Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Nošenje sandal s štumfi

Nošenje sandal s štumfi

Nikoli ne bom razumela tega. Kako se lahko tako obuješ?

tiste, ki jim noge smrde.

Ker guma in koža ne gresta skupaj

ali pa adidas natikači in bele športne nogavice. Kot stari bosanci v yugi. Danes pa mladina to na novo odkriva 🙂 Če ne nosiš te groze, nisi in.

Na mlajših to zgleda kar ok da pa bi tako ubut bil kak 30 letnik pa si mal težje predstavljam.

Ne, tega nisem razumela nikoli, zakaj se je treba tako smešiti. In uničevati stopala, zakaj ne bi vsaj v normalnih pomladnih in poletnih temperaturah privoščil tudi stopalom malo počitnic? Že tako ali tako jih imamo zaprte celo leto.

Morda diabetiki? menda naj bi morali ful paziti na stopala, da ne pride do poškodb.

Morda diabetiki? menda naj bi morali ful paziti na stopala, da ne pride do poškodb.
[/quote]

Tega pa nisem vedela. Res? Zakaj so pa stopala tako kritična, da jih je treba skrivati pred soncem? A sonce škoduje? Omenjaš poškodbe – saj ni treba z golimi stopali brcati, če pa že brcaš, ti pa tudi tiste nogavice ne bodo pomagale?

Tega pa nisem vedela. Res? Zakaj so pa stopala tako kritična, da jih je treba skrivati pred soncem? A sonce škoduje? Omenjaš poškodbe – saj ni treba z golimi stopali brcati, če pa že brcaš, ti pa tudi tiste nogavice ne bodo pomagale?
[/quote]

Točne strokovne razlage zdajle ne morem servirat, se pa spomnim da so tako svetovali pokojni materi ki je bila diabetik. Ker menda se vsaka majhna poškodba lahko grdo zakomplicira. Ja, je bilo omenjeno tudi nošenje nogavic s sandali.

Točne strokovne razlage zdajle ne morem servirat, se pa spomnim da so tako svetovali pokojni materi ki je bila diabetik. Ker menda se vsaka majhna poškodba lahko grdo zakomplicira. Ja, je bilo omenjeno tudi nošenje nogavic s sandali.
[/quote]

OK, ampak potem je bolje, da nosijo zaprte sandale…in čimveč časa gole noge in stopala na sonce (kdar ni možnosti poškodb).

OK, ampak potem je bolje, da nosijo zaprte sandale…in čimveč časa gole noge in stopala na sonce (kdar ni možnosti poškodb).
[/quote]

Tako nekako, recimo.

[/quote]

Samo pripomnim, moda in stil najbrž ni vsakemu prva skrb, sploh diabetikom. Meni recimo je vsako leto bolj vseeno kako izgledam, kaj šele kaj si drugi mislijo. Važno da sse jaz dobro počutim.

Samo pripomnim, moda in stil najbrž ni vsakemu prva skrb, sploh diabetikom. Meni recimo je vsako leto bolj vseeno kako izgledam, kaj šele kaj si drugi mislijo. Važno da sse jaz dobro počutim.
[/quote]

Se strinjam, meni je tudi pomembno, kako se počutim, ne kaj si drugi mislijo. Absolutno se strinjam.
Ampak v štumfih in sandalih bi se pa res čudno počutila, milo rečeno 🙂 Razumem, da so neke zdravstvene težave zadaj…čeprav mislim, da pravo sonce pripomore k ozdravitvi marsičesa!

Se strinjam, meni je tudi pomembno, kako se počutim, ne kaj si drugi mislijo. Absolutno se strinjam.
Ampak v štumfih in sandalih bi se pa res čudno počutila, milo rečeno 🙂 Razumem, da so neke zdravstvene težave zadaj…čeprav mislim, da pravo sonce pripomore k ozdravitvi marsičesa!
[/quote]

Gre ven 😜https://media.glamour.com/photos/5695955e16d0dc3747ec69f5/master/w_1200,c_limit/fashion-2015-04-manolo-blahnik-1-main.jpg

Gre ven 😜https://media.glamour.com/photos/5695955e16d0dc3747ec69f5/master/w_1200,c_limit/fashion-2015-04-manolo-blahnik-1-main.jpg
[/quote]

Haha, ljubko za pogledat, ne bi pa tega nataknila nase 😉

[/quote]

Zanimivo. Takih kričečih roza res nebi dala gor. Črne ali pa rjave pa, zakaj pa ne.
Ta na sliki bi si jih lahko malo bolj napela, razen , če so ji dol zlezle.

Moji fantje tudi nosijo nogavice na natikače. 2 nosita vsaj bele, eden pa pisane. Npr. zelen brokoli na vijoličnih nogavicah, ali 1 nogavica s kokošmi, na drugi jajca itd….

Zanimivo. Takih kričečih roza res nebi dala gor. Črne ali pa rjave pa, zakaj pa ne.
Ta na sliki bi si jih lahko malo bolj napela, razen , če so ji dol zlezle.
[/quote]

…da nimajo močnih elastik? Mene vsi običajni štumfi tiščijo, če grem pa te elastike porezat je pa to pač scufan štumf in ni za ven. Je katera kje videla mogoče?

Če že vprašaš, včasih je pretoplo za kaj drugega, pa spet premrzlo za same sandale. Kaj si drugi mislijo, pa mi dol visi, pravzaprav imam še veselje, ker se žena vedno vtika v takšno mojo obutev. Neka pati, koga smeta.

[/quote]

Takole meni vsake dokolene dol zlezejo, pol si jih pa po petkrat na dan nazaj gor vlečem.

Me zanima, če katera res to nosi,

https://images.app.goo.gl/9DUAigbJyyLkrcK36

Meni je to ogabno za pogledat.

ja in kaj pol če imaš štumfe, modo ste si tak ljudje izmislili, smisel za lepoto, toploto, erotiko, žuljavost itd. pa potem čustvene motnje, psihoza, itd..

ali pa adidas natikači in bele športne nogavice. Kot stari bosanci v yugi. Danes pa mladina to na novo odkriva 🙂 Če ne nosiš te groze, nisi in.
[/quote]

Hja, to je bil nekoč legendaren prizor Jadrana. Očitno so bili ti tipi trendsetterji…

Ko v Zanzibarju že sonce zahaja, pri nas je še noč. Palme, banane in kokos - otok cvetoč.

Moja punca. Dobijo se samo na spletu, čisto tanka neraztegljiva mreža, zašita. Pravi, da so super, poplnoma drugače kot najlonke. Moja si jih zatlači pod spodnji rob pajkic. Če se ji takole malo nagubajo, jo nič ne moti.

Pozdravljeni, meni se pa zdi nošenje nogavic in sandali cool, to je nova moda, ki prihaja mi pa smo še malo zadržani. Opazil sem na spletu cool nogavice baje je Slovenskega proizvajlca spocks in reklamirajo se za zelo kakovostne nogavice. Vaš link

New Report

Close