Notino spletna trgovina
Redno kupujem pri njih. Nisem neumna, da bi plačevala 30% več za enak parfum v Müllerju. So pa preverjeno original parfumi. Se da preverit po batch kodi, ki je vtisnjena v stekleničko in škatlo, poleg tega sem kupovala enake parfume direktno pri proizvajalcih, če niso bili na voljo na Notinu in so bili popolnoma enake kvalitete kot pozneje kupljeni pri Notinu.
Pa tudi sicer je v EU praktično nemogoče toliko let furati spletno prodajo ponaredkov, ki jih oglašuje kot originale, saj ti kaj kmalu stopi na prste inšpekcija in prepove opravljanje dejavnosti.
Tudi s samo storitvijo sem zadovoljna, naročilo prispe v 2-3 delovnih dneh, pogosto imajo še dodatne popuste na že tako ugodne cene, pa tudi odzivni so, če imaš kakršnokoli vprašanje.
Milica167, 30.03.2022 ob 20:37
Na Notino, so izdelki več let stari in imajo nekateri tudi potečen rok uporabe.
Zelo rizičen nakup na Notino.
Rajši ne, hvala, ker smo imeli slabe ikušnje .
- Meni se to še ni zgodilo. Si kakšne drage nish parfume kupovala? Za te bi rekla, da se lahko tudi to zgodi, da dlje časa ležijo v skladišču, saj je ceno 200 eur + malokdo pripravljen plačati. Ampak ti designerski parfumi (armani, lancom, dior, guerlain) so bili pa vedno ok, pa redno kupujem pri njih.
Jaz sem narocila pri NOTINO serum za rast trepalnic. Od tistega mesca dalje, ze malo vec kot 1 leto, se mi delajo ob trepalnicah jecmeni! Boli in grdo je! Redno jih dibivam vsaj 1X na mesec, pred tem sem v ziljenju imela jecmen le enkrat in sicer se v osnovni soli. GROZA. Katastrofa od izdelka zaradi katerega imam dolgorocne posledice!
Boh nedaj kupovati tudi nastavke za britvice. Tist gel na brivici max fusion gillete je izsusen in prav nic ne blazi kozo, sem jih kar vrgla stran ker sem se veckrat urezala z njimi, zelo grobe in suhe, iz trgovine so drazje ampak te vsaj ne zarezejo.
ocitno nam prodajajo poteceno robo
Anonimno 10179, 23.08.2022 ob 09:06
Jaz sem narocila pri NOTINO serum za rast trepalnic. Od tistega mesca dalje, ze malo vec kot 1 leto, se mi delajo ob trepalnicah jecmeni! Boli in grdo je! Redno jih dibivam vsaj 1X na mesec, pred tem sem v ziljenju imela jecmen le enkrat in sicer se v osnovni soli. GROZA. Katastrofa od izdelka zaradi katerega imam dolgorocne posledice!
Boh nedaj kupovati tudi nastavke za britvice. Tist gel na brivici max fusion gillete je izsusen in prav nic ne blazi kozo, sem jih kar vrgla stran ker sem se veckrat urezala z njimi, zelo grobe in suhe, iz trgovine so drazje ampak te vsaj ne zarezejo.
ocitno nam prodajajo poteceno robo
Vsak izdelek ima datum kdaj preteče. Ni ravno umetnost pogledat. Je pa smešno da za reakcijo na izdelek kriviš prodajalca. Ni izdelek kriv. Če bi ga kupila kje drugje za več denarja bi bil zihr ok a ne :). Mislim očitno pač reagiraš na sestavine. Ne vem kaj ima to s spletno trgovino. Saj ga ne delajo oni.
Drugače pa vsi prodajalci kozmetike kupujejo od istega dobavitelja. In notino dvomim da ima svoje zaloge. Se upam staviti da imajo dropshiping sistem. Tako kot večina spletnih trgovin, sploh s kozmetiko oz. z tako velikim razponom kozmetike.
Somebody880, 30.11.2022 ob 17:19
Zeloooo nezadovoljna…narocila sem dve stvari v razmaku desetih minut…ena je ze na poti,druge pa nAj ne bi placAla,pa ceprav sem jim pAr potrdil poslala…preko meila odgovarjAjo zelo nedosledno in ne povedo pointa…se vedno ne vem ali bo drugo narocilo poslano ali ne,ceprav sem ze zdAvnaj placala…
SI res zaostala lol
Sele drug dan al pa cz w dni potrdiu dobis d so placilo prejeli
Ne vem, jaz pri Notinu (prej Salmi) nakupujem redno že vsaj 5 let in še nikoli nisem imela nobenih težav. Vsi izdelki so originalni in mnogo cenejši od tistih v drogerijah. Z eno izjemo: Chanelovi izdelki so na Notinu dražji kot v Mullerju ali v Chanelovi spletni trgovini.
Večinoma kupujem parfume, preverjam tudi kode (zaradi istovetnosti in datuma proizvodnje) in moram reči, da se mi je samo enkrat zgodilo, da je bil parfum star več kot tri leta, kar je navadno shelf life parfumov in lahko nekateri že spremenijo vonj. Tudi s kozmetiko sem zadovoljna. Nazadnje sem recimo dobila tekoči puder estee lauder stay on za 33 eur (v trgovinah je po 56). Plačilo in dostava doslej vselej hitra in bp. Nimam kaj slabega za reči.