Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek notranjost avta-čiščenje

notranjost avta-čiščenje

Torej, kje v Ljubljani dobro očistijo notranjost avta in kakšna je cena čiščenja?

Ni čisto LJ, ni pa tako daleč: menda Špan na Brezovici. Mi je zoprn konglomerat in nimam prijetnih izkušenj, ampak avtopralnica je pa menda res dobra.

Se strinjam s Španom smo bili mi zadovoljni. Je bilo pa takrat cca 4000,00 sit. Zdaj pa ne vem. Ni bilo drago.

wow to je pa poceni, sem vprašala na bizilju pa je to bilo okoli 200eur

Ja če ti čistijo globinsko je verjetno 200 €. Samo čiščenje ni toliko.
Moraš pa najti takšne ki so natančni.
Jza moj avto vozim v Štepanjo vas. Cena nazadne je bila 35 € za ročno pranje notraj in zunaj.
lp

Za ta denar je po moje kemično čiščenje sedežev.

tudi jaz sem plačala “kemično čiščenje” avta.
Pa sem potem, ko sem prišla po avto, in reklamirala čiščenje, ker so bili na sedežih še vidni madeži videla, kako se je spravil na sedež z vedrom vode, milnico in sirkovo krtačo. Voda pa je tekla in tekla….
Avto smo imeli sicer na koncu solidno očiščen, pa tako moker da se je sušil vsaj mesec (poleti) in posledičnno smrdel do praktično sedaj. Sedaj najbrž ne smrdi, ker je premrzlo:((
Čiščenje je pridelalo tudi dve poškodbi sedežnih prevlek. Na enem mestu izgleda kot zalikano s prevročim likalnikom na drugem pa je zataknjena zanka prevleke. Kaj naj naredim. Ne moreš dokazat da tega prej ni bilo, razen. če imaš poslikano.

New Report

Close