Najdi forum

Notesnik (notebook)

Prosim za mnenje, saj se sama premalo spoznam na zadevo.
Nekje sem zasledila ponudbo za notesnik (IBM) z naslednjimi karakteristikami:

Mobile Intel® Celeron™ processor 1200 MHz
128MB / 1024MB
20 GB
14,1 ” (1024X768) TFT

Bi ga bilo vredno nabaviti (glede na to, da je cenovno ugoden), al se naj rajši ozrem po boljših? Na kaj naj bom pozorna?

Včasih mi IBM-ovi notesniki niso bili všeč. Kakšen je tale tvoj model, bodo povedali uporabniki. Meni se še vedno zdijo absolutno predragi. Ampak, če ga človek rabi… kaj hočemo, mar ne Teja?

Kaj hočemo, res. Tudi meni so se vedno zdeli dragi, ampak zdaj sem izvedela za zgoraj opisanega za pičlih 240.000. Se sprašujem, kaj mu manjka.

Manjka mu napis HP EVO… Šalo na stran, pri nas prodajamo HPje in se točno ve, zakaj eni stanej 500, drugi pa 250 jurjev. Če misliš to resno uporabljat pa veliko hodit z njim okoli, potem zna bit dobro plačat x jurjev več.

Vsekakor pa je pomemben podatek garancijska doba – če je le možno, dokupi tako da bo imel tri leta.

Garancije imajo pri vseh le 1 leto, ne glede na ceno – vsaj v ponudbi je tako napisano.
Mi lahko prosim poveš, kaj je tisto, kar bi morala dokupiti? Več spomina, boljši procesor..? Pravzaprav nisem nameravala prav dosti z njim okoli hodit, ampak, v čem bi bil problem, če bi?

IBM ThinkPadi so daleč najboljši prenosniki in to je dejstvo in temu primerna je cena. Še posebej če govoriva o mobilnosti oziroma robustnosti. Pejt malo pogledat na IBM forume (btw. letos bo spet v Portorožu) in si poglej demonstracijo. Poznam te stvari zelo dobro, naredil sem že marsikatero sranje z njim, vendar še vedno je cel.

Drugače pa je tistih 240.000 sumljivo PRE-poceni in nekaj ne štima. 100% sem, da ohišje ni z magnezija itd. Pač en model za doma in ne robustnež.

So dragi, vendar se ve zakaj so dragi.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close