Nosečnostni testi
Prejšnje dni sem spraševala v naši lekarni, pa jih v nobeni niso imeli. Danes grem pa po sirup sanatogen v lekarno in mi lekarnarica sama reče “a veste gospa, smo naročili, če še rabite.” Sem se 10 min zahvaljevala. Baby check mini, 2 kosa za 773 SIT.
Hi Skr bna,
upam, da boš kmalu videla na testu tisto kar želiš; torej dve črtici. Tudi pri nas delamo na drugem otročku pa kar ne gre. Glede na to, da je šlo v prvo dejansko v prvo sva bila zdaj kar malo razočarana, ker ne gre kot bi želela. Ampak sva vztrajna in upam, da bo kmalu. Ali lahko poveš kje je ta lekarna, kjer si kupila test da se tudi jaz založim!
Z željo po čimprejšnem uspehu lep pozdrav,
Petka
Najbolj zanesljiv je CBlue. Če morda niste vedele :CB pokaže že po 11 dneh dejanske nosečnosti, čeprav menstruacija ne zamuja. Seveda je najbolj verjetno in najbolj “zihr”, da po 1 dnevu zamude, kot piše na škatlici (oz. 18 dan nosečnosti). Teh potankosti nihče ne razlaga, kdaj pokaže pa kdaj ne, grejo pač na sigurno varianto, da nebi v svojo skledo pluvali.
Meni je CB pokazal 8 dni pred menstruacijo. Baby check pa NE.
vsem ki delate teste z željo po dveh črticah: SREČNO
kaja
Kupila sem jih v lekarni na Jesenicah. Menda pa naj bi jih imeli povsod, če nimajo, pa naročijo. Jaz sem spraševala prejšnji teden, pa so imeli samo CB, zdaj so imeli pa tri različne “ta velike” in tele mini. Jaz sicer nisem nič prosila, so kar sami naročili in mi jih nato celo (diskretno) ponudili ob naslednjem obisku.