Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Opravljivka norveška princesa pustila dvor in najdla ameriškega črnca, mož se je ubil

norveška princesa pustila dvor in najdla ameriškega črnca, mož se je ubil

avtor teme je peklensko hud

ne želi si svojega bližnjega žene

Moja naloga je, da odpravljam napake.

Avtor, v resnici imamo problem.

xrobe, a bi bil ti moj daddy bear? Jaz rabim enega. Babe niso več za nobeno rabo, še dvigne se mi več ne na njih. Jaz rabim enega pravega desca. Si ti moj moški? Si mi upaš pridružit jutri pod Tromostovjem?

Če grejo stvari preko vseh meja, gre vaša tema v interni arhiv in ni več na vpogled javnosti.

xrobe, a bi bil ti moj daddy bear? Jaz rabim enega. Babe niso več za nobeno rabo, še dvigne se mi več ne na njih. Jaz rabim enega pravega desca. Si ti moj moški? Si mi upaš pridružit jutri pod Tromostovjem?
[/quote]

🙂

Zakaj mi bežiš? Zakaj?!
[/quote]

🙂

Saj veš kako so ljudje delali samomore s strelom puške v zatilje pa s petimi vbodi v hrbet.

Saj veš kako so ljudje delali samomore s strelom puške v zatilje pa s petimi vbodi v hrbet.
[/quote]
Ja, sem si pred kratkim pogledala en film na to temo – kao samomor vojaka, par dni pred prihodom domov, kraj smrti prirejen, strelna rana pa na takem mestu, da si je na način, ki ga je opisala priča, ne bi mogel prizadejati sam, preiskava itak šlampasta, če je bil pa tako ali tako samomor…

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Vloge princesk niso vloge iz pravljic. Zahtevana so stalna potovanja, uradni obiski, odločitve, upravljanja z denarjem…

Absolutno se strinjam z vami.

Nahajam se v nematerialnem svetu.

V tej temi sem razbit med dvema osebama:
-princeska z Venere
-shaman

Ti dve osebi sta nematerialni.
Jaz sem materialen.

Mi je pred časom neka znanka rekla, da je bila pri enem “šamanu”. Potem pa ne kaj točno se je dogajalo, ampak med drugim jo je vprašal, ali me imaš kaj rada. Pa mi je rekla, da je za trenutek pomislila in rekla ne. Potem je bil pa ta šaman šokiran in začuden, zakaj ne. V resnici je ta moja znanka igrala vlogo šamanke pri tem “šamanu”.

V naslovu teme imamo Princeso, Šamana in Mrliča.
Vsakemu šamanu je kristalni jasno, da smrt ne obstaja.

Vse lepo in prav, vendar bo kmalu s strani zamorca zažgana in umorjena, kot vse prasice ki kurijo premog.

[img]https://i.ibb.co/Rbf10Md/rsz-20200808-141901.jpg[/img]

https://www.dailymail.co.uk/news/article-8603829/Trusted-friend-jailed-life-raping-murdering-barmaid-Keeley-Bunker.html

Treba je vedeti: če kuriš premog plačaš davek.

ti si homoseksualec, ženske niti ne znaš zadovoljit.

Velika batina pač več pomeni kot dvor.

Problem je Mrlič, ki v resnici ni mrtev.
Princesa in njen Šaman ne razumeta nič.

Veste, v vrhunskem šamanizmu je tako, da vrhunski šaman brez težav spreminja svojo podobo in postavo. Torej tudi barvo kože, oči itd. Vrhunski šaman se lahko iz moškega spremeni v žensko in obratno.

Ko sem pred tremi leti štartal na forumu sem v svoji prvi temi, Skrivnost zdravja in lepote takoj na začetku zapisal, citiram: Zanima me šamanizem in to tisti pravi resnični brezmejno globoki šamanizem, ne nek blef.

Sem že zapisal, pa bom še enkrat:
ne želi si svojega bližnjega žene

New Report

Close