Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Nosečniška oblačila

Nosečniška oblačila

Sem v 5. mesecu nosečnosti. Nosečnost se mi zaeenkrat še ne pozna kaj dosti, tako, da še ne nosim nosečniških oblačil. Zadnje čase precej razmišljam kaj si v prihodnosti naj kupim oz. dam zašiti. V dvakrat prevelikih majicah in legicah se namreč niti slučajno ne bi dobro počutila. Prav tako mi niso všeč nosečniške hlače na naramnice, ker se mi zdijo premalo elegantne. Prosim za vaše nasvete. Prav tako me zanima, če kdo ve ali obstaja kakšna revija z nosečniško modo in kje bi jo lahko kupila.

Za vse odgovore se že v naprej zahvaljujem.

Nekerman ima nekaj za nosečnice, tja poglej.
Mislim, da boš najlepša nosečnica z obleko sešito pri šiviliji če imaš kakšno.

Pozdravljena Taja
Tudi jaz sem v 24 – 25 tednu nosečnosti. Kupila sem si hlače znamke La Vie v Baby centru v BTC-ju. Bile so 10.000 sit in so mi všeč, pa tudi počutim se v njih zelo dobro. Lahko jih nosim tudi po porodu. No pa velik sreče obema.
Tanja

Sama sem se kar znašla, hlače sem kupila normalne le na špago pa kakšno št. večje in to v Benettonu, tunike, bluzice v New Yorkerju, kavbojke sem kupila nosečniške ampak normalne brez naramnic, v butikih poglej za krila, ki so iz materialov, ki se raztegnejo in nimajo gumbov, zadrg… ampak zgoraj le elastičen šiv in je super!
srečno!

New Report

Close