Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Opravljivka norveška princesa pustila dvor in najdla ameriškega črnca, mož se je ubil

norveška princesa pustila dvor in najdla ameriškega črnca, mož se je ubil

mož pa ji je naredil samomor

https://www.youtube.com/watch?v=NXjOlzoez58

In kaj potem? Saj da imajo belci krhko samopodobo, že vemo, menda ga ženska ni dolžna ujčkat.

Če bi imel močno, bi pa kaj… sesul črnca in njo?

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

Bo vsaj še kaj imela od življenja v normalnem stilu na tem svetu do konca svojega življenja-črnec gore ali dole – sploh ni pomemben kot “črnec”, ampak kot navaden smrtnik, ker ni takraljev,,,,,

Kako nekomu narediš samomor?

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Iz zasede.

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

:)))))))))))

To ve samo avtorica teme 😁

Če bi imel močno, bi pa kaj… sesul črnca in njo?
[/quote]

Ne, našel bi si drugo in živel naprej. Ti si očitno tudi en tak s krhkim egom, samo da bi se na drugih znašal zaradi lastnih kompleksov, kar je še huje.

Zdaj ima pravega desca, ki se je dvignil sam, ne pa enega razvajenčka z zlato žlico od rojstva. Očitno je imel veliko problemov, da se je fental. Tako da ženski zaploskam, da se je rešila takega problematičnega.

Iz zasede.
[/quote]

Hahahaha

Drugače pa, tale bounty je njami 🙂

Nihče ne ve zakaj se je. Tisti, ki pa samomorom ploska…

[/quote]

Ja.
+1 al kako se reče.

Ne, našel bi si drugo in živel naprej. Ti si očitno tudi en tak s krhkim egom, samo da bi se na drugih znašal zaradi lastnih kompleksov, kar je še huje.
[/quote]
Prvič, preberi kaj sem napisal.
Drugič, ne uporabljaj besede očitno, če ne poznaš dejstev. Špekulacije ne peljejo nikamor.

Prvič, preberi kaj sem napisal.
Drugič, ne uporabljaj besede očitno, če ne poznaš dejstev. Špekulacije ne peljejo nikamor.
[/quote]

Če na to taprvo pomisliš, je nekaj narobe s tabo.

Ja in?

[/quote]

Popolnoma narobe razumeš. Samomoru nihče ne ploska. Ploskam temu, da se ga je ženska rešila, očitno je imel probleme že prej. Za svoj samomor je pa odgovoren sam, jasno.

Lep dec je, tudi zelo dobro govori, verjetno bi 90 % žensk zamenjalo svojega za tega, vsaj za eno rundo.

Če na to taprvo pomisliš, je nekaj narobe s tabo.
[/quote]
Če pomisliš na kar misliš da sem mislil je s tabo precej narobe.

[/quote]

Za samo eno življenje si odgovarjaš, to je tvoje. In za nobeno drugo! Ne nosi tujega križa!

[/quote]

To si zapisal, torej si tudi moral pomislit. Neumnež.

To si zapisal, torej si tudi moral pomislit. Neumnež.
[/quote]
Ne drži. Ker ti misliš namesto mene, mi niti mislit ni treba. Berem knjigo , uživam in vsake toliko klofnem po tipkovnici, da imaš delo:-)

Ne drži. Ker ti misliš namesto mene, mi niti mislit ni treba. Berem knjigo , uživam in vsake toliko klofnem po tipkovnici, da imaš delo:-)
[/quote]

Ne drži, da nekaj zapišeš, moraš na to najprej pomislit, pa če se še tako trudiš zanikat.

Ne drži, da nekaj zapišeš, moraš na to najprej pomislit, pa če se še tako trudiš zanikat.
[/quote]

Na kaj grešnega točno je pa že pomislil?

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Na kaj grešnega točno je pa že pomislil?
[/quote]
Saj še jaz ne vem, bo pa ona:-)))

New Report

Close