nosečnice in jesensko-zimska oblačila
V našem kraju ni trgovine za nosečnice, ena je v večjem kraju 35 km stran in ta ima zelo slabo izbiro, oziroma meni stvari niso všeč pa še zelo drago je. Pa niti ni problem kupiti poleti par majčk s kratkimi rokavi – poceni prideš skozi zadnje tri mesece, ko je buši velik. Kaj pa takrat, ko so nižje temperature? Naj si kupim novo bundo za 1-2 meseca? A sploh obstajajo bunde za nosečnice ali je treba kupiti samo bundo večje velikosti – potem najbrž čudno zgleda, ne?
Ne vem koliko denarja pa tudi ne mislim zmetati na garderobo za tisti kratek čas.
Zanima me, kako ste se ve oblekle pozimi?
Najboljši naložbi v nosečniška zimska oblačila sta bila: nosečniške kavbojke in pončo. Pa ene 2, 3 majčke sem nosila in eno bluzico. Še ene hlače malo bolj fine in trenirka. Kaj več ne rabiš, no, razen, če ti ni treba bit zelo urejena v službi recimo. Aja, bundo sem nosila svojo navadno, ker ima vrvico v pasu, sem jo pač “popuščala” dokler ni bila bunda čisto nič stisnjena v pasu potem je na srečo že prišla pomlad.
Kupuj si sproti, ko res ne moreš več nosit drugega!
Za službo hlače na gumico, za doma sem našla še dve stari trenerki,ki sta v pasu šli doovlj narazen. Imela sem še od prej zimski plašč za službo, ki je bil dovolj širok, doma spet eno staro bundo, ki je nimam več.
Od majčk in puloverjev pa take elastične, ki so šli narazen z menoj in po porodu spet nazaj… Od konfekcije, ki je bila samo za uporabo v času nosečnosti, so bile samo dvoje hlač na gumico za službo, tudi meni je bilo škoda kupovati za tako kratek čas..
Nekaj nosečniških oblačil sem imela od prejšnje nosečnosti, nekaj mi je dala prijatejica, kupila sem si le ene športne hlače v H&M-u, tunike ki sem jih nosila so bile normalne številke, pa trenerko sem si kupila tudi normalno številko, bundo pa sem nosila eno št.večjo, ki mi jo je posodila prijateljica.
Ne kupuj preveč (razen če ti budget dopušča), probaj najti kakšna rabljena oblačila,ki so dobro ohranjena.