norton…
to je pa grdo
zdaj sta pa veliko povedali o sebi deklici, saj ni važno koliko je star
eden redkih, ki ne zdravi svojih kompleksov tule
jst ga razumem kaj piše
in mi je škoda da ga zdajle ni
Vsak ma svoje fore, saj ni nujno da razumeš čisto vsak stavek, važno da razumeš bistvo, celoto
Jst npr. razumem prav vsak tvoj napisani stavek ampak kot celote, bistva te pa ne dojamem. Ker pišeš eno, delaš drugo:
g. minister te je “pogruntal” ko pišeš o varanju kako si dvolična, KIR ti gre na živce, ni tvoj tip ampak mu nameniš odgovor na čisto vsako njegovo pisanje. “norTON spada k stari mami” – to je lepo pisanje, naklonjena si mu? Ne me basat.
Ne bo se jezil nate, seveda, kaj bi zgubljal energijo.
Lahko si čist fejst punca, ampak če izzivaš, boš izzvana
no, sicer je alenka načela temo…kje pa je zdaj?
evo me, na sramotilni steber z mano!
sarah če verjameš ali ne, je prav norton eden redkih tukaj gor, ki ga z veseljem preberem, kljub temu da tričetrt ne razumem, ali pa ravno zaradi tega kdo bi vedel….
namreč, pri njegovih postih človek nikol ne ve kaj lahko pričakuje, z razliko od poplave drugih kjer lahko predvidiš vsako besedo.
je bila pa debata o letih bolj postranskega pomena, bistvo pa drugje ampak če sem ga s čimerkoli prizadela se mu opravičim takoj ko nazaj pride, ok?
Sarah5, mislim, da te malo preveč skrbi za moje duševno zdravje in odnose s forumaši:)
Z vsemi tremi omenjenimi sem se pogovarjala že na 4 roke:) in vsakemu od njih je vse jasno, kako je z mano. Predvsem me za g.ministra in NorTONa niti malo ne skrbi, da nebi razumela:) -Ker sta tukaj med bolj pametnimi sodelujočimi in moje provokacije kar dobro razumeta.
KIR menda tudi ni ravno neumen, da nebi razumel, vendar on je izbral pač tako taktiko in jaz sodelujem:) Zdaj se igrava….ker pa ni moj tip:)))) (takih je večina:))- se z njim pogovarjam tako, kot s teboj Sarah5- je pač forumaš, ki se rad heca, jaz pa sem nekje globoko v sebi tudi taka, kajne:)
Resno na resne teme, provokativno na provokativno in zabavno na zabavne;)
Če se mi red poruši, pa imam nekaj “ostrih” kritičark, ki sledijo vsaki moji “zablodi” in neskladju.
Končno pa, koga pa briga, kaj jaz mislim o varanju:))))))
Vedno pa pravim, da je to odvisno od situacije in pri varanju ne moremo posploševat:) -imamo pa lahko mnenje o določeni situaciji, kajne:)
In ja, rada izzivam in še raje sem izzvana!
Pač vsi se mad seboj razlikujemo in smo si lahko samo podobni v razmišljanjuz,obnašanju ali komunikaciji.Ljudi take ali drugačne sprejemamo različno.z nekaterimi se bolj ujamemo,z nekaterimi sploh ne,pač tako je.Da bi pa tukaj razpravljali kdo nam je všeč in zakaj in kdo ne,se mi zdi nesmiselno.vedno bodo tu prisotni ljudje ki bodo nekaterim simpatični ,nekaterim pa ne.Tako je bilo in bo.Sprejemati pa je treba vse,brez kakih žaljivk.
….da zaključim neko temo.
ah, sploh ne paše na forum Sex v mestu….pa paše, saj nas je najprej moč te energije,kasneje pa okolja in časa postavila v današnje pozicije, tudi sem, na forum.
meni so všeč ljudje tudi takšni jedrnato misleči,s.temperamentni in avtoritativno nedostopni, kakor se te jaz predstavljam, alenka iz leta 1974.
jaz osebno ne poznam in še nikdar nisem videl nobenega forumaša, sploh v
M 1:1 (merilo naravne velikosti).
pišem slabo in se mi ne da (raje govorim)….in tisti en prst se da “ponucati” še drugje….
formulo:
lepota=pameti (pri ženskah)
pa ti bom drugič razložil…..mojo verzijo
no, pa se pojdimo…
Kaj je ta tema potem, zabavna? meni se ne zdi. Resna? Niti slučajno.
Provokativna – se bojim da ne razumemo vsi najbolje kaj je to provokacija. Znan provokator dr. Rugelj je intelektualec, velik mislec ki mi s povedjo da nekaj misliti in zato napredujem, če sem le odprta za to. Provokacija ni navadno zafrkavanje, špikanje iz lastnih kompleksov, kar pa se tu veliko počne.
In sem proti takemu onesnaževanju.
Tule tema ne zalaufa, če ni “krega”, oprostite mi, tokrat sem se tudi jst ujela v to zanko.
Želim si le, da bi debate potekale na drugačnem nivoju, pa dobro, saj mi ni treba brati a ne?
se umikam
no, pa se pojdimo…
Kaj je ta tema potem, zabavna? meni se ne zdi. Resna? Niti slučajno.
Provokativna – se bojim da ne razumemo vsi najbolje kaj je to provokacija. Znan provokator dr. Rugelj je intelektualec, velik mislec ki mi s povedjo da nekaj misliti in zato napredujem, če sem le odprta za to. Provokacija ni navadno zafrkavanje, špikanje iz lastnih kompleksov, kar pa se tu veliko počne.
In sem proti takemu onesnaževanju.
Tule tema ne zalaufa, če ni “krega”, oprostite mi, tokrat sem se tudi jst ujela v to zanko.
zgleda da si se nekako sentimentalno navezala na nortona in se postavila v vlogo njegovega zagovornika, nekakšnega advokata, pa se mi zdi da norton tega ne potrebuje , še bolj pa mislim da te niti ni prosil, po drugi strani ni bilo napisanega nič kaj zlonamernega , pa še tole, zakaj se sedaj umikaš, ravno ko je postalo zanimivo, ni lepšega kot je babji pretep, pa čeprav na forumu, drugače pa sarah , vsi mi napredujemo , vsak dan in v vsakem pogledu, dokler…dokler ne umremo, potem pa spet napredujemo , saj veš smrt, razkroj, razpad na osnovne delce-molekule, atome, pa ponovno rojstvo in zopet napredujemo, če ne drugega kot atom na drug konec galaksije..
aja pa še to, vsaka dobra debata je na meji prepira, pazit je treba da ne gremo čez mejo dobrega okusa in ne mirella niti alenka nista šli
Saj bi tudi jaz kar nehala, ker očitno se ne razumemo.
Če se je NorTON čutil prizadet, ko sem rekla, da mislim, da paše h kaki stari mami ..mi bo to sam povedal, vendar dvomim, da me je on napačno razumel:)
Sarah…moj namen ni niti daleč ta, da bi se s kom prepirala al pa da bi zdravila kake svoje komplekse:)
Mogoče je sodelovanje tukaj celo moja grda navada, moja šibka točka:)- mogoče:)
In jaz imam o dr. Ruglju pozitivno mnenje in mi je že dolga leta všeč 8še preden je postal vsesplošno napačno citiran in vlačen po medijih)
mah, saj ne gre toliko za norTON-a čeprav priznam da mi je po pisanju zelo všeč
ampak sledim že nekaj časa način pisanja tule in sem malo žalostna, danes tudi nerazpoložena ker sem zbolela
no, bo že…lep dan vsem
Sara