Nostradamus
Če je kdo bral Nostradamusa, se verjetno spomni, da je bil 3. antikrist zapisan pod imenom Mabus. Slučajno sem naletela na izredno zanimivo razlago tega imena na spletu- kaj menite o tem?
bolj ko mislim prov strašno.. se spomnim leto 2002 je bilo, v razredu za zgodovino in beremo zaradi nekega čudnega razloga nostradamus klipe.. in piše o konfliktu oz. 3 sv. vojni.. in tretjem anti-kristu.. človek ki je 3 anti krist je spoštovana oseba, mednarodno priznana in uglajena.. in to je anti-krist.. ime mu je MABUS..
če poznate nostradmus besedila je vedno malce napačno napisano kot 2. anti-krist naj bi bil HISTER, nanašalo se je na Hitlerja in zelo podobno je, HISTER-HITLER..samo ena črka in smo tam..
MABUS.. kdo bi to bil? Putin? Zhe Zho ali kaj podobnega?.. nope.. kdo ima Uglajeno nagrado za mir in je spoštovan mednarodno(govorimo o mednarodnim ritolizniškim medijem ne navadnim ljudem?)?.. To je Obama.. MABUS napisano Obratno pride SUBAM.. s-UBAM.. UBAMA je ta tretji anti-krist.. in 3.sv. se začenja.. Sirija bo začetek. .kje bo konec bog pomagaj..
Eh to kar se tiče Nostradamusa so same špekulacije. Vsako njegovo napoved lahko prevedeš v karkoli.
Naprimer meni je ime Matej Bukovec Mogoče je pa MABUS moje ime? Torej MA tej BU kovec (MABU), črka S je pa zraven dodana tako kot pri Hister. Morda sem jaz ta začenik vojne?
Da ne bo pomote – jaz nimam nobenega dvoma v Nostradamusa, vem pa da so njegove napovedi razumljive samo njemu in njegovemu nadrealnemu svetu in jih je nemogoče razumeti vsem ostalim.
Mabus je temen. Ali nosi temna oblačila, ali pa je temnejše polti. 3. sv. vojna naj bi se po Nostradamusovo začela, ko Mabus nenadoma umre. Mabus torej ne bo vodil vojne tako kot Napoleon ali Hitler. Ta dogodek bo zdužil 100 dežel, da se bodo borile proti 3 vzhodnim kraljem (Iran, Irak, verjetno Kitajska ali Mongolija). Vojna naj bi se žačela, ko se bo zaradi ognja na nebu dim valil iz votlih gora v Novem mestu na širini 45 stopinj v Ameriki.
Na severu se bodo skupaj borili 3 kralji dežel, ki imajo za simbol orla (izbiraj med ZDA, Veliko Britanijo, pred sovjetsko Rusijo, Nemčijo, Avstrijo, Albanijo, itd.) Kasneje, 3,5 let ali 13 let potem, ko bodo porazili vzhodne kralje, se bodo obrnili en proti drugemu. Zmagal bo ameriški orel. Vse skupaj bo trajalo 27 let. Tako interpretira Nostradamusa John Houge. Verjetno je interpretacij toliko kot interpretatorjev. Houge govori o 2 začetkih: Mabusovi smrti in 9/11. Interpretira očitno iz ameriškega vidika.
Ta je bil boljši jasnovidec, najboljši nemški,… seveda je živel med vojno, ga že dolgooo več ni, pa vendar.
On je napovedal, da bo vojna v Nemčiji šele potem, ko bo po največji blaginji, kar jih je kdaj bilo v Nemčiji, sledila totalna finančna kriza. Davki bodo tako veliki, da jih ljudje ne bodo zmožni več plačevati, zato se bodo začeli vsesplošni upori, ampak to še ni vojna. Vojna se začne na Balkanu, ko se bo ubilo 3 visoke, pomembne ljudi, mislim, da ne vse naenkrat. Pred vojna bo pa še totalna naravna katastrofa. Tko da, tko je napovedal najboljši.
Ampak, ko bo pa vojna, bo pa Evropa postala puščava, kar je vedela tudi baba Vanga. Čez celo Evropo, od juga do severa bodo odmetavali z letali paketke, s strupom, rumenim, ki bo pobilo vse ljudi, živali, drevesa in rastline. Nič ne bo ostalo, puščava, en vdih bo smrten. 3 tedne bo trajal ta napad in bo vse pomrlo, kar bo izpostavljeno temu strupu.
Mogoče je slišal za poskuse Američanov in Angležev, ki so med 2. svetovno vojno razvijali defoliante in herbicide za uporabo proti Nemcem, vendar so jih uporabili šele po vojni v Malayi. Lahko je videl vietnamsko vojno, kjer so agent orange z dioxinom uporabljali na veliko kot orožje in je tudi padal iz avionov in je bil smrten za ljudi, živali in rastline.
Mogoče je slišal za poskuse Američanov in Angležev, ki so med 2. svetovno vojno razvijali defoliante in herbicide za uporabo proti Nemcem, vendar so jih uporabili šele po vojni v Malayi. Lahko je videl vietnamsko vojno, kjer so agent orange z dioxinom uporabljali na veliko kot orožje in je tudi padal iz avionov in je bil smrten za ljudi, živali in rastline.
[/quote]
Ne, ne… je točno povedal kraj od kje bodo poletela letala, do severa, do severnega morja z Anglijo. Debelino zastrupljenosti, približno, če sem prav razumela širino Nemčije,.. Pa tudi kako se pripraviti na to vojno. Dobesedno se zabakadirati z vso zalogo hrane in vode za 1 mesec v bunker in niti poskušati iti na plano, ker bo smrtno…
Baba vanga je omenjala opekline po celi Evropi.. Alois je pa rekel, da bo tako strupen plin, da bo razžrlo kožo do kosti…
Niso to heci, kar čaka Evropo.
Pa več ljudi bo umrlo kot v vseh vojnah v eni sami noči.
Preživeli bodo tako redki, da se bodo smatrali za redke srečneže.
Pač prenaseljenost…
Logika pravi (glede na hitrost razmoževanja bakterij), da drugače ne more biti, ker bi sicer uničili atmosfero in nič ne bi preživelo… tako pa skoraj nič ne bo preživelo. Grozljivo, ampak žal je logika samo ena.
3.antikrist bo z vzhoda, trenutno se ne predstavljen javnosti, a po njegovi taktirki naj bi že delali Rusija in Kitajska. Ko bo celi svet že v vojni in opustošenju, se pojavi on, ki se mu vsi klanjajo kao rešitelju. Deloval bo skupaj z Vatikanom in lažnim papežem. Zmagovalki vojne bosta Rusija in Kitajska proti Evropi in Ameriki. Začelo naj bi se na BV. Žrtev na milijarde, preostali ljudje počipirani. En sv red, ena vojska, ena vlada. Znano?
Zveni znano. Jaz sem slišala drugačno verzijo verzijo. Da se bo antikrist rodil na Bližnjem vzhodu in da ga bo uničil neki blond Francoz s skravžlanimi lasmi, ki se je rodil po letu 1970. To so govorili, ko je bil Macron še otrok, ampak on to zagotovo ne bo. Se mi zdi preveč aroganten in premalo brihten.
Ampak jaz mislim, da je najčji antikrist prehitra rast prebivalstva. Zemlja 15 ali celo 20 milijard ljudi ne bo mogla preživeti.
Ne vem kako se bodo razdelile sile, razen tega, da bosta Nemčija in Rusija na nasprotnih straneh. Napoved je tudi, da bo v Nemčijo prišlo ogromno migrantov, pred vojno. Torej se vse zdi nekako logično. Evropa bo padla zaradi preplavljenosti z migranti, to ne bo več Evropa ampak bližnji vzhod, čez 15 let bodo Švedi na Švedskem v manjšini. In če v prihodnosti vidiš potem Evropo kot bližnji vzhod….
Ali pa napoved babe Vange,… Amerika bo napadla Rim…. zveni nelogično, ampak ko pa prebereš muslimanski Rim, se pa zdi vse logično.
Nostradumus je bila pa zelo jasen, ko je napovedal, da bodo muslimani klali katolike po Evropi in Rimu… iz ene afriške države…
Pač Nostradamus je bil zelo jasen… muslimani bodo na veliko klali po Evoropi. Nostradamuse je omenjal nekaj govorov npr. morje ime menstruacijo.. pa, nikoli ne bi mogel preliti toliko vina, kot krvi… in namesto rek tečejo po cestah potoki krvi… in vse ostale vojne bodo videti kot otroške igre…