notino kozmetika
Zadnjih par let sem večkrat naročila izdelke na notinu, saj imajo široko ponudbo in neprestano kakšne akcije, vendar tokrat sem prvič opazila, da sem prejela ponaredek. Šlo se je za LRP izdelek, Cicaplast baume B5+. Na srečo sem še imela prazno embalažo doma, prejšnjega sem kupila v ljubljanski lekarni. Celotna tubica je bila rahlo drugačne drugačne oblike, pisava drugačna, tudi natisnjeno besedilo je bilo drugačno. Pa s tem ne mislim samo, da je bilo v drugem jeziku (poljsko? češko?), ampak, da je bil uporabljen drugačen font in tudi seznam sestavin je bil rahlo drugačen. 100% se gre za enak izdelek v enaki velikosti (40ml). Še to, to je neodišavljen izdelek, vendar ta iz notina ima vonj skoraj po nivea kremi!
Seveda sem jim pisala in trdijo, da prodajajo samo originale in da odprte kozmetike ne sprejmejo nazaj… zločin
V preteklosti se mi je že zdelo, kot da sem prejela odprt izdelek ali pa nekaj kar mu je rok potekel. Če pobrskam po njihovi strani imajo na voljo veliko izdelkov, ki že leta in leta več niso na voljo – pa ne samo v naših trgovinah, ampak so na sploh šli iz prodaje in se jih več ne proizvaja (marsikateri avon/oriflame izdelki, catrice omejene kolekcije izpred 5-ih let… )
Kakšne so vaše izkušnje s to stranjo? Jaz pri njih več ničesar ne naročim.
Mogoče slikaš nalepko/škatlo produkta iz lekarne in tega iz notina, izpostaviš razlike (ne samo izgled, ampak sestavine), objaviš nekje, da opozoriš druge.
Jaz pri njih ponavadi kupim puder estee lauder in vichy kremo. Do sedaj mi je bilo ok, ampak je res, da ta dva izdelka vedno kupim pri njih in nimam s čim primerjat. Enkrat sem naletela na kritike glede njihovih parfumov, da naj ne bi bili originalni, vendar s tem nimam izkušenj.
Ne vem, jaz sem imela doslej dobre izkušnje. Redno kupujem Lancômov puder, pa puder Estee Lauder, Lancômove in Guerlainove šminke, vse našteto 20-30% ceneje kot drugje. Preverjeno vsi avtentični izdelki, saj sem jih kupila že na več prodajnih mestih. Tudi parfumi, ki sem jih kupovala, so originalni. Preverim po batch kodi, poleg tega sem vse kupila že tudi drugje, tako da lahko primerjam. Edino Chanelovih izdelkov se ne splača kupovati na Notinu, ker so dražji kot v Mullerju ali na Chanelovi uradni spletni strani.
Avtorica, kaj pa če gre za izdelek, narejen za poljsko tržišče? Ti se lahko nekoliko razlikujejo v kvaliteti in videzu. Kot Nutella in pralni praški, recimo… No, meni se kaj takega še ni zgodilo.
Jz sem prvič in zadnjič naročila pr njih.Izdelki so pršli v popolnoma drugih flaškah in čisto vsaka je bila prelimana oz.je spodaj imela še neko brezvezno nalepko.Seveda sem jim pisala in 3x mi na splošno odgovarajo eno in isto.
Sem izdelke poslala na sedež originalnega podjetja oz.firme in jim napisala da se to prodaja pod originale pri Notinotu.
Čakam odgovor.