notranje generalno čiščenje ALI nakup sesalca
v avtopralnici so mi povedali za ceno notranjega globinskega čiščenja avtomobila: 20000,00 sit. Tako, da se mi zdi, da bi se mi skoraj bolj splačalo kupiti kak sesalec z vodnim filtrom, z nastavkom za globinsko čiščenje.
Ali čistite avto sami, s kako napravo? Kake imate izkušnje. Kaj pa parni čistilci? Glede na to, da živimo v stanovanju, si kake velike naprave tudi ne bi omislili, ker smo bolj na tesnem s prostorom.
Jaz bi se najprej vprašala kolikokrat na leto bom globinsko očistila avto? Ne vem kako je pri tebi, ampak jaz nobenega od treh avto, ki sem jih imela, nisem še nikoli.
Če pa te vseeno mami nakup globinskega sesalca, boš odštel/a veliko več kot 20.000 sit, pa se tudi tukaj vprašaj kolikokrat boš (oz. se ti bo dalo) globinsko očistiti stanovanje.
Mi imamo Kirbija (si ga nas več deli), spravljen pa je pri tašči, ker ima hišo. Tako ga vzamemo 1 – 2x na leto in očistimo stanovanje. Zato ti za druge sesalce težko svetujem.
Ali je možno tudi globinsko čiščenje s takšnimi sesalci? Ne bi si rada natočila vodo v avto?
kupila sem namreč rabljen avto, pa bi ga rada generalno očistila. Tudi tekstilne obloge na vratih, pa nekaj pack je na stropu. Potem smo pa še polili vodo po sedežu (dveh), tako, da so ostale precej vidne grde lise. Pa tla pred zadnjimi sedeži so umazana, ker tepihi ne pokrijejo vse površine, kamor zadevaš s čevlji. …