Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Nora učiteljica je poskusila vzgajat moje otroke

Nora učiteljica je poskusila vzgajat moje otroke

Meni gredo mački tudi na živce, saj lovijo ptičke. Bi tudi kakšnega brcnil, a sem žal prepočasen. Mogoče tudi on ne bi rad da lovijo ptiče. Psi pa mi gredo na živce ker lajajo in me motijo, bi tudi kakšnega brcnil, pa se ga bojim da me ne pogrize.

no članek je že objavljen v svet 24, torej lahko lociramo novinarsko srako, ki se take teme zmišljuje, da jih potem objavlja kot svoj članek.

Piše da gre za novinarko P.K. bogve kdo to je. Verjetno si večkrat takole zmišljuje teme ki jih potem objavlja.

Trajno psihološko škodo otroka lahko povzroči nor starš!!

Upam da se ni od mačka nalezel kakšnih bolh ali druge bolezni.

O moj bog, jaz bi vam focn dala! A se hecate, bodite veseli da sploh kdo opozori vašega otroka ko naredi kaj narobe… sploh veste kam tako nasilje lahko vodi, če otroka pustimo  da počne kar hoče? Vedno se začne pri nasilju nad živalmi…konča pa kot naprimer pri pokolu sošolcev na šoli…

Bravo mama!

Mislim, da je tu nekaj narobe s tvojo vzgojo. Podpiram učiteljico. Ti se pa zamisli nad sabo, če otroka nisi sposoben vzgojit, da normalno funkcionira v družbi! Podpiranje oz. toleriranje nasilja nad katerimkoli bitjem je bolno!

Danes mačka, jutri lahko vrstnik, čez 30 let lahko da starši. Kot starš si dolžan postavljati meje.

Odgovor na objavo uporabnika
Bolano, 25.05.2023 ob 08:49

O moj bog, jaz bi vam focn dala! A se hecate, bodite veseli da sploh kdo opozori vašega otroka ko naredi kaj narobe… sploh veste kam tako nasilje lahko vodi, če otroka pustimo  da počne kar hoče? Vedno se začne pri nasilju nad živalmi…konča pa kot naprimer pri pokolu sošolcev na šoli…

Bravo mama!

a je treba še enkrat napisat? To si je izmislila neka FDV jevska novinarka (to je njihov nivo), zato da je dobila odzive in ima sedaj članek na svet24. Toliko o neodvisnih, profesionalnih novinarjih, ki se borijo za svobodo.

In s tem se še hvalite, bravo.

Če otrok brcne živo bitje, kamor spadajo tudi živali, pomeni, da nima v sebi empatije. Oba se posvetujta s psihiatrom. Naemsto, da si vzamete čas za tak primitiven zapis, raje otroku začnite brati. Ali pa berita oba, da se v vama mogoče prebudi sočutje. Vendar menim, da je prepozno.

Kritizirajo tisti ki bi reševali medvede, volke, nutrije in drugo golazen – k sebi jih vezmite!!!

Vse čestitke učiteljici. Upam, da je otrok kaj odnesel od te ‘graje’.

Če tako vzgajat otroka vam očitno nekaj fali.. Vso srečo..

Zradi ene brce takole galamo delat na fbju, monu in celo časopisu…kot da ni kaj bolj pametnega.

Slabo si ga vzgojila,da je nasilen do živali!

Jebem ja tebi mater s tako mentaliteto! Dej da jz tebe brcnem sam zato k pac hocem..ocitno v druzini imate oz si imel(a) nasilje in ti do zivega bitja ni mar..

Pri nas podobna žalost, 23.05.2023 ob 13:55

Naš otrok je mogoče malo bolj grob, ko so na šolo pripeljali rešilne pse, se je malo bolj grobo igral z njimi, potem pa mi učiteljica na govorilnih pove da je grob do živali, sem čisto ven padla, halo a res ne razume igre?!

ocitno ste doma grobi

Trajno škodo ste vašemu otroku naredili vi sami.

Naslednjič bo brcnil vas, pa upam, da močno in v vašo butasto glavo, škode  ne bo nobene.

Nora učiteljica, 23.05.2023 ob 13:39

Otrok je namreč na sprehodu brcnil mačka, pa ga je učiteljica v pričo drugih okregala da se to pa res ne sme delat in bla bla bla. Učitelji naj učijo, ne pa da vzgajajo, to naj prepustijo nam, bomo že po svoje naredili. maček je itak tako narejen da preživi nevem kakšne padce, kaj mu bo ena brca naredila, otroku pa je lahko povzročena trajna psihološka škoda s strani nore učiteljice!!!

Tebi je treba otroke pobrat.

Ker gre za žival takoj vsi v luft, če bi napisala da je brcnil otroka ali drugega človeka ne bi bilo pol teh komentarjev. 3/4 jih prihaja od skupine anima, ki se bori proti odstrelu medvedov, nutrij in ostale golazni. 3/4 članic tam je sitnih menopavzalnih babur, ki z živalmi nadomeščajo odsotnost otrok / moža.

Tokrat je brcnil živalco in si skočila v luft,ker ga učiteljica okregala.Tvojemu sončku pač nihče ne sme nič rečt. Veš začelo se je z brco v živalco naslednjič pa je lahko  na vrsti eden od sovrstnikov.Zamisli se nad sabo kaže ,da ti je vseeno če je tvoj sonček nasilen.

Najprej moje mnenje je, da je ta zapis poskus dviga branosti te strani, ki je ze davno padla v pozabo, torej trolanje s strani moderatorjev za čim več klikov.

Drugo pa je, da četudi bi bilo to res, je jasno in pravilno kar je uciteljica storila. Mama, nisi svojega lastnega otroka dobro poucila da zivim bitij ne sme noben skodovati niti tvoj zlati otrok ! Drugace si bos zaradi permisivne vzgoje, ki to je, kar kazes, delas novega Kosto (strelca iz srbije)!!!

Enim staršem bi bilo treba vzet otroke, ker ne znajo vzgajat… Ja, v mislim imam tebe, permisivna mama!

mama draga, zamisli se nad seboj, kaj si to za teleta vzgojila, da ima tak odnos do živali.

budala si, da ni večje. sram te naj bo. vsem bi bilo boljše, če ne bi rodila in vzgajala otrok ker bog ve, da tega ne obvladaš.

Da te ni sram ženska. Zate je brca mačka, ki je desetkrat manjši od tvojega otroka v redu? Ma a si ti sploh normalna. Nauc pamza odnosa do živali ali pa bo naletel na nekoga, ki bo njega na isti način brcnil. Takrat bo dojel. Tebi pa ni pomoči, dokler se ti isto ne zgodi.

Bi ja…upam, da ti noga odpade in to obe. Meni gredo pa taki na živce ki sovražijo živali. Reflekse mam pa hitre.

V vsaki družbi obstaja določen odstotek ljudi, ki nikoli ne bi smel imeti otrok. Vi in vaš partner sta svetla predstavnika tega odstotka ljudi…

New Report

Close