Nora učiteljica je poskusila vzgajat moje otroke
Mislim, da je tu nekaj narobe s tvojo vzgojo. Podpiram učiteljico. Ti se pa zamisli nad sabo, če otroka nisi sposoben vzgojit, da normalno funkcionira v družbi! Podpiranje oz. toleriranje nasilja nad katerimkoli bitjem je bolno!
Danes mačka, jutri lahko vrstnik, čez 30 let lahko da starši. Kot starš si dolžan postavljati meje.
Bolano, 25.05.2023 ob 08:49
O moj bog, jaz bi vam focn dala! A se hecate, bodite veseli da sploh kdo opozori vašega otroka ko naredi kaj narobe… sploh veste kam tako nasilje lahko vodi, če otroka pustimo da počne kar hoče? Vedno se začne pri nasilju nad živalmi…konča pa kot naprimer pri pokolu sošolcev na šoli…
Bravo mama!
a je treba še enkrat napisat? To si je izmislila neka FDV jevska novinarka (to je njihov nivo), zato da je dobila odzive in ima sedaj članek na svet24. Toliko o neodvisnih, profesionalnih novinarjih, ki se borijo za svobodo.
Pri nas podobna žalost, 23.05.2023 ob 13:55
Naš otrok je mogoče malo bolj grob, ko so na šolo pripeljali rešilne pse, se je malo bolj grobo igral z njimi, potem pa mi učiteljica na govorilnih pove da je grob do živali, sem čisto ven padla, halo a res ne razume igre?!
ocitno ste doma grobi
Nora učiteljica, 23.05.2023 ob 13:39
Otrok je namreč na sprehodu brcnil mačka, pa ga je učiteljica v pričo drugih okregala da se to pa res ne sme delat in bla bla bla. Učitelji naj učijo, ne pa da vzgajajo, to naj prepustijo nam, bomo že po svoje naredili. maček je itak tako narejen da preživi nevem kakšne padce, kaj mu bo ena brca naredila, otroku pa je lahko povzročena trajna psihološka škoda s strani nore učiteljice!!!
Tebi je treba otroke pobrat.
Ker gre za žival takoj vsi v luft, če bi napisala da je brcnil otroka ali drugega človeka ne bi bilo pol teh komentarjev. 3/4 jih prihaja od skupine anima, ki se bori proti odstrelu medvedov, nutrij in ostale golazni. 3/4 članic tam je sitnih menopavzalnih babur, ki z živalmi nadomeščajo odsotnost otrok / moža.
Najprej moje mnenje je, da je ta zapis poskus dviga branosti te strani, ki je ze davno padla v pozabo, torej trolanje s strani moderatorjev za čim več klikov.
Drugo pa je, da četudi bi bilo to res, je jasno in pravilno kar je uciteljica storila. Mama, nisi svojega lastnega otroka dobro poucila da zivim bitij ne sme noben skodovati niti tvoj zlati otrok ! Drugace si bos zaradi permisivne vzgoje, ki to je, kar kazes, delas novega Kosto (strelca iz srbije)!!!
Enim staršem bi bilo treba vzet otroke, ker ne znajo vzgajat… Ja, v mislim imam tebe, permisivna mama!