Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Noseča mlada žena brez službe in izpita

Noseča mlada žena brez službe in izpita

Se vidi, da ne hodite veliko po restavracijah 120 je skoraj normalno za dva. Od 80€ naprej je skoraj obvezno.

Ah prosim te lepo, kaj pa jeste za kosilo… kilske biftke pa buteljko?

Odgovor na objavo uporabnika
daisycutter, 09.11.2023 ob 10:44

Maš pa ful mlajšo,  pa podredljivo, sej to si hotel.

Nikol vam ni prav.

Podredljivo? 🙂
Tale pupa ga dobro vrti okoli prsta, saj jo vozi naokoli.

Znajde se
On pa jokat na MON 🙂

Pa budalo pusti jo. Ceneje je plačvat za froca, kot si uničiti celo življenje in zapraviti veliko več. Froca bo pa itak sama vzgajala, v babjem stitu.

Ce je mlada in zdrava naj naredi ispit ce ga nebo ji bo zal  celo zivljenje  govorim iz ikusnǰe ne odlasat vpisi se takoj celo zivljenje te moz ne bo moz vozil 9

Povej ji, da nimaš časa jo vozit skos na okol. Razen v XYZ primeru. Ti se pa tega drži

Ce se sam sebe komaj prezivis zakaj si se odlocil imeti otroka s punco ki se studira in nima sluzbe?

Zdej pojej kar si skuhal in jo prezivljaj prvo dokler ne gre otrok v vrtec in pa da si ne najde sluzbe.

Pa se to preberi malo kako so hormoni v nosecnosti in se huje je po porodu. Tako da ne deri se najo in ne bodi bedak.

Pa 300 eur za cote in otroka ni nic v primerjavi kar se bo.

Ce je noseca je neobrenjuj in se ne prepiraj! Halo! Ce nosi tvojega otroka je kraljica! Spostuj jo ljubi jo. Hvali jo. Povej ji -da vrjames vanjo, da ves da ji bo uspelo. Jejta zdravo, odprita racun za otroka in nakazujta na racun namesto zapravljata na stotine eur za hrano in skuhaj kdaj ti – kaj zdravega!

privat taksist, 08.11.2023 ob 16:07

Imam veliko mlajšo ženo, ki je še na faksu. Študira za učiteljico in po diplomi se bo tako zaposlila. Trenutno pa ne dela. Je brez izpita za avto, dva krat je padla in noče več iti poskusiti. To pomeni, da jo moram povsod voziti jaz. V šolo, k frizerju, k kozmetičarki, na nohte, po trgovinah in tako naprej. Sam delam za policijo, nimam cel dan časa njo okrog vozakati. Ona tega ne razume. Včeraj sva bila v trgovini za otroke 2 URI, porabila je skoraj 300€. Seveda z mentaliteto “kar je tvoje, je moje.” Potem pa greva na kosilo dragi, jaz ne bom kuhala. 120€ za kosilo. Ah. Obnaša se kot en razvajen otrok, ko je bila nekaj napizdljena name v lokalu, sem jo prijel za roko, ona pa ZAKRIČALA  name “ne dotikaj se me!” Sem ji rekel, da se greva ven pogovoriti, popokal sem jo v avto in najprej 60 minut tišine, potem pa v jok, solze kot da ima 5 let. Res ste problematične babe. Kako naj jo spravim do izpita?

120 evrov za kosilo? Nakladaš in si izmišljaš! Žene tudi nimaš…Malo ti je dolgčas…

Nerablod777, 13.11.2024 ob 02:14

Ce je noseca je neobrenjuj in se ne prepiraj! Halo! Ce nosi tvojega otroka je kraljica! Spostuj jo ljubi jo. Hvali jo. Povej ji -da vrjames vanjo, da ves da ji bo uspelo. Jejta zdravo, odprita racun za otroka in nakazujta na racun namesto zapravljata na stotine eur za hrano in skuhaj kdaj ti – kaj zdravega!

Po enem letu verjetno ni več noseča…

Bom kratek.Očitno si izbral napačno žensko. No včasih so starejši ljudje rekli : isti tiči skup letajo 😄

Ko sem bila noseča, sem bila samo noseča. Nisem bila bolna, čeprav sem bila zadnja pol leta v bolniški zaradi okvare ledvic. In to pri 35-tih letih. Sem še 10 dni pred porodom nabrala 20 gajb krompirja. Tudi kasneje, pri 37-tih sem bila samo noseča. Nihče me ni nosil po rokah. Oblačila sem večino dobila, saj otroci neverjetno hitro rastejo. Spomnim se, da sem sredi poletja dobila zimskega pajaca, katerega nikoli ni oblekla, ker ji je bil že premajhen. Res sem do šole zapravila minimalno. Kar se tiče vozniškega izpita, ga je moja hči delala 4x. 3x je padla na isti lokaciji, na istem klancu zaradi treme, 4-ič jo je vprašal, kje ne bi vozila in je bilo brez problemov. Je pa res, da jim gre zelo za zaslužek. Nikoli obupati, potrebno je vztrajati. Ko sem jaz delala izpit, sem imela za sabo izredno hudo prometno nesrečo z zelo hudo poškodbo glave (zlomljena lobanja, počeno dno lobanje, pretres možganov, koma,…). 35 let vozim brez najmanjše nesreče. Malokdo vse naredi prvič, potrebna je vztrajnost in zaupanje vase, da znaš in zmoreš.

New Report

Close