Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Nora učiteljica je poskusila vzgajat moje otroke

Nora učiteljica je poskusila vzgajat moje otroke

Ne provociraj, nisi zabavna.

Itak,da ga je okregala. Živali se ne brca in ne maltretira. Daj mi povej,kje živiš,pa pridem jaz tebe nabrcat,pa boš povedala, če ti je to ok…. Ma nič čudnega,da je današnja mularija v pm…🤦🤦🤦

Odgovor na objavo uporabnika
Nora učiteljica, 23.05.2023 ob 13:39

Otrok je namreč na sprehodu brcnil mačka, pa ga je učiteljica v pričo drugih okregala da se to pa res ne sme delat in bla bla bla. Učitelji naj učijo, ne pa da vzgajajo, to naj prepustijo nam, bomo že po svoje naredili. maček je itak tako narejen da preživi nevem kakšne padce, kaj mu bo ena brca naredila, otroku pa je lahko povzročena trajna psihološka škoda s strani nore učiteljice!!!

In Ti avtorica boš čez cca 10 let imela problematičnega mulca, ki bo streljal po kaki šoli, morda na ulici, bloku ali celo doma.

Ti pa si eno zabito tele.

Jaz bi tebe z veseljem brcila v tazadnjo.

Morala bi ga se dobr oklufutat…

Vidis zaradi te potuhe..bo jurcek s tabo zivel do 40..in ti še govoril kurba,prasica.. kot je znano pri slovencljim.

Provokacija.Avtor ima preveč časa, pa tipka v tri dni in bluzi.

Brez zamere ampak ena brca tut teb neb skodla da se mal streznis in vidis kake bedarije govoris!

Zaradi takih kot si ti smo danes kjer smo in meni se gabi takih ljudi

To, da bi vi cutece bitje, ki je enakovredno cloveku oz. mogoce v nekaterih primerih se bolj – ljudje so namrec sposobni ubijanja, kraje, posilstva itd – poskodovali ali kaj podobnega, saj je tega zival vajena, je absurdno in pokaze kam v resnici je prisel ta svet. Taki, kot ste vi, si niti posteljo v Idriji ne zasluzite. Pa spostujem osebe, ki so tam, s celim srcem, ampak se samo trenutno upam spustiti na vas nivo, ker zagotovo marsicesa se ne razumete v tem zivljenju. Se cudite po komu je otrok to vzel? Srecno, upam da posreduje se ravnateljica in da ste tudi vi primerno kaznovana, ne samo otrok, ki se mi res smili, ko berem, kaksne starse ima.

Dej avtor pejt si ritko obrisat, pa avstralopitka prosi, naj ti da inspiracijo za bolje izmišljeno zgodbico, ker mislim da še v tistih časih so imeli boljšo “domišlija” En sam zeh si

Sramota da imaš take otroke, sebe daj prvo vzgajat

Dolžnost učeteljice je tudi vzgoja in ne zgolj izobraževanje (Zakon o financiranju VZOJE in izobraževanja-gledati 2.člen zakona) in vsa pohvala učiteljici, da je otroku postavila mejo in v mojih očeh nikakor ni nora. Sama sem mama in se mi zdi ukrepanje učiteljie več kot pravilno, vaše pisanje pa nakazuje na to, da niste sposobni postavljati mej otroku-kar pa je pravno gledano zanemarjanje otroka.

Zziv 4. člen. Otrok je storil kaznivo dejanje učiteljica naj bo pa na psihopatsko vedenje tiho.  Daleč smo prišli.

Imaš življensko srečo, da nisem jaz učiteljica tvojega otroka in bi se imela priliko “pogovoriti” s tabo …

Takšnim kot so tvoji otroci sem jaz naredila “indijanski ogenj”, nikoli več niso bili grobi do nobene živali. Vidim pa, da tudi tebi ne bi škodilo.

Če ga ti ne znaš, potem ga naj pač ona. Polek tega pa to ni vzgajanje, ampak je pravilen odziv na mučenje živali. Mislim, da bo tvoj otrok prej mel negativne psihološke vzorce od tebe in ne od učiteljice. Mene bi blo sram tak razmišljat. Če bi kr otrokom pustili živali brcat, kam pa bi prišli? Zdaj je lahko brca, drugič pa kaj hujšega. Jojmene v kakem svetu živimo. 🤦‍♀️

daisycutter, 23.05.2023 ob 13:55

To je sicer karikatura, ampak v reali je približno tako.

Starši vpijejo, da je šola “vzgojna inštitucija” in ji prepuščajo vzgojo, obenem pa ne priznavajo nobene, še tako neznatne sankcije za neželeno obnašanje.

Pri čemer pošiljajo v šolo podivjane prvošolce, ki jim v celem življenju še nihče ni rekel “ne”  in so jim iz gole lenobe enostavno pustili, da so delali kar so hoteli, potem naj pa šola to v red spravlja.

Moj predlog: uvesti prepoved udeležbe pri pouku za določen čas (tako kot imajo v Ameriki) , če otroka ne morejo umiriti, se pokliče starše in naj ga odpeljejo domov, naj porabijo dopuste itd, otrok se pa lahko vrne k pouku čez tri dni, en teden, poljubno, ob vsako ponovitvi norenja ponovi vajo, dokler starši otroka ne bodo naučili, kako se obnaša.

In tako za vsako stvar –  ne pa da je edina funkcija staršev ta, da se hodijo dret v šolo in grozit vsakemu, ki hoče njihovo sonce v red spraviti.

Ja Amerika nam je pa res lahko vsem za vzgled. Ta porast nasilja prihaja od tam.

Misliš, grobe igre? Nauči svojega otroka kot je treba. Kak pa bi blo tebi, če bi nekdo bil malo grob s tvojim otrokom? A ker je žival pač lahko? Povedla je dejstvo, da je grob. A boš užaljena al boš ukrepala kot bi prav starš moral? Frdamana užaljenost.🤦‍♀️

Potem pa zacni vzgajat svoje otroke?!?! jih ucis brcati zivali? oz. kogarkoli.. mislem da so ze pri vas zgresili vzgojo…to pa da uciteljica opozori vasega otroka, ker ga vi niste vzgojili je pa edino pravilno!! otroci vidijo in slisijo kar pocnejo starsi…bodi clovek in bo clovek tudi otrok

Pri nas podobna žalost, 23.05.2023 ob 13:55

Naš otrok je mogoče malo bolj grob, ko so na šolo pripeljali rešilne pse, se je malo bolj grobo igral z njimi, potem pa mi učiteljica na govorilnih pove da je grob do živali, sem čisto ven padla, halo a res ne razume igre?!

Kaj je za vas groba igra? oziroma kaj za njih? z zivalimi je treba delat lepo, groba igra ni uredu niti da otroku govorite da je to vredu, v skrajnem primeru je lahko grob tudi pes. Ko se pa pes odzove tako, kot se lahko tudi vsak clovek, pridejo pa problemi. Problem je pa nakoncu pes ki ni nic kriv. Vzgajati zacnite otroke v ljudi, ne v ljudi brez srca.

Očitno nimaš pojma, da je šola “vzgojno izobraževalna” ustanova. In več kot očitno je, da ne znaš vzgajat otroke, zate je očitno prav, da je tvoj otrok brcnil mačko?! Ne “mamica”, učiteljica je imela tokrat prav! Danes brcnil mačko, čez par let bo počel mogoče še kaj hujšega, ker ga mamica tako pametno vzgaja. Groza…

upam, da bo tebe en dan brcnil pri taki vzgoji…. kaksne kokoske hodijo po tem svetu… ni nam vec pomoci…

Gospa… Reševalni/terapevtski psi so šolani in jih “groba igra” oziroma nasilne reakcije lahko spravijo iz njihovega lika in otroka napade. Potem pa so vsi drugi krivi, razen starši, ki ne znajo naučiti otroka kako se mora obnašati do živali. Če do živali nimaš sočustvovanja, se ne čudim da ni tudi do ljudi…

bola ženska do konca…..da bi vas ta učiteljica brcnila v glavo. Mislin kako ste lahko tako fu**** ženska ali kdor koli pač si.

Takšni niste vredni da dihate isti zrak kot mi ki nam živali nekaj pomenijo!!!!!!!!!!!!!

Če bi vi imela vzgojo urejeno se otrok nebi niti dotaknil muce!

Očitno niste sposobni vzgojiti svojega otroka, zato pa je vsaj učiteljica za to da pove otroku kaj lahko in kaj ne!

Upam da bo otrok vseeno ko bo starejši pametnejši kot vi, in da bo čutil več ljubezni in spoštovanja do živali.

Kvečjemu bo otrok imel težave zaradi nesposobnih staršev vzgajat otroka

Jaz sem tudi včasih brcal pse, pa mačke itd. pa sem danes čisto normalen, nisem noben psihopat!

Tebi se vidi, da te je foter v otrostvu pretepal. Ampak zal napacna vzgoja kot  vidimo kajne ? Kako lahko sploh napises kaj takega. Ljudje z takim razmisljanjem nebi smeli imeti otrok !
BRAVO UČITELJICA , prosim naj bo vec taksnih ljudi !!!!!!
Ce je otrok fizicno nasilen do zivega bitja , in ce mu nisce ne pove, da to ni prav, bo kasneje v zivljenju pretepal otroke ali zeno ali sosolce . Kot mu vrjetno ti kazes, in si misli da je prav …

grozno… ti z takih obnasanjem , z  tako vzgojo otroku povzročaš trajno psihološko škodo s strani norih starsev …..

New Report

Close