nora na oba
sicer sem se dans na novo registrirala danes, vam pa moram povedat, da mi je zlo vsec vas forum…sicer nimam nobenega problema, bi pa rada delila izkusnjo z vami…s tipom sva skupaj ze 5 let…z njim je super, vendar jst zahtevam velik pozornosti..on bi trikrat na teden, jst trikrat na dan…jst bi rada izzivela svoje fantazije, od igranja stevardese in pilota, profesorja in studentke, duhovnika in poredne puncke….on je za to presramezljiv in pravi,da sem pokvarjena…uzivam v pozornosti tipckov, on znori…vseen pa sem nora nanj…se mi je pa zgodilo, da sem se zatreskala v prjatla, s katerim ne ziviva v istem mestu…poznava se ze 5 let in enga vecera sva se ga napila…dozivela sem najboljsi sex mojega zivljenja, ki je trajal vso noc, koncal se je pa z pravo explozijo…takih obcutkov se nikol nisem dozivela…tale najina afera traja ze dobro leto in se imam z obema super, problem pa je v tem, da se ne bi mogla odlocit,ce bi se za enega morala…prjatu namrec hoce,da se vidiva veckrat…seveda za tipa ne ve…dejte se prosim mal razpisite….poljubcek
Meni se zdi vse tole kar se ti dogaja enostavno zabavno. Uživej dokler bo tako šlo. Saj je itak verjetnost, da ti bo vedno ratalo precej majhna, se mi zdi. No, lahko si pa precej bolj spretna kot jih je večina.
Od vsakega pobereš najboljše, ostalo pa zanemariš. Ja, sliši se okej. nima pojma pa zakaj bi bila pokvarjena zaradi tega. (No, mogoče si drugač, ha ha, brez zamere).
Edin, kar me je zmotilo, je to, da praviš, da nimaš nobenega problema a se očitno kljub vsemu ukvarjaš z dololčenimi mislimi, ne de? Rešila boš pa sama al pa eden od tipčkov.
Uživej!
ok…… moje mnenje.
ti se mej fanj, ker je tko, kot sta napisala že pred mano backa in KIR prej ali slej bo konc luštnga.. tako ali drugače….. Možnost pa obstaja, da se boš TI naveličala katerega od teh dveh… tko da po moje si je najbolš pustit odprti obe možnosti……… sej se sliši pokvarjeno (sej tut je :))) ampak je to najbolj, zato, ker boš vidla, kaj sploh hočeš……..
pa tkole ko berem se mi zdi nekaj čudnga… da nisi ti slučajno moja bivša (bivša bivša), jst pa un ta divji :))))))
LP
divji Remedy 🙂
punca punca kako si lahko nora na oba?
Bodi fer do fanta, enega ali drugega, ker verjetno tudi ti ne bi bila vesela, ko bi izvedela, da se tvoj fant še z nevem kolkimi daje dol.
Bi bilo tebi vseeno, ker če bi ti bilo potem verjetno nimaš rada ne enega in ne drugega. Na dveh stolih je luštno sedet, samo ko se en spodmakne je lahko to začetek konca tvojega luštnega sex….
ne delaj bližnjemu tistega, kar ne želiš da on delal tebi
hmmm…RES sem nora na oba….mogoce zato, ker sta si tko popolnoma razlicna…kot crno pa belo…en je organiziran, drug cist kaoticen…zato pa sta mi tko vsec, vsak posebej…ce bi ju lahk zdruzila….hmmm…pa sploh ni res, da mi ni za sexat z tipom, s katerim sva skup tolk casa…uzivam v sexu z njim, ceprav je sramezljiv….mi pa zato drugi pocne stvari, ob katerih ne morem trezno razmisljat in mi skoraj pride, ce sam pomislim na noc z njim….poskusi kdaj….ne bit taka pridna punca…sej poznas star pregovor, ki je hkrati tudi moj najljubsi….
WHEN I AM BAD, I AM GOOD…….BUT WHEN I AM BAD, I AM BETTER……
Pridene punce pridejo v nebesa, poredne pa povsod.
Si zelo zanimiva, mogoče pa ne bo niti eden od teh dveh človek tvojega življenja. Mogoče sva si v fantaziji malo bolj podobni, se mi pa zdi, da si še malo mlada. In prav zato poslušaj svoj notranji jaz. Še kar nekaj časa bo tvoj primarni jaz zahteval in živel za trenutke in fantazijo. Zato kar pogumno nekaj časa prestavi konje na tvojega drugega. S prvim že tako nisi več in boš vse težje. No ja, saj se ne mudi.
Lepo se imej
Anya
Ja kaj naj ti rečem Tajči?
Prej ko slej boš stara in grda in glede na to kakšne zganjaš iskreno upam da boš tudi sama – pa tudi če ne boš s te verjetno ne čaka nič kaj lepega. Ker tisti, ki bo s tabo, mu za staro grdobo ne bo mar in bo fukal naokoli take kot si ti zdaj. Torej, realna tla se ti hitro bližajo punca. Zato res lahko le “uživaš” dokler še traja. Dolgo ne bo.
In se strinjam s svetilnikkom, da bi te blo treba prefukat (ne pofukat) kot žival. Saj tudi intelektualno kaj več kot to nisi. Pa lep pozdrav Tajči.
S tega kratkega sestavka ,ki si ga zapisala se vidi ,da si še mlada in življenje gledaš skozi užitek.Niti v sanjah nimaš razčiščeno kaj bi rada ,še manj kaj so problemi ,ker jih sploh ne prepoznaš.Problem je ,ker si neodločna in ne veš kaj bi sploh rada.Vajina 5 letna vez je brez vsebine in nima smisla, če tako zlahka varaš in sploh ne prepoznaš ,da se norčuješ z svojih 5 in partnerjevih 5 let življenja.Jutri ko boš mati ,boš postavljala na kocko že tri življenja in tako se zlo kopiči okoli takih ljudi ,ki ne znajo voditi svojega življenja in tavajo od užitka do užitka.Pa veliko sreče in še več pameti…..
Ne vem ,kaj naj ti rečem ,kot sem ti povedala bi odgovor še meni prav prišel ,ker imam kolegico z istimi težavami oz.podobnimi ,pa vendar ugotavljam ,da ji gre na bolje, ker je začela dojemati ,da v vsej tej stvari ne sme gledati samo na sebe,ker kot si povedala ti je z obema lepo in ne dvomim, da ona ne mislita drugače ,pa vednar se kdaj vprašaš kaj pa ona je fer to, da sta pri tebi vedno “druga” za njiju pa ti edina?Ne vem mogoče gledam na to s svoje plati in se držim tega “kar ne privoščim sebi tudi drugim ne” zato ti lahko svetujem,če se ne moreš odločit za nobenega ,da si poiščeš tretjega,ki ti bo dal to kar ti žal en od njih ne more ,res je veliko v sexu samo sex brez ljubezni je kot……..no veliko sreče in upam da se boš prav odločila….
Sreča je opoteča…..
hmmm…vem, da bom nekoc stara pa grda, zato pa pocnem stvari, za katere vem, da mi bo, ko bom stara pša grda, zal, da jih nisem pocela….sicer pa si ti mal napet….ti tvoja stara pa grda zena ze dolgo ni dala? al je prevec zaposlena z dajanjem dol z vsaj malo privlacnim tipom, ki ima vsaj malo v glavi, za razliko od tebe, ki si zafrustriran star kozel,ki ga muci prostata in ki mu vstane dvakrat na leto,ko vidi zenskico, kakrsne nikol ni mogu met, zdej je pa ze krepko prepozno?
leppozdrav,ljubcek
hmmm…me pa res zanima, kaj ima moja pamet s tem, da imam dva tipa? mislim, da sem se mal premlada, da bi morala vedet, kaj hocem v zivljenju….kar se ljubezni tice..drugac pa sem vpisala magistrski studij, ki mi ga placa znana pravniska pisarna, ki mi omogoca, da si s svojim delom zasluzim za SLK-ja, ki sem si ga ravnokar kupila…diplomo pa sem opravila z deset…dragec, v cem si boljsi od mene?
Taja20:
Eh, ne smeš to tko gledat….. veš, ko greš po cesti, pa te vsi lepo pozdravljajo, te ogovarjajo, itd….. u glavnem so blazno prijazni…. no, potem, ko pa pridejo domov, si pa mislijo ravno tole, kar lahko prebereš na tem forumu……… ok…. sej ne rečem, da so vsi zagrenjeni…. mogoče so pri nekaterih zveze celo tako uspešne kot sami pravijo! Ampak pri večini je pa tko: ali si delajo utvare – kako so njihovi partnerji zvesti, v bistvu se pa “gonijo” naokoli; ali pa se delajo fine, pa so sami pokvarjeni……….. kot sem pa že rekel na začetku: so pa tudi takšni, pri katerih zveze RES štimajo…. (da me takoj ne napade en kup moralnežev).
Ti samo pazi na to, da ne boš na koncu ti tista, ki bo potegnila ta kratko….. drugače pa uživaj!
LP
Remedy
deja vu…. a few years later….
..imaš lušno družinico, a vendar razmišljaš..le zakaj sem se takrat odločila, da je bolje imeti nekoga, za katerega imaš občutek, da je bolj družinski…pač dober očka, stabilen, ne tako mahnjen na seks……
…za tistih par urc na teden ko se gre on dobrega očka..se grem jaz raje dvojno dozo dobrega materinstva in sem s človekom ki ne deluje tolk stabilen in družinski ampak mi daje predvsem občutek, da sem krasna kot ženska…..
…v zvezi so vzponi in padci, ampak tam kjer je prisoten dober seks, so vzponi toliko bolj slajši….
tajči uživaj…pa da ne boš čez par let isto pisala na kakšnem forumu, kot sem jaz tebi…..
moram ti priznat, da si mi polepsala dan…si res ena redkih na tem forumu, ki me ne obsoja ze zato, ker se mi zdi sex (dober sex,seveda) pomemben v vezi….res hvala za besede….upam, da uzivas tudi ti…sej ves, spet moj najljubsi pregovor, kaj so grki rekli na pogrebu…NI POMEMBNO TO,KAKO JE ZIVEL,VPRASANJE JE LE, ALI JE ZIVEL STRASTNO!
poljubcek zate!
Ali misliš ,da se bo vse rešilo v življenju s magisteriji in doktorati?Življenje veliko globlja modrost ,ki nima veze z izobrazbo,celo še bolje je ,če si navaden butelj .Veliko več problemov v zakonu imajo visoko šolani ljudje ,kot mali ćlovek z malo kmečke pameti , ponižnosti in veliko mere spoštovanja do sočloveka ,ki pa ga ti mala stvarca ne premoreš.Človek je velik toliko ,kot je velik v očeh drugih, ne kot si sam misli .Upam ,da ti bo ta magisterij pomagal razumeti tudi pravo globino ljubezni -pa saj ne razumeš…..
dragec, sej sem ti ze napisala vse, kar se tice tebe…tko da res ne vem, zakaj svojo zafrustriranost pa impotenco zdravis tle gor…dej se rajs loti svoje debele, stare, neprivlacne zene, mogoce pa bo dans tist dan v mesecu….pardon, letu…pa da ne bos pozabu modre tabletke popapcat, pa rajs se uno za pritisk uzem, ker po tvojem misljenju sodec si stoletni zarukan nazadnjaski kreten, ki nima nc v hlacah, se manj pa v glavi….boga tvoja zena….no, se vedno obstaja upanje za vse zenske, da tak idiot ni porocen….sej ves, da je treba preprecit, da se geni imbecilov, kot si ti, nadaljujejo….