Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Nora učiteljica je poskusila vzgajat moje otroke

Nora učiteljica je poskusila vzgajat moje otroke

Nora si ti in tvoj pamž. Danes mačke, jutri otroci, pojutrišnjem…..

Takšnim debilo je treba prepovedati vzgajanje otrok

Odgovor na objavo uporabnika
daisycutter, 23.05.2023 ob 14:01

Koliko, 23.05.2023 ob 13:59

daisycutter, 23.05.2023 ob 13:55

To je sicer karikatura, ampak v reali je približno tako.

Starši vpijejo, da je šola “vzgojna inštitucija” in ji prepuščajo vzgojo, obenem pa ne priznavajo nobene, še tako neznatne sankcije za neželeno obnašanje.

Pri čemer pošiljajo v šolo podivjane prvošolce, ki jim v celem življenju še nihče ni rekel “ne”  in so jim iz gole lenobe enostavno pustili, da so delali kar so hoteli, potem naj pa šola to v red spravlja.

Moj predlog: uvesti prepoved udeležbe pri pouku za določen čas (tako kot imajo v Ameriki) , če otroka ne morejo umiriti, se pokliče starše in naj ga odpeljejo domov, naj porabijo dopuste itd, otrok se pa lahko vrne k pouku čez tri dni, en teden, poljubno, ob vsako ponovitvi norenja ponovi vajo, dokler starši otroka ne bodo naučili, kako se obnaša.

In tako za vsako stvar –  ne pa da je edina funkcija staršev ta, da se hodijo dret v šolo in grozit vsakemu, ki hoče njihovo sonce v red spraviti.

Morda Bi jim poraba dopusta bila prava motivacija. Sam se bodo našli pacienti, ki bodo vzeli bolnisko

Men je vseeno kaj si vzamejo.

Men je bistveno to, da dokler otrok ne bo sposoben slediti pouku, ga bodo oni sami imeli na grbi. Če jim je že vseeno, da otrok zamudi toliko pouka in izgubi toliko znanja, potem jim bo vsaj njihovega časa škoda.

Če učitelj nima avtoritete, nima kaj delati v razredu.

Tvojega otroka v rito brcniti, pa klofuto mu pri mazat, saj bo preživel.

Idiot

Nora učiteljica, 23.05.2023 ob 13:39

Otrok je namreč na sprehodu brcnil mačka, pa ga je učiteljica v pričo drugih okregala da se to pa res ne sme delat in bla bla bla. Učitelji naj učijo, ne pa da vzgajajo, to naj prepustijo nam, bomo že po svoje naredili. maček je itak tako narejen da preživi nevem kakšne padce, kaj mu bo ena brca naredila, otroku pa je lahko povzročena trajna psihološka škoda s strani nore učiteljice!!!

Upam, da se s tem zapisom hecaš, ker, če imajo otroci tako debilne starše, ni čudno, da potem pokoljejo pol razreda

Če jo ne skrbi, kakšen odnos ima otrok do živali, jo ne more niti to, kaj ta odnos pomeni. Ko bo za nekaj let njen lasten otrok imel do nje same in do ostalih ljudi enak odnos kot do mačke, bo pa otrok kriv. Taki starši morajo obvezno sami sebe najprej prevzgojit, da bodo znali potem naprej vzgajat.

Ti to resno, kar si zapisala? Potem si potrebna batin, da bi zvezde vidla. Otrok je zrcalo svojih staršev in če si ti tako ubrisana, se otroku ni za čudit in hvala bogu, da ti ga hoče kdo vzgajati, ker ti tega očitno nisi sposobna.

tudi jaz623, 25.05.2023 ob 07:43

Jaz sem tudi včasih brcal pse, pa mačke itd. pa sem danes čisto normalen, nisem noben psihopat!

Ti si totalen psihopat, če zaradi tega še danes nimaš slabe vesti.

Menjaj dilerja, to kar ti zdaj daje ti skodi.

Kak se užigate vsi?!

Itak, da fake tema, čeprav kako so ljudje vedno bolj nori, se ne čudim, če bi bilo res, ampak preveč očitno napisano. Butl pač.

Eni ste pa res glupi, to delas najbrž tudi ti

psihološka škoda, 23.05.2023 ob 14:00

Tvoj otrok ima itak psihološko škodo že ker se je tebi rodil. V kombinaciji s tvojimi geni. V resnici mu ni pomoči. Si ga onemogočila že ob spočetju. Tekom “vzgoje” ga boš pa dokončno dotolkla.

Žal imaš prav

Obenem bi ti rad svetoval po drugi strani pa bi si želel da ti otroke vzamejo in tako na lažji način poskušamo rešiti tvoje otroke.  Prosim pogovori se z kakim specialnim pedagogom. Morda Markom Juhantom.

Rezultat vašega mišljenja vidimo vsakodnevno ter zdaj v Srbiji. Otrok naj počne drugim, kar se mu zahoče, samo da je odličen v šoli.

Brez zamere… tok bi te brcnu da bi si zapomnila za vse vecne case…saj bi se pobrala ane mamica?

Torej…če je tole res… Uf!!!

Kolikor se nazadnje spomnim je šolo vzgojno – izobraževalna institucija.

Ti pa si mati, ki že imaš težke psihične posledice. ☹️

Samo res debilna oseba lahko zavzame takšno stališče.  Bogi otrok.

Bravo.

Ti si ena debilna zenska, ki zal hodi po te svetu.

Ti si glupa.

Glupa ko noč.

Sori. Nisem rada žaljiva, ni v moji naravi. Ampak tole je pa čez vse.

Vzgoja od doma – danes mačka, jutri mama!

Mislim ,da mati otroka potrebuje psihiatra ne sam psihologa ki je to nacin ,da otrok brcne žival ,kasneje bo brcnil še mater i uciteljico.

Ne nora učiteljica, ampak noro nora mati!!!

Mislim, da si tudi ti potrebna vzgoje. Pa, ce ne bo šlo zlepa, lahko tudi s kakšno brco … Od ene te ne bo pobralo!

Tudi predrzna in nevzgojena mularija povsem debilnih staršev je podobno narejena kot mački. Ena klofuta ali brca nobenemu ne naredi škode, lahko pa iz njega naredi človeka, če je ob pravem času odmerjena.

New Report

Close