Najdi forum

Norton Antivirus 2003

Spet jaz, in spet v težavah. Kupil sem si Norton 2003 Antivirusni program ( original, da ne bo pomote). Prej sem imel Sophosa. Prav. Sophosa sem dal dol in Nortona gor. Vse se je instaliralo in zahtevalo reebot PC. No , ko se je pa ponovno zagnal mi je pa zahteval disketo za ustvarjanje nekega rescue diska. Prav sem butnil disketo noter, in potem je mlel in mlel in kopiral in mi zahteval vedno nove floopy diske. kar 6 jih je zahteval. Jaz pa sem kar klikal in mi je kar formatiral in kopiral kar vse na eno disketo. Zdaj nekaj bo ali ne bo narobe? Zakaj sploh zahteva te diskete in rescue diske? Me je kar malo groza, ko ga bom naslednjič spet štartal, a me bo še spustil v Windovse al ne? Kaj mislite zakaj se vse skupaj to uporablja. Prej pri Sophosu mi sploh tega ni zahteval.

Prosim pomoč

Hvala !!!

Ja kje si pa še našel toliko disket 🙂
You don’t need any help Posavec!

Be happy, don’t worry!

Uh, no ja saj sem še živ. Ampak zakaj pa potlej zahteva te diskete za ta rescue disk. Kva se sploh gre?

Te diskete naredi v primeru sesutja zaradi virusa, al pa podobno!!Na osnovi teh disket potem proba rešit win!!
Jst osebno teh disket nikol še nisem naredu!!Brez veze!!

Na te diskete prepiše vitalne datoteke in trenutno stanje sistema, tako da če ti virus (ali karkoli drugega) sesuje mašino, jo potem restavriraš nazaj iz teh disket.
Drugače ti ostane edino format c:

Ni pa nič hudega, če jih nisi naredil, antivirus bo deloval tudi brez tega, sistem pa tudi.
Dokler bo :)))
Pol pa format….

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close