Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Noseča in z menstruacijo

Noseča in z menstruacijo

Tik pred menstruacijo (en večer prej) sva imela nezaščitene spolne odnose.

Menstruacija je bila normalna – no mogoče malo manj obila kot ponavadi ampak še vedno dovolj…

A je možno, da sem noseča, ker znake imam enake kot pri prvi nosečnosti :S

Bom sicer naredila test ampak samo vprašam – a je katera imela menstruacijo kljub nosečnosti (pa ne govorim o vgnezditveni krvavitvi, ampak konkretni menst).

Takšno budalštino sprašujem zato, ker se mi nekje dozdeva, da mi je moja mama omenla nekoč, ko sem bila še smrklja in se mi to ni zdelo nič čudno, da je pa ona imela menst kljub temu, da je bila noseča – žal je o tem ne morem povprašat, ker je že umrla 🙁

možno

menstruacijo imaš lahko kljub nosečnosti, še posebaj če se menstruacija pojavi naslednji dan po zanositvi

Zdaj pa res ne vem a se zezate al kaj???

Seveda ne moreš imet menstruacije med nosečnostjo! Lahko pa krvaviš in to pomotoma zamenjaš za menstruacijo.

očitno vas je več špricalo spolno vzgojo. menstruacije v nosečnosti NE MOREŠ IMET.

Menstruacija je po definiciji periodična fiziološka krvavitev iz maternice, ki se ponavlja v približno štiritedenskih presledkih od pubertete do klimakterija zaradi razpada sluznice po prenehanju sekrecijske faze endometrija.
Ker v nosečnosti sluznica ne sme razpasti, saj bi potemtakem prišlo do splava, krvavitvi med nosečnostjo ne moremo in ne smemo reči menstruacija. Zaradi definicije menstruacije tako ne smemo poimenovati niti krvavitve, ki se pojavi pri prekinitvi med jemanjem kontracepcijskih tablet.
Noseča bi torej lahko bila, če krvavitev, ki si jo označila za menstruacijo, to ni bila.

Pri obeh nosečnostih sem imela krvavitev identično menstruaciji. Seveda ni šlo za pravo menstruacijo, te v nosečnosti ni, bila pa je krvavitev, ki je izgledala, se čutila…. popolnoma enako. Šele po UZ, ko so lahko plodek dobro premerili, smo ugotovili, da sem dejansko 1 mesec več noseča, kako bi prišlo po izračunih. To je dejstvo!

Se pa nadalje v nosečnosti krvavitev ni ponovila, tako je kljub le-tej kasneje lahko vse b.p..

Dobro…potem pa popravljam vprašanje v :

– ali je katera imela med nosečnostjo menstruaciji podobno obilno krvavitev, tarajujočo 3-4 dni, ki se ji je vsak mesec ponovila in se je prvič pojavila komaj v nosečnosti?

možno, vsi vemo za kaj gre, za mone pa: to ni menustruacija, ampak krvavitev

to je možno v prvih 3 mesecih nosečnosti. Kasneje pa … boš ležala v bolnici, če se pojavi. Pa tudi že prej najbrž. Kaj testa ne moreš nardit?

Vsaka krvavitev v nosečnosti je razlog za obisk zdravnika.

Torej, če si noseča in krvaviš… veš kaj moraš narediti. Če si noseča ali ne pa se ne ugiba na tak način…

Test bom itak naredila – to sploh ni vprašanje – moram samo najprej šiht zaključit, it v lekarno pa domov…pa vprašanje, če bo že kaj pokazal, ker mi pri prvi nosečnosti tudi zelo dolgo ni :S

Ampak smešno se mi zdi, da se sprašujem, če sem noseča, če pa sem imela “menstruaciji identično krvavitev”.

Možno. Jaz sem imela menstruacijo dva meseca, malo manj močno ampak imela sem jo.
Pa sem bila noseča.

https://www.facebook.com/actio.si

Zdej si pa še enkrat preber zgornje poste in se malo izobrazi! Menstruacija v nosečnostiv NE obstaja.

Je mogoče. Pa kakorkoli že temu rečete. Kolegica je zanosila in takoj imela še eno menstruacijo. Da je noseča je ugotovila naslednji mesec, ko menstre ni bilo. Ginek ji je vodil nosečnost glede na zadnjo menstro. Vendar na vse preglede (NS, amnio) je kazalo na to, da je zanosila pred menstro. Rok so ji prestavili za skoraj 10 dni!

Kot prvo: če si ti seksala en dan pred predvideno M, ne moreš biti drug dan noseča!! To kot prvo! A misliš da zdej seksaš, čez 5 min si pa noseča al kaj?? Da zarodek sploh pride do faze, da se lahko ugnezdi, je potrebnih 6-9 dni. Zdaj si pa računaj.

Možnost, da bi hkrati imela ovulacijo in menstruacijo je pa tudi zelo majhna, povsem nemogoče pa tudi ni. Kot veš, če nisi tudi tega prešpricala, pa brez ovulacije ni nosečnosti, mensutruacija in ovulacija pa nekako ne gresta najbolj skupaj, čeprav izjeme vedno so. Med možno in verjetno so pa tudi velika odstopanja, tko da naredi test, pa bo. 14 dni po “tistem” odnosu, ki naj bi bil zanositveni, bi tudi test že dokaj zanesljivo pokazal nosečnost.

Dobra prijateljica se zdravi zaradi nepolodnosti in ima ovulacijo vedno par dni pred menst…
dokazano z UZ.

Jaz sem v tej nosečnosti 4 mesece vsak mesec zakrvavela na dan, ko bi sicer imela menstruacijo. Je pa to bila enodnevna krvavitev in nato še en dan izcedka. Dosti manj kot recimo menstruacija ampak še vedno konkretna krvavitev. Šele v 5 mesecu prvič nisem zakrvavel.

Zdej si pa še enkrat preber zgornje poste in se malo izobrazi! Menstruacija v nosečnostiv NE obstaja.[/quote]

To so pa te visoko izobražene in razgledane obiskovalke tega foruma. Za zjokat res.

Zakaj ne vprašaš dr. Pušenjaka ginekologa tukaj na MONU !?

s takimi oslarijami ga pa res ne moreš morit. joj kako ste ena sebične, res.

sem ji priporočala zlatega dr. Pušenjaka, ki je vrhunski strokovnjak in ženska ISTI DAN ODGOVORI !!! Meni je takorekoč po internetu komentiral izvide itd.

Vem kdo je, ker berem forum in ravno zato pravim naj ga ne mori s tem, ker ima blesavih vprašanj vsak dan dost. Za začetek naj naredi test. A si ti kaj v žlahti z gajo-20?

” daj nehaj no “

pejt kaj počet, mater si živčna kot pes 🙂 Seks menda sprošča 🙂 🙂 🙂

To je res možno vendar z ovulacijo par dni pred menstruacijo zanositev ni mogoča.

Res je vrhunski strokovnjak in ne vedeževalka. Zaradi takih bedarij mu bo en dan prekipelo in bo nehal odgovarja.

New Report

Close