Nori sindikati ali dobro organizirana mafija?
Ja a imaš ti kakšno drugačno vlado? A nisi v Sloveniji. Glede nagrad, hja tako zakonodajo so si napisali. Pa nikar nas kar vse po vrsti z debili no, saj tudi ti sodeluješ v teh debatah, tako da je možno soditi, da tudi ti sodiš v našo skupino. Debilov. A misliš, da bo nova vlada kaj manj lagala kot ta zdajšnja?
to ni moja vlada te vlade jaz ne priznavam, taka vlada ki ima v parlamentu potomce belogardistov jaz pač ne bom nikoli priznal oz. so bili ti prebveglice celo v parlamentu kot npr bernik. kaj ste pa prišli nazaj tam bi bili kamor ste spizdili leta 45 ker ste vedeli da imate grehe nad sabo in ste vedeli da vam bo zmagovalec dal po riti. sicer pa poglej argentinca bajuka kakšno inflacijo pa draginjo nam je naredil. mislim da če prideš z argentine ne moreš biti kaj prida bančnika
Primerjava med strokovnjaki in sindikalisti je zagotovo zmagovalka vseh prispevkov na političnem čveku v letošnjem letu. Mešaš jabolka in hruške, tudi policisti in zdravniki imajo svoje sindikate, ki zagotovo ne sodelujejo pri sprejemanju specifičnih zakonov kot npr. ZVCP – če že, potem je to še ena abotnost več v tej naši demokraciji.
Prav ti sindikati so glavni odgovorni, da reforme niso šle skoz.
Prav ti sindikati se zavzemajo za visoke davke in nizko konkurenčnost gospodarstva.
In zdaj naenkrat niso zadovoljni z rezultati svojega delovanja.
Meni se zdi, da bo Semolič protestiral predvsem proti samemu sebi.