Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Noro je

Noro je

Noro je, če ni noro!

Ampak jaz sem že skoraj nor :((
Khe, kheee..

A je kdo tukaj!? Halooo.. tok tok…

medi..pa sva enkrat midva sama kle..dej mi enga..unga..ga se cutis;))..lubcka mojga..mmmmmmmmmmmmmmmmmm

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

no al pa se rajs bi lizala..pejva..mmmmmmmmmmmmmmmm;))..haha..bemo me bos zdele ukurcu..sam bodi nezen prosim..prosim..kot znas bit ti;))

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

A veš kaj je najbolj NOOOOOROOOOO … he he … da bom šla čez 10 minut domov … :))))))))))))))))) ;)))))))))

Lp, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

lizat pa lubckat se..pa cartat..ker s tabo itak ni nc..le kdo te bo caku kle..uzivaj v objemu cbelce;))..lubcka..ke..k ti pase..papa

Ja seveda draga moja… tako kot znava le midva! :))

A te je kdo kaj razkuril… in te meče ;)) hi hi. Meni le malo manjkaaa :))

A sva samaaa :))!? Iiiiiihhaaaaaaaaaaaa!

Okej sem tole se ujela..te cakam tm..kjer nama je vedno lepo..ihaaaaa;))..in meni ne manjka nc..tko da ves..da bi te..haha..pridi..cakam..greva lizat mmmmmmmmmmmmmm;))haha

Jahhh, a sem že zamudu lubčkanje!? Pupe neučakane :)))

:*********

Bugica moja, srečnga pa zdravga… :))

Evo sonorca!
;-))))))))))))))

Hmmm… Prekleta pijača. 😉 :))))))

_____________________________________________________________________ All I want is less to do, more time to do it, and higher pay for not getting it done.

AA maš kako flaško na zalogi?
Tolk bi zdej neki spil!
😉

Dve flaški imam.

_____________________________________________________________________ All I want is less to do, more time to do it, and higher pay for not getting it done.

A sta puhni?
😉

Vedno.

A pol pa o joških govoriš,ne?
Tud dobro!Tud to bi!
😉

Sp… Spet preveč nočnega programa gledaš ;). Jaz tebi o mojih čutarah, ti pa samo joške vidiš… C c c…. 😉

Kaj naj pa bi druzga?

New Report

Close