Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Nosite punce minike spodaj brez? Se bi dobile?

Nosite punce minike spodaj brez? Se bi dobile?

Nosite punce tudi mini krilca spodaj brez nič? Vitko punco, ki rada nosi mini krilca tudi iščem za srečanje v miniki spodaj brez nič ali kaj podobnega v zameno za nagrado. Ste za tako ali kaj bi vi?

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno 4350, 01.12.2024 ob 14:22

Nosite punce tudi mini krilca spodaj brez nič? Vitko punco, ki rada nosi mini krilca tudi iščem za srečanje v miniki spodaj brez nič ali kaj podobnega v zameno za nagrado. Ste za tako ali kaj bi vi?

mene lahko srečaš danes na Dunajski . Bom šla mimo 🙂

dunajska, 01.12.2024 ob 16:48

mene lahko srečaš danes na Dunajski . Bom šla mimo 🙂

Bi te srečal. Koliko kratke minike nosiš? Ti bi se tudi kje drugje spoznala…?

Nosim brez, zato odpadeš  za zdravo nožnico 😂😂😆☺️☺️☺️

Tam na Dunajsku pa res … kera za dol past pa si no, štajerka al pa bjonda, da ne padešdol. 😆🙄😳☺️☺️☺️☺️

Rezi*, 01.12.2024 ob 17:29

Nosim brez, zato odpadeš  za zdravo nožnico 😂😂😆☺️☺️☺️

Poveš kakšno postavo imaš? Si mlajša? Za nagrado se bi tudi kje dobila?

Anonimno 4350, 01.12.2024 ob 17:40

Poveš kakšno postavo imaš? Si mlajša? Za nagrado se bi tudi kje dobila?

Koliko let imaš?

Grenivka422, 01.12.2024 ob 17:48

Koliko let imaš?

Imam 38 let. Pa ti koliko let imaš? Te zanima, da se kje dobiva?

Rezi*, 01.12.2024 ob 17:33

Tam na Dunajsku pa res … kera za dol past pa si no, štajerka al pa bjonda, da ne padešdol. 😆🙄😳☺️☺️☺️☺️

Dolgolaso blondinko v miniki spodaj z ali brez nič, bi jo razvajal… Je katera tu taka, da bi se dobila?

Se opravičujem, ker pišem v temo, kjer mi ni  mesta.

Naj povem samo to, da pozimi nobena nikjer ne hodi v miniki spodaj naga v zimskih temperaturah!

Če pa bi katera naga kje taka zunaj hodila, pa lahko faše še  vnetje ledvic in zdravljenje v bolnišnici! Ne pa samo prehlad.

Punce nosite kratke minike spodaj brez nič ali kaj podobnega? Se katera bi tako kje dobila?

Skoraj 200kg imam, bo uredu se dobiva?

Žena občasno obleče miniko spodaj brez, pogosto pa je v pajkicah spodaj brez, to je še bolj seksi, ker se muca vidi.

Kakšno nagrado pa ponujaš?

Se sprehodim mimo tebe v mini krilu, spodaj brez za denar! Fizičnega kontakta ni! Zgolj sprehod. Koliko si pripravljen plačat? Seveda pogoj v javnosti in seveda s predhodnim plačilom.

Anonimno 4350, 01.12.2024 ob 17:57

Imam 38 let. Pa ti koliko let imaš? Te zanima, da se kje dobiva?

Imam 78 let.

Jaz sem transeksualec Tania. Imam blont lase, dolge noge, rad oblečem mini krilo, saj mi takrat bingelj z dvema kraguljčkoma prosto binglja in se zrači Če si za da mi žongliraš jajčka, se dobiva. V zameno za podrajsana kolena. Pozdrav in kiss. Tania

Tania kliče Anonimno3450! Sidro se mi že dviguje. Čakam na tvoj odgovor. Izbiramo med škotskih krilom ali leopardjim vzorcem. Ta je oprijeta in poudari vse kar mora.

Tututu, 02.12.2024 ob 12:20

Kakšno nagrado pa ponujaš?

Se sprehodim mimo tebe v mini krilu, spodaj brez za denar! Fizičnega kontakta ni! Zgolj sprehod. Koliko si pripravljen plačat? Seveda pogoj v javnosti in seveda s predhodnim plačilom.

Nagrado ponujam po dogovoru. Za koliko bi ti? Se opišeš. Koliko let imaš? Si izmenjava tudi email?

Sem blont, vitka, visoka in predvsem poskočna. Vedno za akcijo. Nagrada me mika. Pozdravček and kiss. Tania

Pošlji mi mail Anonimno. Lahko že danes imam modno reviji pred tabo. Se udeležujem privat zabav. Pa poskrbim za nepozabni parti. Pozdravček in kiss. Tania

Anonimno 4350, 02.12.2024 ob 16:51

Nagrado ponujam po dogovoru. Za koliko bi ti? Se opišeš. Koliko let imaš? Si izmenjava tudi email?

Sem ti že odpisala in se opisala. Pošlji mi mail. Pozdravček in kiss. Tania

Anonimno 4350, 01.12.2024 ob 17:24

Bi te srečal. Koliko kratke minike nosiš? Ti bi se tudi kje drugje spoznala…?

Kjer si bil lubček? Cel popoldan sem se sprehajala po Dunajski 🙂

Ne vmešavaj se babura. Jaz sem se mu prva ponudila! Ti mu ne moreš nudit takega užitka kot jaz. Tania je ema in edina!!!

Tania825, 02.12.2024 ob 18:31

Ne vmešavaj se babura. Jaz sem se mu prva ponudila! Ti mu ne moreš nudit takega užitka kot jaz. Tania je ema in edina!!!

ah lubica, kaj si tolk živčna. Zmanjkalo klientele?

dunajska, 02.12.2024 ob 17:59

Kjer si bil lubček? Cel popoldan sem se sprehajala po Dunajski 🙂

Darilce za tebe sem pripravil, če bi se ti še kje drugje dobila in mi pokazala kako ti stoji tvoja kratka minika spodaj brez… Bi pokazala kako sediš v kratki miniki na stolu za mizo…? Koliko kratke minike nosiš? Te zanima darilce?

New Report

Close