Nov bonitetni sistem Merkator pika – grdo
Koga briga? Dokler plačuješ vsaj 20% če ne več odstotkov višjo ceno kot drugod je brezpredmetno razpravljati in ugodnostih. Enako velja za Spar.
OK, paletarji imajo nekatere cene nižje, ampak samo svoje blagovne znamke ki so neužitne.
Če hočeš neko garantirano kvaliteto, kupuj v ITA, je veliko ceneje. V Ipercoopu imaš normalne cene znanih blagovnih znamk. Če hočeš še bolj prišparat pa pojdi v njihove paletarje- Famiglo, Eurospezo, Lidl, itd. je cenej kot pri nas tudi pri diskontarjih.
info164, 11.02.2024 ob 22:24
Koga briga? Dokler plačuješ vsaj 20% če ne več odstotkov višjo ceno kot drugod je brezpredmetno razpravljati in ugodnostih. Enako velja za Spar.
OK, paletarji imajo nekatere cene nižje, ampak samo svoje blagovne znamke ki so neužitne.
Če hočeš neko garantirano kvaliteto, kupuj v ITA, je veliko ceneje. V Ipercoopu imaš normalne cene znanih blagovnih znamk. Če hočeš še bolj prišparat pa pojdi v njihove paletarje- Famiglo, Eurospezo, Lidl, itd. je cenej kot pri nas tudi pri diskontarjih.
A je spet trava bolj zelena pri sosedih? Garantirana kakovost? Kdo ti jo garantira? Melona? Povsod je isto sranje, poceni roba je zanič, pri znamkah pa itak samo marketing dviguje ceno, kviteta nikakva.
TRRZRV, 11.02.2024 ob 22:46
Včeraj sem kupil v mercatoju sv, rebca 3,99 eur kg,v lidlu svinjsko stegno 1,04 eur kg,goveji zrezki 2,7eura kg kje v Italiji lahko dobim meso po taki ceni!
Emisfero.
Pa to, da je v akciji, pomeni da je že s Poljske prišlo z napako, febbrato.. Ponavadi polno antibiotikov in bulic. Na pol že za odpad, a ga vseeno uvalijo. Lahko celo zamrznjeno in odtaljeno. Večkrat.
Mesna industrija je tak shit. Če bi vedeli, bi raje jedli golobe iz parka.
Prejje bilo 1250 pik za 50€, kar je dobrih 200/mesec.
Glede na to, da so pike tudi v Interspirtu, se meni hitro naberejo.
Večinoma kupujem v Sparu, samo dnevne nakupe v M in v M tehniki redko kaj kupimo, A sem vseeno nabrala v pol leta vedno krepko čez 2000 pik. Ob malo več nakupa v Intersportu (žoge, mogavice, majice, tekaška oblačila, kakšna reč za kampiranje, kak kos obutve, .. tudi 4000, pa športne rekvizite tam ne kupujemo.
S tem, da nikoli ne gledam, kdaj so dvojne, trojne pike.
držim se pravila, stranka je kralj. zelo preprosto. trdnjava se lahko dolgo čaa bori, ampak na koncu vedno izgubi. jaz imam denar, jaz odločam, kam ga bo mvtaknil, komu ga bom dal in koliko. mercator ,špar. kdorkoli, si lahko domišlja da ima kaj besede. hahahah lahko si to domišljajo ja. lahko 24/7. NA KONCU JAZ ODLOČAM KAM BOŠ ŠEL. lahko grem v avstrijo po nakup. če želim. lahko grem kamorkoli želim. zelo preprosto. jaz nisem odvisen od njih. oni so od mene. če bo merctaor imel mlad sexy hostese v miniki da se vidi hlačke. joškice ven, ok. ČE NE PA KO JIH JEBE.
Moj m, 12.02.2024 ob 11:42
Če aktiviraš naloge v aplikaciji, z eno dobiš takoj +100 pik, z drugo moraš opaviti 5 nakupov in dobiš +50 pik.
Aja? Ravno zadnjič je en v temi o Sparovi aplikaciji pametoval, da on pa hodi v Mercator, kjer aplikacija ni potrebna za popuste. Zdaj pa praviš, da z aplikacijo dobiš neke dodatne pike. Eh ja, brijejo vas kot ovce, in eni in drugi.
Težko bo zbrati 600 pik v 3 mescih, saj je vsak dan dražje…,kar pomeni, da bom(o) kupovala modra tudi v Intersparu , še več pa čez mejo, kjer so cene jestvin, zelenjave, čistil, tudi za osebno higieno, precej nižje in to priznane znamke, dobra kvaliteta, ki jih prodajajo tudi v Mercatorju!!!
Raje prisparam na ceni kot pa zbiranje pik po višji ceni v nedogled!!!
Popolnoma zgrešena trgovinska politika!!!