Nosite pod tekaško majico spodnjo majico?
Jp, tekaška majica je ekstra pogruntavščina in nenadomestljiva, ker ne gre za šport, ampak prismodovanje, pri resnih športih, to se razume, da so individualni, od borilnih dalje, se pa uporabljajo švic majice, ki so iz popolnoma navadnega “super” bombaža.
[/quote]
In kaj hoces zdaj s tem povedat? Ce teces pozimi ali pa ce vec ur smucas, ti svic majca se kako prav pride. Borilne vescine so pa navadno v zaprtih pristorih in je valda bombaz cist dovolj.
Jp, tekaška majica je ekstra pogruntavščina in nenadomestljiva, ker ne gre za šport, ampak prismodovanje, pri resnih športih, to se razume, da so individualni, od borilnih dalje, se pa uporabljajo švic majice, ki so iz popolnoma navadnega “super” bombaža.
[/quote]
In kaj hoces zdaj s tem povedat? Ce teces pozimi ali pa ce vec ur smucas, ti svic majca se kako prav pride. Borilne vescine so pa navadno v zaprtih pristorih in je valda bombaz cist dovolj.
[/quote]
Ma ja, veš da je šport nastal šele s potrošniškim nategavanajem, ko ti za vsak šort prodajo drugo majico. Pa je vse isto, od biciklistične, preko pohodniške, do tiiste za tek ali tenis, če pa teh ne bi bilo , kot jih prej ni bilo, bi bila pa čisto navadna bombažna ravno tako dobra, kot je vedno bila. Razlika je le, da včasih so športali tisti, ki so bili za šport, danes pa je to čredni trend prismod, ki ni niti blizu nobenega športa, tisti ki so športniki ne rabijo super majic in vedno novih. Recimo moj sin je resen športnik, pa misliš da mu bom vsak teden kupil kimono za 100 eur, ki je dovolj močan, da se takoj ne strga? Sploh ne gleda nihče kak kimono ima kdo, ampak kak borec je kateri.
[/quote]
Ma ja, veš da je šport nastal šele s potrošniškim nategavanajem, ko ti za vsak šort prodajo drugo majico. Pa je vse isto, od biciklistične, preko pohodniške, do tiiste za tek ali tenis, če pa teh ne bi bilo , kot jih prej ni bilo, bi bila pa čisto navadna bombažna ravno tako dobra, kot je vedno bila. Razlika je le, da včasih so športali tisti, ki so bili za šport, danes pa je to čredni trend prismod, ki ni niti blizu nobenega športa, tisti ki so športniki ne rabijo super majic in vedno novih. Recimo moj sin je resen športnik, pa misliš da mu bom vsak teden kupil kimono za 100 eur, ki je dovolj močan, da se takoj ne strga? Sploh ne gleda nihče kak kimono ima kdo, ampak kak borec je kateri.
[/quote]
Svic majce imajo svoj namen. Npr kolegica jaha in pozimi si pod oblacila za jahanje oblece svic majico, da je suha. Predstavljaj si, da bi po jahannju sredi zime z mokro majico se rihtala konja in pesacila domov. Ce gres s svic majico v hribe se gor npr ne rabis nujno preoblect zato da bi se usedel in si pojedel kak ricet. Sama jih redko nosim, v fitnes grem z bonbazno, jo pa oblecem v situacijah kjer se hitro prehladis, ce imas kaj mokrega na sebi (to je pozimi zunaj). In mimogrede sport je za vse, ki v njem uzivajo in ne le za nadarjene izbrance.
Ker ni vsaka majca švic majca kljub temu, da podobno zgleda. Kupi si eno malo boljšo zdajle ko so razprodaje in boš občutila razliko.
Avtorici pa:
Pod švic majico ne oblečemo nič ker je ravno namen švic majicw da vsrkava pot in nam kljub temu daje suh občutek ter se hitro pisuši kar za bombažno majico ne moremo trditi. Pozimi pa si dam jaz spodaj švic majco po vrhu pa bombazno.
ne,pod tekaško majico,na kolesu sicer imam ampak od craft sp.majico in to uporabljam za tek pozimi. Edino kar je meni pomembno pri športu je kvaliteta obutve,dobra švic majica in za kolo res dobre kolesarke,
polarni,šport nastal šele s potrošniškim nategavanajem, fali ti znanje
[/quote]Poprej se je pa delal na njivi, je blo bolj produktivno.
ne,pod tekaško majico,na kolesu sicer imam ampak od craft sp.majico in to uporabljam za tek pozimi. Edino kar je meni pomembno pri športu je kvaliteta obutve,dobra švic majica in za kolo res dobre kolesarke,
polarni,šport nastal šele s potrošniškim nategavanajem, fali ti znanje
[/quote]Poprej se je pa delal na njivi, je blo bolj produktivno.
[/quote]
jaz vem kaj je delo na njivi, Ti veš?