normalno ali znak za alarm
Nikakor ne dobim odgovora
Kaj si misliti oz je to normalno ali pa naj našpičim ušesa? Mož ni nikoli zahajal po lokalih, na kavice, pijače… To se sedaj dogaja dnevno, pogosto za vikende. Naenkrat se vozi s sodelavcem (ja, drži, ne natolcevat o sodelavki), ampak – kavica zjutraj, kavica/pivo popoldan. Potem komaj domov. Ena urca sicer, ampak…. No, za vikende pa se jih dobi več – popolnoma slučajno…klic, kje si in….se dobijo. Pade pivo, dve, tri…. Jaz doma, ali pa se pač dobim s prijateljicami. Ne, čakala ga pa res ne bom. In ko mu rečem, kako se s tem strinja prijateljeva žena mi reče da to ni njegov prijatelj. To so vse sodelavci ali kolegi. Prijateljev nima. To so moževe besede. A bi moški preživel več ur z nekom na pijači (kar včasih ni), če tega nima za prijatelja? Res da k nikomur ne gre domov, se pa srečujejo na kavi, v lokalu, se slišijo po telefonu (ja, službeno – če naj verjamem). Pogovori pa nato tečejo o vsem, samo o službi ne. Sem slišala, ko je bratu govoril o eni ženski, ki lovi moške, pa si tega o njej nikoli ne bi mislil, če mu ne bi na pijači kolega povedal, kakšne težave je imel doma zaradi nje. Ok, ampak….res ne razumem tega početja kar naenkrat. Če grem jaz kam (na dva do tri mesece s prijateljicami za tri urce), absolutno ne bo doma tudi njega (na srečo otrok lahko ostane sam, saj ni več tako majhen). In ja – jaz imam teden dni vnaprej dogovorjeno da si splaniramo doma, on pa dobi popolnoma slučajno klic?! In mora iti… In kar me najbolj moti ter boli – midva pa nikamor!!!! skupaj. Ni časa, ni denarja…. Vedno je nek izgovor. Sedaj pa – naj bom previdna, ali pa je res to popolnoma normalno funkcioniranje moških???
Čudno je oboje, da je prej samo doma visel in da zdaj vsak dan visi po bifejih. Parkrat na teden že recimo, ne pa čisto vsak dan.
Forum je zaprt za komentiranje.