je iz plebsa. Samo Srednji ali višji srednji razred v Angliji je kar poučen kako se pogovarja, kako deluje in kako živi plemstvo. So že kakšne navezave s kakimi lordi in tako dalje. Tudi če spremljajo malo te kraljeve programe… Pa srednja šola, te elitne šole so pač grajene na nekem protokolarnem sistemu. Kate je bila “šolana” za princeso. Ona je dobro vedela kam gre.
[/quote]
A točno ja, Kate je bila iz premožne in uglajen družine.
Tale megan (pa nimam nič proti njej) pa ni dorasla njim, saj je živela v Ameriki svobodno in kot se je sama odločila,zal tukaj se pa ni mogla prilagoditi
Mi je pa žal otroka, že zaradi njega bi morala pač stisnit zobe in se podredit protokolom, saj je točno vedela kam se je poročila. To niso sosedovi Novakoviči ampak kraljeva družina. Njena napaka v celoti

Angleško kraljevo družino spremljam že vsaj 20 let in ne samo prek 24ur.
Nekateri pišete popolne nonsense in kontrirate sami sebi. Ne more hkrati Meghan zahtevati, da se Harry odreče funkcij, potem pa hkrati biti jezna, ker so jo “izgnali”. Eno ali drugo.
Pa lepo prosim, seveda ji je bilo popolnoma jasno, da ne bo omožila bodočega kralja. A vi mislite, da ne zna 2 in 2 seštet? Če kdorkoli zdajle pogugla, mu je v 2min jasno, kako gre succession.
Dejstvo je, da jo določeni mediji in skupine napadajo odkar je znano, da je skupaj s Harryjem. Bodisi zaradi polti, porekla, kariere, družinske situacije…take your puck. Enako so počeli Kate prvih kar nekaj let (no, do drugega otroka oz do Meghan), pa je imela boljše predispozicije. Ste videli primerjavo, kako mediji naslavljajo enako situacijo pri Kate ali Meghan (npr božanje svojega nosečniškega trebuha)? Poiščite članek, noro res.
Poleg tega je dejstvo, da je Harry veliko bolj občutljiv na medije kot William, seveda zaradi mame. William je enkrat objavil pismo medijem, ko se je šlo glede fotografiranja otrok, Harry je zaradi rasističnih izpadov moral to narediti že večkrat. Kaj šele bi bilo sedaj, ko je tu še otrok. Harryjeva toleranca do medijev je izjemno nizka, ne mara jih. In vse to izživljanje nad Meghan ga je veliko bolj zadelo.
Moje mnenje je, da bi Meghan popolnoma lahko opravljala zadolžitve, naložene s strani Familije, na koncu koncev so le te za ne-prestolonaslednika precej drugačne in bolj prilagodljive (vrsta dobrodelnih organizacij in dogodkov, manj protokolarne in bolj PRovske, ipd), kar bi/je ustrezalo tudi Meghan. Po moje je Harryju počilo in je hotel mir in življenje na svoj način.
Najprej sta mislila, da bi šlo malo tu malo tam (npr apanaža v obsegu opravljenih del za kraljico, ipd), vendar se je verjetno izkazalo, da ne bo šlo tako, tudi zaradi prisotnosti v UK, ki je zahtevana od delovnega člana kraljeve družine.
Kar želim povedati je, da je tukaj zadaj kup pravil, ki se jim ne moreta izogniti, kup pritiskov, nesramnosti in izživljanj, kateri ne bi mogla ubežati. Verjetno sploh ne vemo, kolikokrat so posredovali varnostniki, koliko je bilo kršitev zasebnosti ipd.
Če bi Meghan poročila Harryja samo zaradi titule in denarja, mu NIKAKOT ne bi pustila, da odcepi celotno družino od kraljeve družine in se odreče tako statusu kot financam.
Tako da je treba precej poznat celotno situacijo, preden se levo in desno maha z mnenji, v katerih je seveda (kako predvidljivo – glej zgoraj) Meghan vsega kriva.

Po britanskem zakonu bi dobila skrbnistvo za Archieja kraljica. In ker je tudi kraljica Kanade, bojo tudi tam priznali njeno skrbnistvo. Ce bo pa ona zahtevala, da se zakon izvrsi, je pa drugo vprasanje. Zanimivo je to, da cetudi v VB ukinejo kraljevino, bo po ustavi kraljica se vedno kraljica Kanade.

Tole ti bom jaz razložil, pa ne me vzet za zdravo in gotovo, ker se lahko motim. Sem pa pred leti, uf pomojem 15 let nazaj poslušal tisto Ferrgi ko je bila poročena s princem Andrejem. Mislim da je bila ne vem… V neki oddaji in ona je takrat razložila takole: Moji dve hčerki, sta uradno peta in šesta v vrsti za britanski prestol. Takrat sta bila taledva pingelna še brez otrok in Charles je bil prvi, potem sta bila tadva pingelna in pa Andrej četrti in njuna dva otroka peta in šesta. Princesa Ana je bila takrat na zadnjem mestu, ker še ni bil zakon da gre po rojstvu, ampak po spolu. No in ta Fergi je rekla, da ker sta peta in šesta imata z zakonom dodeljeno varovanje in sta tako “last” monarha in ne njena last. Tudi Diana je recimo morala vsakič za izstop iz države z otrokoma prositi monarhinjo in čakati na odobritev. Torej do šestega v vrsti se zadeve kar komplicirajo.
Ne vem, nikjer nisem zasledil ali je Harry uradno sploh še v vrsti za prestol, čeprav je šesti v vrsti. Torej on potrebuje varovanje zase in za svoje mladoletne otroke in ženo. To je zakon, to se niso oni izmislili, ampak je to nek ustaljen protokol.
Jaz vseeno mislim, da so se ravno zato odločili, da gre za prehodno obdobje in da po enem letu ponovno sedejo in se dogovorijo. Kolikor sem razumel ima on zdaj status mirovanja, ki pa se v trenutku smrti monarhinje lahko spremeni. Namreč, ko prestol zasede Charles, potem bo tudi Arči imel vso varovanje in bo last monarh. Torej bo šesti v vrsti za prestol in takrat se bodo stvari spremenile v toliko, da bo moral ta otrok v Britanijo.
Kar se tiče ločitve. Verjetno, če se ločita sedaj, se bosta pač ločila v državi, kjer imata stalno prebivališče in bosta obravnavana kot normalna državljana, če pa se bosta ločila po tem, ko bo Charles kralj, bodo verjetno odstopili to Angliji.
V kolikor se bosta ločila čez 20 let oz. če se bosta ločila, ko bo kralj Viljam, bo pa stvar taka. Kralj bo rekel, briga me, bodi kjer si, od nas ni podpore. Mi imamo svojo kraljevo družino, kjer tebe ni več zraven. In to bo to. Znajdi se. Spremenil bo tudi kraljeva pravila in varovani bodo samo še trije v vrsti za prestol. Toliko kot ima otrok in fertik.

gospod Vagabund Vaga Stručnjaški, prof. dr. vesoljske in mravljične znanosti univerze Ghonisenekam in pogodbeni sodelavec na inštitutu Ropotalne medicine, kjer predava iz predmeta Ghlupi možgani gospodinj diplomiral iz novega človeškega organa Malina Felicus, doktoriral iz nožnih prstov medvedjih šap Specializant oddelka za človeško blato in njegovo možno pretvorbo v plastelin pri mednarodni organizaciji DREKOPEK University

Ma jaaaaaaaaaa, kakšni prijatelji. Ona je bila petorazredna igralka tamle v eni seriji no. Kaj ti misliš, da je prej z Oprah in Sereno in Klunijem na pijačo hodila??? Dej nehej! Oni so jo na instagramu potrdili šele ko se je razvedelo da hodi z angleškim princem. To so hijene, ki iščejo samo korist in nove povezave, to so hijene ki vse kar še rabijo je kakšen kraljevi naziv in kakšna fotografija skupaj s kraljico, da bo kakšen lajk več.
Prosim te no!
S temi prijatelji je konec. Serena je ne bo več pogledala, isto ostali. Kaj pa je ona. Spet ena drugorazredna igralka brez posla, ki je po vrhu še skregana s kraljico, kar pomeni, da če se bodo z njo slikali, bo konec z vezami in poznanstvi. Čim dlje stran od nje, to si mislijo. In Serena bo na Vimbeldon vabila Kate ne pa neke Megice, ki ni nič več…
Samo ona tega še ni dojela. Bo pa… Prej kot v pol leta. Ker je nihče ne bo hotel vzeti v film, ker se bodo bali, da bo film s strani angležev popljuvan in tako v velikem minusu in ga države komonvelta ne bodo odkupile. Nehajte mislit kako bo ona sedaj slavna. Bo khurac slavna. Ne bo. Vsi se je bodo izogibali.
[/quote]

Ja saj to sem napisala. Njeni tako imenovani prijatelji se obračajo po vetru, hočem reči, po denarju. Prej so jo pumpali, zdaj je vse tiho od njih.

Nihče ne trdi da je megan vse kriva, obratno jaz sem mnenja da so se plemstvo in plemstvo ima vpliv na medije odločili da ni za med njih. Kako jo ima rad narod pa ne vem, povej kaj več, ti to bolj slediš.
Jaz sem mnenja da ona ni dorasla ne kraljevi družini niti nalogam, hari ja, ona pa niti slučajno. Je razlika ko gledaš Kate in njo, ona proti kejt deluje nekako bolj plebejsko, ne vem preveč se mi zdi nekako nerodna v igranju vloge plemkinje.

Meghan je vredna več kot vsi kraljevi paraziti skupaj.
In to je to.

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

Če bi tako skrbno spremljala kraljevsko družino, bi gotovo vedela, da sta HinM že pred meseci (7-8) registrirala “dobrodelno fundacijo” v zvezni državi Delaware, ki je znana po tem, da ne objavlja bilanc. Fundacija je enaka kot clintonova in obamova, torej gre 90% za stroške (!), in 10% za charity. Prav tako bi vedela, da senior royals ne smejo imeti dejavnosti izven kraljevske firme, tako sta na primer morala Sophie in princ Edi zapreti eno nepomembno podjetje. Prav tako bi vedela, da sta že kar nekaj časa nazaj zaščitila blagovno znamko Sussexroyal za vse, kar leze in gre.
Vedela bi tudi, da so bili Britanci navdušeni nad MM, in da so se kritike začele šele, ko je začelo biti jasno, da je tam iz lastnih interesov in da je ne brigajo ne kraljevi protokoli ne sama Anglija. Kritike sta dobivala zaradi svoje hipokrizije (ne uporabljajte letal, medtem ko sama redno privat letata okoli, pol milijona vredna baby shower, medtem ko sta istočasno na instagramu objavila, da so ljudje brezsrčni, ker ne pomagajo revnim, itd.). Dokončno sta se ljudem zamerila z intervjujem v Južni Afriki, kjer je veliko revščine in kriminala, medtem ko sta onadva stokala, kako hudo jim je.
Britanci so precej korekten narod in hitro obsodijo slepomišenje, dvoličnost in povzpetništvo. Imajo drugačne vrednote kot Američani in jih ni tako lahko preslepiti. MM to ni uspelo.

Nihče ne trdi da je megan vse kriva, obratno jaz sem mnenja da so se plemstvo in plemstvo ima vpliv na medije odločili da ni za med njih. Kako jo ima rad narod pa ne vem, povej kaj več, ti to bolj slediš.
Jaz sem mnenja da ona ni dorasla ne kraljevi družini niti nalogam, hari ja, ona pa niti slučajno. Je razlika ko gledaš Kate in njo, ona proti kejt deluje nekako bolj plebejsko, ne vem preveč se mi zdi nekako nerodna v igranju vloge plemkinje.
[/quote]
Kate je bila na začetku veliko bolj “trda” od Meghan. Prve govore je imela šele po letih in letih, medtem ko je Familija takoj izkoristila Meghanino sposobnost nastopanja. Se pa onidve kalita za razližne funkcije (no, sta se). Pri Kate gre tudi za politične in gospodarske zadeve, medtem ko bi Meghan (ker Harry ne bo kralj) šla veliko bolj v dobrodelne smeri in socialo. Nisem imela občutka, da Meghan ne bi sprejeli, mislim celo, da so jo želeli prav “ponucat” – pokazat kako so odprti (za drugače), napredni, pristopnejši.
Jaz res mislim, da je tukaj počilo Harryju. Sicer mislim, da bi se kljub vsem pritiskom lahko vzdržal tega koraka in našel en drugačen način delovanja, še vedno znotraj familije. Če ne zaradi drugega, da olajša Williamu. Samo v vednost: baje so zdaj vsi 4 v dobrih odnosih, so se precej pigovarjali med seboj, kako to speljat. Tudi Kate je bilo v interesu, da ostaneta, saj potem ni celo medijsko breme na njej.
Pa še to: odreči se kraljevskemu nazivu ni nič tako nenavadnega. Za otroke se itak starši lahko sami odločijo (razen za prve 3 v vrsti) in Harryijev sin nima royal highness naziva že od rojstva. Enako jih nimata otroka od Princese Ane (hčerke od kraljice). In od najmlajšega kraljičinega sina. Harry se je lažje odločil za tak umik glede na to, da ima William 3 otroke in so vsi pred njim. Če jih je dovolj pred tabo v vrsti, se jih potem večina raje odloči za neko kariero/poklic, kjer jih RH naziv prej ovira kot ne.

Hahhahahahaha. Ti si ekspert za kraljevo družino a kako? Daj no mir. Pojma nimaš. Vidim, da ti ni nič jasno. Poglej deklica – prvo pravilo v kraljevi družini je, da se NE bere tračarskih cajtengov. To je prvo pravilo. Vse te revije preberejo za to namenjeni zaposleni, ki se potem odločijo, ali bodo komentirali, ali bodo spregledali ali bodo tožili. Nikakor pa te informacije ne pridejo do kronanih ali plemiških glav. Prosim lepo. Pojma nimaš.
Ti ljudje nimajo časa za to. Očitno ne poznaš njihovega urnika a ne? Poglej si dokumentarni film o Diani, ki ga imaš na you tube in so jo snemali, ko je bila še skupaj s Čarlijem. Dejansko so bili en teden z njo noč in dan. In na koncu je rekla, ja, tako jaz živim. To je moje življenje.
Evo ti povem:
Vstajanje ob osmih. Zajtrk in tuš. Potem v lahkotna oblačila in ob desetih že sestanek z osebjem, kjer so ji sprintali govore, povedali koga bo tisti dan srečala in kako mora koga nazivati, kako so s kom v vezi itd… Skratka eno uro je dobila informacije kam gre, kdo bo tam in kakšna je tam njena vloga. Ob enajstih je prišla v veliko sobo, kjer je bilo pet deklet in so ji kazale obleke. Vedno je lahko izbirala. med primernimi za tisti dan in po počutju. Hitro so popravili po probi, če kaj ni bilo ok. Potem ko so jo v tej smeri zrihtali, so ji v tisto sobo pripeljali otroka s katerima je bila do pol enih skupaj in so se na tleh malo poigrali. Ob pol enih je imela kosilo, dobre pol ure za tem je stopila v sobo, ki je bila opremljena kot frizersko kozmetični salon. Ob dveh je bila namazana in s frizuro, deset čez dve jo je čakal avto pred vrati in so jo odpeljali na dogodek, dva ali tri. Vrnila se je ob osmih, ko so vsaj petkrat na teden koga gostili na večerji, ki se je vedno standardno zaključila ob desetih.
In ja… Nič ne veš očitno.
Tam zunaj ji vsi ploskajo, vsi so jo slikali, vsi so ji dajali rože, vsi so jo oboževali. Kaj pa je ta revca vedela kaj se dogaja po cajtngih. Daj no.
Enkrat je celo sama rekla, da še nikoli odkar je na dvoru ni prebrala niti ene novice o sebi. Enostavno poglej, ona je prišla na dvor v mišlenju, da bo možev oče nekoč kralj in ona se bo nastavljala in bo tam in bo mahala z balkona.
To si je predstavljala. In ja, to je res počela, samo je morala stati vedno pol koraka za Kate in to jo je začelo motiti. Ona je mislila, da bodo vsaj v začetni fazi čarobni in fantastični štirje, enakovredni, ona se bo pa malo potrudila, da bo malo Kate zasenčila, ker je pač ona le znana igralka…
Pa je ni, na dvoru so ji hitro pokazali, da je po lestvici precej nižje in da je praktično samo nekdo, ki je bolj po slučaju tam. To ji pa ni več bilo všeč.

Ženska (Meghan) je naredila eno in to razdor med bratom,ki sta bila zaradi mame (zelo) in sta še vedno zelo povezana. Samo Harry se tega trenutno ne zaveda.
To bo tudi razlog zakaj bo Harriya vleklo nazaj v domovino in nastal bo prepad med njim in Meghan.
Hary pozna samo to življenje, ki ga je živel od rojstva
in ljubezen do Meghan ga je oslepila ….vse huje bo, ko bo prišel občutek, da pogreša brata in s tem občutek, da je izdal mamo, ki jo je oboževal. tega pa ne bo zmogel.

Tujina ni zanj, niti zaradi ljubezni.
Meghan je naredila podlo potezo, počakala je, da se rodi otrok in izpeljala zadevo.

Če bi tako skrbno spremljala kraljevsko družino, bi gotovo vedela, da sta HinM že pred meseci (7-8) registrirala “dobrodelno fundacijo” v zvezni državi Delaware, ki je znana po tem, da ne objavlja bilanc. Fundacija je enaka kot clintonova in obamova, torej gre 90% za stroške (!), in 10% za charity. Prav tako bi vedela, da senior royals ne smejo imeti dejavnosti izven kraljevske firme, tako sta na primer morala Sophie in princ Edi zapreti eno nepomembno podjetje. Prav tako bi vedela, da sta že kar nekaj časa nazaj zaščitila blagovno znamko Sussexroyal za vse, kar leze in gre.
Vedela bi tudi, da so bili Britanci navdušeni nad MM, in da so se kritike začele šele, ko je začelo biti jasno, da je tam iz lastnih interesov in da je ne brigajo ne kraljevi protokoli ne sama Anglija. Kritike sta dobivala zaradi svoje hipokrizije (ne uporabljajte letal, medtem ko sama redno privat letata okoli, pol milijona vredna baby shower, medtem ko sta istočasno na instagramu objavila, da so ljudje brezsrčni, ker ne pomagajo revnim, itd.). Dokončno sta se ljudem zamerila z intervjujem v Južni Afriki, kjer je veliko revščine in kriminala, medtem ko sta onadva stokala, kako hudo jim je.
Britanci so precej korekten narod in hitro obsodijo slepomišenje, dvoličnost in povzpetništvo. Imajo drugačne vrednote kot Američani in jih ni tako lahko preslepiti. MM to ni uspelo.
[/quote]
Ne vem, če nisi malo pomešala. Senior royals seveda ne smejo imeti dejavnosti izven Firme, in H&M je nista imela. Jo bosta pa imela zdaj, kar je logično.
Fundacija, zaščita imena sta se zgodili pred cca 4 meseci, nova spletna stran na tej osnovi pa manj kot mesec dni nazaj. Vsekakor verjamem, da sta bila dovolj pametna, da sta razmišljala, kako se bosta preživela po odhodu, sama tukaj ne vidim nič spornega.
In ne, kritike MM se nikakor niso začele po poroki, ampak praktično takoj. In tisti let z zasebnim avionon je popolni primer, kaj so delali z njima, medtem ko sta William in Kate vsaj na vsa smučanja hodila s privatnimj avionu, pa tudi helikopterji, kaj šele na počitnice…z izjemo Martiniqua.
Harry in Meghan sta imela vsekakor fokus in prioriteta ukvarjati se z okoljevarstveniki zadevamu, kar je požegnala tudi kraljica. Kate in William imata druge fokuse. S tem, da se hitro pozabi, da je s stališča varovanja lažje leteti z zasebnim letalom. Baby shower je bil plačan iz lastnih sredstev, nikakor pa ne pomeni, da osebe, ki se ukvarjajo z dobrodelnimi altivnostmi ne smejo početi nič zase. Jntervju pa je bil pač posnet takrat. Če bi bil pa ob drugi priliki, pa spet ne bi bilo kaj ok. Glej, že to, da so njin odhod poimenovalu Megxit, verjetno pove dovolj.

Kate je bila na začetku veliko bolj “trda” od Meghan. Prve govore je imela šele po letih in letih, medtem ko je Familija takoj izkoristila Meghanino sposobnost nastopanja. Se pa onidve kalita za razližne funkcije (no, sta se). Pri Kate gre tudi za politične in gospodarske zadeve, medtem ko bi Meghan (ker Harry ne bo kralj) šla veliko bolj v dobrodelne smeri in socialo. Nisem imela občutka, da Meghan ne bi sprejeli, mislim celo, da so jo želeli prav “ponucat” – pokazat kako so odprti (za drugače), napredni, pristopnejši.
Jaz res mislim, da je tukaj počilo Harryju. Sicer mislim, da bi se kljub vsem pritiskom lahko vzdržal tega koraka in našel en drugačen način delovanja, še vedno znotraj familije. Če ne zaradi drugega, da olajša Williamu. Samo v vednost: baje so zdaj vsi 4 v dobrih odnosih, so se precej pigovarjali med seboj, kako to speljat. Tudi Kate je bilo v interesu, da ostaneta, saj potem ni celo medijsko breme na njej.
Pa še to: odreči se kraljevskemu nazivu ni nič tako nenavadnega. Za otroke se itak starši lahko sami odločijo (razen za prve 3 v vrsti) in Harryijev sin nima royal highness naziva že od rojstva. Enako jih nimata otroka od Princese Ane (hčerke od kraljice). In od najmlajšega kraljičinega sina. Harry se je lažje odločil za tak umik glede na to, da ima William 3 otroke in so vsi pred njim. Če jih je dovolj pred tabo v vrsti, se jih potem večina raje odloči za neko kariero/poklic, kjer jih RH naziv prej ovira kot ne.
[/quote]

Ufff. Ti pa res nakladaš. Tole v zadnjem odstavku kar se tiče nazivov ti deklica – pojma nimaš! Kakšni prvi trije v vrsti? Si normalna ti? Princ in princesa so nazivi, ki jih dobijo samo tisti otroci, ki so sinovi in hčere prestolonaslednika. Nihče drug. Razen če se kraljica ne odloči drugače, kot je to storila na željo Andrejčka. Da boš razumelo. Princ in princesa bodo samo otroci Georga in ne od Šarlote in od Lojzeta.

Hahhahahahaha. Ti si ekspert za kraljevo družino a kako? Daj no mir. Pojma nimaš. Vidim, da ti ni nič jasno. Poglej deklica – prvo pravilo v kraljevi družini je, da se NE bere tračarskih cajtengov. To je prvo pravilo. Vse te revije preberejo za to namenjeni zaposleni, ki se potem odločijo, ali bodo komentirali, ali bodo spregledali ali bodo tožili. Nikakor pa te informacije ne pridejo do kronanih ali plemiških glav. Prosim lepo. Pojma nimaš.
Ti ljudje nimajo časa za to. Očitno ne poznaš njihovega urnika a ne? Poglej si dokumentarni film o Diani, ki ga imaš na you tube in so jo snemali, ko je bila še skupaj s Čarlijem. Dejansko so bili en teden z njo noč in dan. In na koncu je rekla, ja, tako jaz živim. To je moje življenje.
Evo ti povem:
Vstajanje ob osmih. Zajtrk in tuš. Potem v lahkotna oblačila in ob desetih že sestanek z osebjem, kjer so ji sprintali govore, povedali koga bo tisti dan srečala in kako mora koga nazivati, kako so s kom v vezi itd… Skratka eno uro je dobila informacije kam gre, kdo bo tam in kakšna je tam njena vloga. Ob enajstih je prišla v veliko sobo, kjer je bilo pet deklet in so ji kazale obleke. Vedno je lahko izbirala. med primernimi za tisti dan in po počutju. Hitro so popravili po probi, če kaj ni bilo ok. Potem ko so jo v tej smeri zrihtali, so ji v tisto sobo pripeljali otroka s katerima je bila do pol enih skupaj in so se na tleh malo poigrali. Ob pol enih je imela kosilo, dobre pol ure za tem je stopila v sobo, ki je bila opremljena kot frizersko kozmetični salon. Ob dveh je bila namazana in s frizuro, deset čez dve jo je čakal avto pred vrati in so jo odpeljali na dogodek, dva ali tri. Vrnila se je ob osmih, ko so vsaj petkrat na teden koga gostili na večerji, ki se je vedno standardno zaključila ob desetih.
Tam zunaj ji vsi ploskajo, vsi so jo slikali, vsi so ji dajali rože, vsi so jo oboževali. Kaj pa je ta revca vedela kaj se dogaja po cajtngih. Daj no.
Enkrat je celo sama rekla, da še nikoli odkar je na dvoru ni prebrala niti ene novice o sebi. Enostavno poglej, ona je prišla na dvor v mišlenju, da bo možev oče nekoč kralj in ona se bo nastavljala in bo tam in bo mahala z balkona.
To si je predstavljala. In ja, to je res počela, samo je morala stati vedno pol koraka za Kate in to jo je začelo motiti. Ona je mislila, da bodo vsaj v začetni fazi čarobni in fantastični štirje, enakovredni, ona se bo pa malo potrudila, da bo malo Kate zasenčila, ker je pač ona le znana igralka…
Pa je ni, na dvoru so ji hitro pokazali, da je po lestvici precej nižje in da je praktično samo nekdo, ki je bolj po slučaju tam. To ji pa ni več bilo všeč.
[/quote]
No, če si pogledal en dokumentarec, pa zdaj veš vse. Sama William in Harry sta razlagala, kako je hudo zaradi naslovov in vsebin v medijih…poglej KUP posnetkov in dokumentarcev na to temo. Poglej Harryjev govor od včeraj, enako govori. Ja, tudi kronane glave, predvsem mlajše generacije imajo dostop do interneta in zelo zelo dobro vedo kaj se piše.

Ufff. Ti pa res nakladaš. Tole v zadnjem odstavku kar se tiče nazivov ti deklica – pojma nimaš! Kakšni prvi trije v vrsti? Si normalna ti? Princ in princesa so nazivi, ki jih dobijo samo tisti otroci, ki so sinovi in hčere prestolonaslednika. Nihče drug. Razen če se kraljica ne odloči drugače, kot je to storila na željo Andrejčka. Da boš razumelo. Princ in princesa bodo samo otroci Georga in ne od Šarlote in od Lojzeta.
[/quote]

Ne bo držalo. Andrew je potrdil HRH titulo za Beatrice in Eugenie, medtem ko jo je Anne za svoja dva otroka zavrnila.

Lahko da spremljaš kraljičino familijo že 20 let, ne poznaš pa ameriške psihe, ne ameriške vzgoje, katere produkt je Meghan plus njen podedovani karakter. In ne vidiš razlike med Kate in Meghan. Kate je strašno ambiciozna ženska in za to bo naredila in potrpela vse. Njen William ni tako zelo idealen ulov, kot ga prikazujejo mediji, a njej je vredno žrtvovati vse, da bo en dan sedela ob njem na prestolu. Zato se prilagaja. Če družino spremljaš že 20 let, veš, da je bila na začetku tudi ona deležna veliko negativnega tiska, od lovače, do Waity Katy, do tega, kako se izogiba prtokolarnim dolžnostim in še marsikaj. Z leti je medije prepričala, da je bila idealna kandidatka za Williama. Poleg tega izhaja iz družine, ki ji je bil pomemben ugled. Mama jo je vsa leta usmerjala proti višjim slojem.

Meghan izhaja iz tipične ameriške disfunkcionalne družine, kjer imajo starši preveč dela sami s sabo, da bi se posvetili otrokom, zato se otroci vzgajajo bolj sami in kjer je vljudnost zahtevana, manire na splošno pa ne. Za povrh je Meghan obsedena sama s sabo in s svojo pomembnostjo. Pri njej se vse vrti okoli nje. Drugi se morajo prilagajati njej, ne ona njim. V tem je bistvena razlika med njo in Kate. Zdaj je Meghan v bistvu bila bitko s kraljico, katera bo močnejša, katera bo zmagala in za nagrado obdržala Harryja (ne da je tip kaj dobra nagrada).
Meghan je imela vse splanirano, tako kot Kate. Kate je žrtvovala vse, Meghan je mislila, da se bodo drugi žrtvovali zanjo. Saj veš kako je s plani, vsi jih delamo, a na koncu pogosto odločijo čustva. In isto se je zgodilo z Meghan. Njej se zdaj gre za za maščevanje, zdaj ni več v fazi, ko bi delala razsodne plan in odločitve, zdaj je bila zanjo bitka na nož. Nato po njenem običajnem scenariju sledi beg.

Zelo dobro in zelo realno si napisala Tulipan. Točno tako mislim sam. Saj zadeva se da tudi biološko zelo dobro razložiti. Dolgo je bil nekako sam, počutil se je malo odpadnika, ni vedel kaj bi sam s seboj na balkonu… Potem je dobil tole “princeso” in tudi njega je zaslepilo, da je kar naenkrat v središču pozornosti in če gledaš malo posnetke, se mu je to prav fino zdelo. Končno je mislil da je tudi on dobil svojih pet minut. Potem je dobil dojenčka, videl kako lepo je to, končno družinica in potem se zgodi to… Meghan postane nezadovoljna, ker je enostavno pretkana in mu je začela revežu zaljubljenemu jamrat.
Ker je v njem še vedno ta koktejl hormonov na eni strani vzhičenosti, zaljubljenosti in potem tiste posebne sreče kot oče, se mu je vse skupaj zameglilo. On vidi samo še njo in otroka.
To bo trajalo, ko se velik stres umiri (pol leta, max leto dni) in ko bo videl, da je sam, njegova družina, nekaj kjer je vedno bil pa daleč, daleč stran. Ko bo spoznal, da je osovražen od edinega brata, ki mu je vedno stal ob strani, ko bo spoznal, da jim je mar za njega, ko bo spoznal, da bi mu tole zamerila tudi lastna mati… Ja, takrat bo pobasal kufre in skesano prišel nazaj. Z otrokom. Bo pa verjetno res počakal, da oče postne kralj, ker bo s tem njegov sin dobil kraljevi naziv in bo pomoč pri ločitvi večja. Še malo, pa bo on prinesel naokrog Meghan in to s pomočjo družine.

Ne bo držalo. Andrew je potrdil HRH titulo za Beatrice in Eugenie, medtem ko jo je Anne za svoja dva otroka zavrnila.
[/quote]

No res. Tukaj ima pa Vaga prav. Od Aane mož ni sprejel titule grofa, zato otroka nimata titul. Javni podatki na royal strani. Princ Andrew je kraljico izredno prosil za titule, da bi bili tudi hčeri enako potitulani kot on. Nehaj se delati pametno

Lahko da spremljaš kraljičino familijo že 20 let, ne poznaš pa ameriške psihe, ne ameriške vzgoje, katere produkt je Meghan plus njen podedovani karakter. In ne vidiš razlike med Kate in Meghan. Kate je strašno ambiciozna ženska in za to bo naredila in potrpela vse. Njen William ni tako zelo idealen ulov, kot ga prikazujejo mediji, a njej je vredno žrtvovati vse, da bo en dan sedela ob njem na prestolu. Zato se prilagaja. Če družino spremljaš že 20 let, veš, da je bila na začetku tudi ona deležna veliko negativnega tiska, od lovače, do Waity Katy, do tega, kako se izogiba prtokolarnim dolžnostim in še marsikaj. Z leti je medije prepričala, da je bila idealna kandidatka za Williama. Poleg tega izhaja iz družine, ki ji je bil pomemben ugled. Mama jo je vsa leta usmerjala proti višjim slojem.

Meghan izhaja iz tipične ameriške disfunkcionalne družine, kjer imajo starši preveč dela sami s sabo, da bi se posvetili otrokom, zato se otroci vzgajajo bolj sami in kjer je vljudnost zahtevana, manire na splošno pa ne. Za povrh je Meghan obsedena sama s sabo in s svojo pomembnostjo. Pri njej se vse vrti okoli nje. Drugi se morajo prilagajati njej, ne ona njim. V tem je bistvena razlika med njo in Kate. Zdaj je Meghan v bistvu bila bitko s kraljico, katera bo močnejša, katera bo zmagala in za nagrado obdržala Harryja (ne da je tip kaj dobra nagrada).
Meghan je imela vse splanirano, tako kot Kate. Kate je žrtvovala vse, Meghan je mislila, da se bodo drugi žrtvovali zanjo. Saj veš kako je s plani, vsi jih delamo, a na koncu pogosto odločijo čustva. In isto se je zgodilo z Meghan. Njej se zdaj gre za za maščevanje, zdaj ni več v fazi, ko bi delala razsodne plan in odločitve, zdaj je bila zanjo bitka na nož. Nato po njenem običajnem scenariju sledi beg.
[/quote]

Točno tako. Lafamilija nima blage veze. Sem jo tako z veseljem začel brati, ko je napisala, da družino že dolgo spremlja in sem res nasedel, da kaj ve. Zdaj pa vidim, da niti osnovnih stvari ne, tako da bom v debati od zdaj naprej preskočil. Nima pojma.

A ne, kako nikoli ni kriv tip? Vedno je ženska čarovnica še posebej, če je denar v igri. Heri pač gleda na Megiko kot je gledal na svojo mamo po njeni smrti. Zaščitniško, mediji so za njega hudič. In ko so se spravili na megiko, jo je on popihal. Edino za vojsko mu je žal. Vse ostalo pa, prej se jih je losal, boljš mu je. Nima on želje biti kot Vili.

Evo ti povem:
[/quote]

V katerem stoletju si se pa ti zataknil? V dobi interneta da nekdo ne bere tračev, ki skačejo vate z vsake strani? Aja, tudi interneta ne uporabljajo? Nimaš prav, rojalci zelo dobro vedo, kaj se tiše v trač cajtengih.

Royal experts and observers say there are many complicated reasons behind Harry and Meghan’s new path. But it seems clear that intrusive tabloid coverage added to their motivation to step away from royal tradition.

Konec koncev sta tabloide celo tožila. Kako, če jih po tvoje ne bereta?

[/quote]

Zakon o titulah se je spremenil 2012.

[/quote]

Pa kje ti je logika, hudiča? Nekdo, ki bi bil tako častihlepen, kot ti opisuješ Megan, ne bi nikoli, nikoli izstopil iz kraljeve družine, se odrekel denarju in tvegal, ga ves svet izžvižga, kot se dogaja zdaj. Plesal bi kot pudeljček za slavo in se klanjal kraljici. Za to, kar je naredil,a je treba prekleto veliko poguma. Da prideš na idejo, da tekmuje s starko, ki ne bo več dolgo, za naklonjenost moža, moraš biti pa malo bolana v glavi.

New Report

Close