Notino spletna trgovina
Mala12, 27.07.2022 ob 19:19
popustek, 16.10.2021 ob 18:19
Kako ste zadovoljni?
Se vam zdijo izdelki originalni?
Ne, vse je fake. Sploh Victoria secret. Ne kupujte pri njih.
lahko to dokažeš?
Spletna stran že dolgo posluje in v primeru prodaje ponaredkov bi jih tožbe že pokopale.
Če si pa upaš, pa daj svoje podatke, pa boš kmalu ugotovila kdo ima prav.
Tudijjaz, 01.12.2022 ob 15:47
Nenormalno so parfume na notinu podražili. Kar čez noč nabili cene čez 100 e, potem pa dajo kao popust ali akcija in jih znižajo na 65 ali 70 e.. Toliko kot so stali prej.. Saj so nori.
Po sod so dražji. Samo so tu paeeur ceneje kot v M.
Prada Paradox 90 oz 100 ml je znižan okoli 120 in ne 140, kot v m.
Tudi mene zanima, če imajo kakovost ker rabim za punčko 7 let dober in lahko odstranljiv lak za nohte. Sicer sem nekaj že kupila v otroški trgovini https://www.kreativne-igrace.si/igrace/igrace-za-puncke-417/licila-za-otroke … je super, ampak bi še na Notino nekaj vzela.
Midva z mojo sma na notinu že ogromno naročevala, vse vedno vredu, hitro pride itd kakovost vredu, pa sma naročevala tudi parfume dragih znamk 100€+ pač odvisno. Le en parfum mi je čudno in sicer par mesecev nazaj, sma vzela Armani stronger with you intensly, ki sicer lepo diši, ni pa obstojnosti in moči, pa gledam videe in berem te ocenjevalce kako je izredno močan, naj bi jim zdržal po 12 ur in podobno meni pa mogoče 2-3 ure. Pa sem preveril kodo in štima. Nevem ta mi je edino čuden občutek, če se tako izrazim. Razočarana sva nad njim, pa ko sva ga v mullerju vonjala, je imel veliko bolj močan vonj . Upam, da ni fejk…