Najdi forum

Splash Forum Koronavirus Nov angleški sev, ki je 70{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} bolj nalezljiv, je že pri nas!

Nov angleški sev, ki je 70{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} bolj nalezljiv, je že pri nas!

Pa smo ga dobili tudi pri nas! Že tako imamo najvišje število smrti, zdaj se bodo okužbe še bolj širile! Starši bi pa otroke poslali v šole.

Pa kaj so ti otroci napoto, sirota ena.

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

Se ne bo nič odpiralo,samo se bolj zapiralo,v hiše?

Meni ne, mene ne moti, če so doma.

[/quote]

Otroci so doma več al manj skoz, okuženih pa vedno več. A ti ne gre v glavo, da nimajo nič pri tem?

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

Otroci so doma več al manj skoz, okuženih pa vedno več. A ti ne gre v glavo, da nimajo nič pri tem?
[/quote]

Število okuženih ne pada, ker so ukrepi nesorazmerni in ker vlada sama daje slab zgled.

V primeru večjega vdora angleškega seva, bi se lahko zgodil kolaps zdravstvenega sistema, še posebej, če tisti, ki so že preboleli okužbo s klasičnim sevom, lahko zdaj ponovno zbolijo zaradi okužbe z angleško verzijo.

Brez vdora angleškega seva, s smiselnimi ukrepi in smiselno usmerjenim testiranjem, pa bi lahko šole odprli v parih tednih. Ampak kot vidim, vlada ni nič naredila glede zaščitnih ukrepov v šolah, tako da kaj več, kot na šolanje prve triletke, se niso niti pripravljali.

Tudi glede zaustavitve širjenja virusa delajo občutno premalo. R=0,95 je naraven pojav pri prekuženosti, ki jo imamo. To ni posledica ukrepov.

Število okuženih ne pada, ker so ukrepi nesorazmerni in ker vlada sama daje slab zgled.

V primeru večjega vdora angleškega seva, bi se lahko zgodil kolaps zdravstvenega sistema, še posebej, če tisti, ki so že preboleli okužbo s klasičnim sevom, lahko zdaj ponovno zbolijo zaradi okužbe z angleško verzijo.

Brez vdora angleškega seva, s smiselnimi ukrepi in smiselno usmerjenim testiranjem, pa bi lahko šole odprli v parih tednih. Ampak kot vidim, vlada ni nič naredila glede zaščitnih ukrepov v šolah, tako da kaj več, kot na šolanje prve triletke, se niso niti pripravljali.

Tudi glede zaustavitve širjenja virusa delajo občutno premalo. R=0,95 je naraven pojav pri prekuženosti, ki jo imamo. To ni posledica ukrepov.
[/quote]
Itak, ukrepi nimajo veze z virusom.

Res je tako.

Otroci bodo šli nazaj v šole, korona se bo umirila – avtorica in njej podobni pa bodo ostali sirote tudi vnaprej. Saj bodo nenehno iskala nekoga, ki jim je kriv za to, kar se jim dogaja.

Tudi naša otroka ob morebitnem odprtju sol, te ne bosta videla od blizu. Vendar pa spet: naj si odprejo sole in se prekuzijo in pac dolocen procent trpi dolgotrajne posledice (ja tudi otroci).

Za ostale se naredi solanje na daljavo – vem za precej staršev ki iz različnih vzrokov otrok ne bodo dali v šole. Jasno, da bo tem tezje, vendar to je problem tistih, ki otrok ne bodo dali v solo.

Da je pa drzavi vseeno koliko otroci znajo je pa ze dolgo jasno – sicer se nebi ucitelji s neprilahojenci ukvarjali cele dneve

Pa kako da se je “novi sev” pojavil ravno v trenutku, ko so pocepili 80-letnike, zdaj bojo pa šli pa na ostale, kjer pa je proti cepljenju upor.

V enakem trenutku se je novi sev “pojavil” v GB.

Pri prebivalstvu ni dovolj interesa za cepljenje, zato jih je potrebno MOTIVIRATI za cepljenje s “pojavom” še BOLJ NALEZLJIVEGA seva.

Pa kakšen BUTELJN mora biti človek, da še po več kot desetih mesecih ni skužil tega natega od korone.

Zanimivo bi bilo stavit, a bo pri nas tudi brazilski sev do februarja… Skoraj predvidljivo, bi se dal napovedat, kdaj bomo zvedl 😀

[/quote]

In zakaj bi otroci morali bit enako nešolano tele, kot ti?!

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Kako pa me prišel k nam? Ne smeš v drugo občino, sev iz Anglije pa spustijo k nam?

Ogromno ljudi potuje, tudi v Slovenijo in iz nje jih potuje še kar precej (ene 20{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} tistih, ki so tudi lani ta čas potovali). Tudi turistične agencije še vedno prodajajo aranžmaje v tujini in nekateri še vedno tudi letujejo v tujini (smučanje v Švici, Avstriji, Bosni, pa morje v Mehiki, na Kanarskih otokih, ter nekatere azijske destinacije).

New Report

Close