Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Nošenje sandal s štumfi

Nošenje sandal s štumfi

Itak, da je kul. Človek mora biti v koraku z modo. Sploh poleti si lahko privoščimo malo nagajivosti.

Včasih imam občutek, da ima moja mami več smisla za modo kot današnje 30 letnice, ki večinoma zgledajo kot stare mamke.
Posebno tiste, ki (še) nosijo pajkice in čevlje s polnimi podplati ali platformo.

Zafrkavaš:-DD?

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

Zafrkavaš:-DD?
[/quote]

Če si ti za časom ne pomeni, da so drugi tudi. Štumfi so kul.

Če si ti za časom ne pomeni, da so drugi tudi. Štumfi so kul.
[/quote]

Za časom… meni so šli švabi z belimi štumfi v sandalih že 30 let nazaj na živce.

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

Za časom… meni so šli švabi z belimi štumfi v sandalih že 30 let nazaj na živce.
[/quote]

meni že precej prej, tam v 80-tih, ko sem bila v koloniji so imeli južni, takrat še bratje, sandale Jugoplastika in kariraste šumfe….neprecenljivo. 😀

meni že precej prej, tam v 80-tih, ko sem bila v koloniji so imeli južni, takrat še bratje, sandale Jugoplastika in kariraste šumfe….neprecenljivo. 😀
[/quote]
Pa tiste… boroleta…. Those were the days… Zdaj pa Send in the clowns. Kaj sem star.

Mah kakšni sandali. V papučah in štunfih morš it v life, če hočeš bit in.l

Pa tiste… boroleta…. Those were the days… Zdaj pa Send in the clowns. Kaj sem star.
[/quote]

sej te imajo še po bolnicah….vidiš tiste rjave….joj

no, sodelavec je pa še bolj napreden, nosi barvno usklajene šumfe s Teva-mi…. za crknt smešno 😀

sej te imajo še po bolnicah….vidiš tiste rjave….joj

no, sodelavec je pa še bolj napreden, nosi barvno usklajene šumfe s Teva-mi…. za crknt smešno 😀
[/quote]
Nazadnje sem dobil ene plastične, bež. Tisti vrag je pa nenosljiv.

Bolj kot to, da mora človek biti v koraku z modo, je za moje pojme pomembno, da ima vsaj nekaj smisla za estetiko. Ker, kako se moda zna delat norca iz ljudi, ki ji slepo nasedajo, je včasih res za nasmejat se.

Nazadnje sem dobil ene plastične, bež. Tisti vrag je pa nenosljiv.
[/quote]

Pa si mel štumfe?

Pa si mel štumfe?
[/quote]
Nak, pa bi jih verjetno moral. Bogve, kdo jih je nosil.

Nak, pa bi jih verjetno moral. Bogve, kdo jih je nosil.
[/quote]

E, vidiš, če bi bil modno osveščen, bi mel štunfe in bi ti bilo tud bolj udobno.

E, vidiš, če bi bil modno osveščen, bi mel štunfe in bi ti bilo tud bolj udobno.
[/quote]

E, vidiš, ne bi bilo, so bile premajhne.

E, vidiš, ne bi bilo, so bile premajhne.
[/quote]

E, vidiš, to je pa druga stvar 😉

E, vidiš, to je pa druga stvar 😉
[/quote]
E,vidiš, tudi jaz tako pravim:-D

To je zdaj moderno, zato se tako nosi. Saj velike riti tudi niso lepe, pa si jih kirurško povečujejo.

New Report

Close