Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Nosečniške obleke

Nosečniške obleke

Ojla!

glede na to, da vas je bilo nabrž kar nekaj lani in predlani nosečih, me zanima, če se spomnite, ali so na razprodajah znižane tudi nosečniške obleke.
Sem mislila, da je v HM-u kaj ceneje, pa so kavbojke še vedno 12.000. Jaz pa šele v 8. tednu in nobenih hlač več ne zapnem ):

Jasna

V H&M ni bilo skoraj nič stvari znižanih – mogoče kakšna res zimska zadeva…, kar se pa tiče hlač, kril, mikic…, pa ni bilo nič popustov!!!

V La vie tudi ni bilo kaj dosti znižano; ne spomnim se dobro, ampak mislim, da te običajne zadeve, kot so hlače, majce… tudi niso bile nič znižane.

Na žalost je pač tako, da trgovci teh stvari ne znižajo, saj vejo, da jo boš v vsakem primeru kupil, ker jo pač potrebuješ.

Upam, da bo letos kaj drugače in da boš dobila kaj bolj ugodno, saj so cene nosečniških oblačil res TOO MUCH visoke!!!

Jaz sem lani v Gradcu kupila v H&M nosečniške hlače za 9000 SIT. Slovenske trgovine kot so npr Kepica imajo res zelo visoke cene.

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.- "True to life, true to me The way it's got to be So simple, so simple, so simple Live to love, love to be Absolutely free" Stacie Orrico, So simple

V C&A je bilo lani med razprodajami znižanih kar nekaj nosečniških artiklov. Ne pa vsi!

čao

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~ NeVeR RuN FaStEr ThAn YoUr GuArDiAn AnGeL cAn FlY ~

Mpthercare in Benetton v Emporiumu imata sigurno znižanje, tudi do 50{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}.

lp:)

Jasna, ČESTITAM!!!!!

A veš, da sem se zadnjič na obletnici spomnila na to, ko si že pred časom rekla, da delate na bejbiju št. 2, pa se mi ni zdelo vljudno spraševat…. A si takrat sploh že vedela? :))))))

Super, želim ti (vama) veliko zdravja pa vse naj naj naj….
Kdaj pa bo dan D?

LP v vaš konec!

Oj!!!!

Ne, takrat še nisem bila sigurna. Oziroma sem zjutraj naredila test, pa se je črtica tako malo videla, da je možek sploh ni videl :-))) Saj sva z M. o tem debatirale – ne vem, če si zasledila, ko je drugo M. kregala glede cigaret :-))

Bo pa sredi poletja.

Lp, pa se beremo kaj, jasna

Neee, zgleda da mi je ušlo. :)))
Aja, zato je druga M. potem v mailu napisala, da se opravičuje vsem morebitnim nosečnicam. 🙂 No, zdaj pa vem.

LP pa držte se.
Bomo navijali za punčko! 🙂

New Report

Close