Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek noseča ali obajsana?

noseča ali obajsana?

Dekle Luke Dončića pokazalo zaobljen trebušček

Če je pametna bo čim prej noseča.

Mozoljasta je tudi kar precej….

Zredila se je, Dončič se je še bolj.

Kje vidiš mozolje???

Mozolji so res nadležna stvar in res ni treba veliko, da se pojavijo, zato samo shut up.

Jaz sem imela mozolje samo med nosečnostjo – kot najstnica in drugače pa nič. Brez nekih ah in oh tretmajev.

Pa dobro pa kaj pa ta dva jesta cele dneve ali kaj? Tak ne delata druga kot da šporatata – no vsaj on – ona pa kaj? Čiča doma in žveka burgerje?

Ja in, mozolje maš ali pa jih nimaš, ni se treba hvalt.

A morajo bit vsi skinny kot trlice al kaj? Drugač Dončič bi pa lahko mal šel na dieto.

Grozni ste. Potem pa se čudimo od kod bullji v šolah in čemu anoreksija. Lepa človeka sta oba, o morebitni nosečnosti pa se ne ugiba in ne sprašuje. Me zanima kako bi bilo vam, ko bi nonstop secirali in obirali zunanjo podobo.

Aha Dončič bi lahko šel malo na dieto, njej pa ni treba, ker “a morjo bit vsi skinny”.

Razlika je med skinny, zdravo težo in debelostjo. A lahko debeluške svoje frustracije zdravite kje drugje in ne na suhih puncah?

Mozolji pa pri nekaterih pridejo tudi od nezdrave prehrane. Tako da če se res nezdravo prehranjuje in ni noseča, je dobila trebuh in mozolje v paketu.

Enim moškim so všeč takšne.

Čovek bi si predstavljal, da ima tipo z vsem tem denarjem zaposlenega top nutricista in kuharja, ki mu pripravlja top bio eko hrano….za babo je tak vseeno. Jih lahko dobi na vsak roko 10. Za glježnje pa ravno ne….

New Report

Close