Najdi forum

Splash Forum Avto.Over.Net Avtomobilizem Nosilci za kolo

Nosilci za kolo

Pozdravljeni
Doma smo se odločili da nabavimo nosilce za kolo, da se lahko odpravimo še kam izven mesta proč od avtomobilskega vrveža. Me pa zanima kakšne nosilce je bolje kupiti, tiste od Thule-ja ki so bolj uveljavljeni, ali so prav tako zadovoljivi kaki “no name” nosilci. Kako pomembno je sploh, da se lahko kolo v nosilcu zaklene.
Ali se lahko vozi kolo na strehi skupaj z otroški sedežem, ali ga je treba med vožnjo odmontirati.
Upam da mi boste zanali svetovati s svojimi izkušnjami.
LP Dušan

glede nosilcev za kolo na strehi je tak, da pri ostrem zaviranju skoraj vsi popustijo in kolesa lepo letijo po cstišču.

priporočam nosilce za kolo ki se namontirajo na zadnjem delu avtomobila. glede možnosti zaklepanja: vsekakor je priporočljivo da se da zaklenit, drugače lahko hitro dobi noge

Ja vem da bi bili najboljši nosilci zadaj, vendar za moj avto ne obstajajo, tako da sem prisiljen nabaviti take za na streho.
Vseeno hvala
Dušan

potem pa vsekakor bodi pozoren na trdnost konstrukcije ter kvaliteto izdelave.

Tukaj velja pregovor: nisem tako bogat, da bi kupoval poceni. Jaz bi kupil Thule. So dražji vendar upravičeno. Zmeraj boš dobil rezervne dele, lahko uporabljaš en samo ključek za vse njihove produkte, dobra kvaliteta in dobro rešeni detajli, ki jih na prvi pogled ne opaziš. Jaz jih nisem kupil tam in mi je žal, jih bom moral kupiti še enkrat tokrat Thule. Je pa res, da če jih rabiš dvakrat na leto bi mogoče vseeno kupil kaj cenešega.

PS: otroški sedež vedno snamem, daj pri 100kmh roko skozi okno in boš občutil silo, ki nanjo deluje. Otroški sedež ima bistveno večjo površino in neugodno obliko.

Hvala obema, nosilce sem že nabavil in to tiste ta cenejše od Thue-ja.Jutri ali pa v nedeljo jih bomo pa sprobali.
Lp Dušan

New Report

Close