Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Poroka Noseča nevesta

Noseča nevesta

Živjo!

Prosim za mnenje? Jaz sem vedno govirila, da se noseča pa že ne bom poročila. Zdaj pa ne vem vec. Kaksne so vase izkusnje in mnenja.

Hvala!

Sama tega sicer nisem govorila, bom pa nevesta s precejšnjim trebuščkom…. Načrtovala sva poroko maja, pa se je “urinila” ena sestrična in sva prestavila na junij. Me mal skrbi, ker ne vem kako bo z obleko itd. Sem pa vesela, da bomo trije. Nekaj časa sem še premišljevala, da bi skrivala, pa sem se premislila…

Ojla!

Midva sva kar malo počakala in se bova poročila letos poleti, ko bo mali star 1 leto in 4 mesece. Sem pa tudi jaz vedno vedela, da se ne bom poročila zaradi nosečnosti, ampak IZ ljubezni…

Lp, Ajs

Tudi midva se poročiva letos in jaz sem noseča. Nameravala sva se itak poročiti, bebica je pa samo polepšala stvar, mogoče se bova samo kakšen mesec prej. TAKO SEM SREČNA!

ko sem zanosila, sva se odločila, da se bova poročila, ko bomo trije. potem mi je bilo malo žal, saj kar odlašaš. ampak potem sva se vseeno. hčerka je bila stara 14 mesecev. bilo je fantastično!!! ni nama žal, da sva se tako odločila. še bolj sva si dokazala, da sva se poročila zaradi sebe in ne zaradi otroka, ki je bil na poti. pa še skupaj smo bili!! srečno. urša

Sedaj sem opazila,da je tu gor še ena ursa, zato sem si jaz popravila ime v URSA.
Tko da se bo vedelo, katera je katera.

Pozdravcek.

Urša

Ojla!

No, ker vidim, da sta imela poroko s podobno starim otročičkom, kot jo bova imela midva, imam vprašanje. Najin sonček bo na poroki star 16 mesecev (zdaj je 11). Ker dvomim, da se takrat ponoči ne bo več zbujal, me zanima, kako sta rešila ta problem, če sta ga imela. No, midva seveda izbirava samo med gostilnami s prenočišči, ampak seveda malega ne bi upala pustiti samega v sobi. Ker mie je malo zoprno, da bi ga jaz ali kdor koli drug ves čas hodil gledat, ne vem kaj storiti. Naj najamem varuško? Misliš, da bi zadostoval baby-phone?

Hvala, AJS

Hoj!

Tudi jaz, ki se avgusta poročim bo imela najina hči 2 leti in 3m in ne vem kako bomo naredili glede nje kako bo prenašala noč?

Ali vaši otroci že spijo pri starih starših(babi, dedi, nono, nona)?
Kdaj ste jih začele navajati spati drugje?

Anja

Ojla, Anja!

Naš malček ne spi drugje – no, razen, če sem jaz zraven. Sicer pa ga ne bi pustila (zaenkrat!) samega čez noč niti pri babicah in dedku – sicer pa, kdo pa bi vstajal po 10x na noč (ha, ha)?!
No, upam, da bo do poletja kaj bolje, saj je pri 6-ih mesecih spal že celo noč, zdaj pa ga pomoje dajejo zobje – ali pa kaj drugega.
Mislim, da bom res kar rekla kakšni znanki, da bo pri njem v sobi, ko bo spal – saj v bistvu se sploh ne zbudi čisto, samo malo čaja spije, dobi dudo in spi naprej.

Lep dan z malo sončico, Ajs

tipične ljubosumne mame – saj itak ne zaspi pri babici ha ha ha………..

Želim vam, da čimprej toliko odrastete, da boste znale spoštovati ljubezen babic do vnukov in ceniti njihovo pomoč. Zdaj, ne šele takrat, ko joh boste potrebovale.

S tem prikrajšate otroka, ki ima PRAVICO tudi do ljubezni starih staršev.

Čaw baw !!

Aj, aj, aj….
Nekatere imajo res probleme… Saj nihče ne govori o tem, da malček ne bi zaspal pri babici. Seveda bi – samo ne zdi se mi fer, da bi ona vstajal po 10x na noč. Vso pozornost starih staršev pa tako ali tako dobi čez dan.
Ne obsojaj, če ne veš, zakaj gre.

Lp, Ajs

živjo.

ja, najina hčerka je bila na poroki stara 14 mesecev in je kar pridno spala – takrat!! tudi midva sva iskala prostor s prenočiščem. zabavo sva imela v gostišču zaplata pri preddvoru in tam imajo tudi otroško posteljico. ko je bil čas za spanje, sem nesla nežo v sobo in jo po klasični poti pripravila za spanje. ker je imela takrat že razvit čut za vrtenje okoli prsta, sem poklicala taščo, ki je bila nekaj časa pri njej, da je zaspala (15 minut, jaz bi mogla biti veliko dlje). potem sem imela baby-phone, ki ga sicer ne bi slišali zaradi glasbe, ampak bi pa videli lučke, ki oznanjajo zvok. malo bolj smo bili pozorni in to je bilo vse. spala je kot top. mislim, da ti ni potrebno preveč komplicirati. daj otročka spat in naj bo kdo pač malo bolj pozoren na to, če joka. da bi bil pa kdo pri njem, ko bo spal, pa ne vem – ali se ti ne zdi, da ne bi bilo fer? sicer pa – manj ko kompliciraš, bolje ti uspe. sporoči, kako se bosta odločila. pa srečno!! vsem trem!

veš, včasih moraš malo požreti in kar z veseljem dati otroka tudi za čez noč drugam- k starim staršem npr. boš presenečena, kako bo pa tam vse drugače. jaz sem tudi mislila, da naša punčka nikjer drugje ne bo spala, pa se je izkazalo za napačno. doma se še vedno zbuja ponoči (aprila bo imela 2 leti) in hoče spati pri nama, ampak, če gre pa k babici in dedku pa kar spi. nama pa tudi paše, da se lahko kdaj pa kdaj naspiva. saj verjetno poznaš noči, ko te kar naprej otrok prebuja. ni luštno, kaj?!

pa še to: zdravnica mi je enkrat rekla, da je najslabše, če otroka ponoči navadiš na čaj. baje da se potem že iz navade zbuja

srečno in lp. urša

Ojla!

No, glede varstva sem jaz mislila tako, da bi bil zraven nekdo, ki sicer ne bi bil na poroki (npr. od mamičine prijateljice hčerka, za katero vem, da občasno čuva otroke). Seveda pa ne bi dala te naloge nikomur, da potem ne bi mogel biti na poroki. No, sicer sva se sedaj že odločila za gostišče Tulipan v Lescah in mi je lastnica rekla, da imajo ponavadi kar baby phone za šankom in mi bo natakar prišel povedat, če se bo kaj zbujal. Noajbrž se bova res odločila kar za to varianto – pa še lastnica mi je rekla, da mi bo posodila baby phone, prenosno posteljico pa imamo. Pa še to, zakaj naš malček ne spi pri babici: z eno babico tako ali tako zaenkrat še živimo skupaj, druga pa je več kot 100 km stran.
Aja, sva pa v petek šla prvič z dragim ven žurat (vsak po svoje – jaz s puncami, on s fanti -prav fajn je bilo) in mali je spal vso noč do 4.00 zjutraj, ko sva prišla domov – pa še takrat se je zbudil samo za to, ker je mojemu dragemu padel mobi iz rok. Tako, da verjamem, da bo tudi na poroki spal vso noč – tako kot je na morju. Očitno sprememba okolja ali odstotnost mami in očija dobro dene…

lep dan, Ajs

vidim, da sta se prav dobro odločila. veš, da bo mali spal. sigurno tudi otroku paše sprememba. in točno ve, koga lahko zavrti okrog prsta – vsaj pri nas je tako. če grem jaz ven, naša miška tudi spi, dokler ne pridem. potem pa kakor je. sicer pa – jaz hodim enkrat na mesec s prijateljicami ven in moram reči, da si res “glavo spucaš”. sicer imamo vse približno enako stare otroke in lahko si misliš, o čem je glavni del debate, ampak vseeno paše!! kar privošči si – pa brez slabe vesti!!
pa ne misli zdaj, da sem jaz ena tistih krutih mam, ki nočejo biti z otrokom – kje pa, nadvse uživam s svojo hčerko in se veselim vsakega dne z njo. ampak, tudi jaz imam še vedno svoje življenje in včasih nama obema paše, da greva “vsaka po svoje”. očka pa tudi.
lepo se imejte in vesele priprave na poroko!!! sporoči, kako kaj poteka in kako bo uspelo. kdaj se poročita?
lp in srečno!!

urša

New Report

Close