Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu nov dan …

nov dan …

še enkrat, dobro jutro …

http://www.youtube.com/watch?v=POl4vFp-5os&feature=related

ampak to sploh ne drži več!!

http://www.youtube.com/watch?v=Vo_0UXRY_rY

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

http://www.youtube.com/watch?v=YbJqswLi3uE

Danes je pač tako… ;))))))

beni tale je pa ena njegovih najlepših 🙂

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Torej…dve sporočilci v eni pesmi… ;)))) Saj veš?

Pa še ena taka…za danes… http://www.youtube.com/watch?v=ArfuQCiQ5mw&feature=related

Danes mi pašejo…počasni in dobri ritmi…. ;))))

vem ben. seveda vem. 🙂

evo zate (sva pač spet sama) počasna. dobra. na žalost pa ne najdem spota.

http://www.youtube.com/watch?v=ROgpQ3TNLGw

ps; nuno je pa mali car stef.

No, če sva sama, pa si lahko privoščiva še malce romantičnih akordov…

http://www.youtube.com/watch?v=nHC0mX-Er_E&feature=related

Plešeš?

Veš, to ni bilo vprašanje… ;)))))

saj ne odgovarjam :))) če že veš odgovor :)))

a si prebral članek od M. Žiberna v Payboy-u, če ste dedci še dedci? :)))

Bilo je povabilo…virtualno sicer, pa vendar…namen šteje, kajne?

Ne, nisem ga še prebral, morda ga še bom. Sumim pa da vem za kaj gre in
pravzaprav se mi zdi, da nebi mogel izvedeti pravzaprav nič kaj novega iz tega članka. Na nek način ste si ženske same krive za nastalo situacijo…

V bistvu me pa bolj zanima, kaj meniš ti?

Da boš lažje razmišljala, pa malo vzpodbude… ;)))))))
http://www.dailymotion.com/video/x2bg3k_village-people-macho-man-version-lo_music

Bilo je povabilo…virtualno sicer, pa vendar…namen šteje, kajne?

Ne, nisem ga še prebral, morda ga še bom. Sumim pa da vem za kaj gre in
pravzaprav se mi zdi, da nebi mogel izvedeti pravzaprav nič kaj novega iz tega članka. Na nek način ste si ženske same krive za nastalo situacijo…

V bistvu me pa bolj zanima, kaj meniš ti?

Da boš lažje razmišljala, pa malo vzpodbude… ;)))))))
http://www.dailymotion.com/video/x2bg3k_village-people-macho-man-version-lo_music%5B/quote%5D
da se ne boš mučil z branjem, je ja bolj enostavno da daš hlače dol in pogledaš a si še moški? kaj praviš?)

ben … ja virtuala je res hudič. spregledal si mojo roko… iztegnjeno. 🙂

članek … a veš, da sem morala dvakrat prebrati, da sem verjela, da je članek napisal moški (predno sem ga začela brati). nisem imela občutka, da se moški ubadate/ubadajo s to tematiko. ampak ok, verjetno tako mislim na podlagi svojih izkušenj. jaz o krivdi sploh ne razmišljam. meni je preprosto všeč, da sem ženska in všeč so mi moški, ki nimajo težav s svojo moško identiteto. torej verjamem v prave moške. 🙂 je pa pomembno, da si vsak človek najde partnerja, ki mu je enakovreden in mu lahko parira v življenju. ne glede na spol.

tvoj link … takšne mišice pa povzročajo bolj malo vzpodbude. vsaj pri meni :)))

V navideznem svetu je marsikaj zgolj…navidezno. In da si ne delam
lažnih upov…raje še enkrat vprašam… ;))))

Ja, zgleda, da je sedaj moderno filozofirati in secirati stanje, v katerem
se je znašel moški. Pač vse sledi aktualnim trendom, vse je vedno bolj
unisex…in nekateri se še vedno upajo čudit, kako da je vse manj dedcov
na svetu. Kar pa se tiče krivde žensk, je pa bilo mišljeno bol globalno z
emancipacijo vred. Dandanes lahko ženske dosežete prav vse v življenju,
bodisi na poklicnem, kariernem ali pa zasebnem življenju. S tem pa mehko
jemljete iz rok dedcem tisto bistvo, ki ga je delalo moškega. No, to ne
iz danes na jutri, ampak skozi generacije…

Kdo je mati metroseksualcev? Zagotovo moderna socialna družba. In ja, Flash, tudi metroseksualci imajo lulčke. ;))))))))

Moj link…bil mišljen bolj kot parodija, ne pa kot afrodizijak… ;))))))

eh metroseksualci sploh niso baje problem. problem so mamoni. ampak moj detektor takšnih niti ne zaznava :))) torej sploh ni problema. :)))))))

ben, tisto kar šteje v življenju, lahko dosežeta dva samo skupaj. v tem primeru (glede na to, da nas je tule v večini hetero) sta to moški in ženska. skupaj. vse ostalo so samo nijanese naše volje in življenja. pa ne trdim, da so nepomembne.

zdaj veš … ja. itak veš! :))))))

ma tole se mi bere kot neka zarota žensk skozi generacije, pa menda ja ne verjameš v to Ben? zame je vedno bila masksima- vsakomur svoje, in če je ženska pilotka bojnega letala ali žerjavistka v železarni pač naj bo, če ji je to užitek delati, kajti bistvo ženske in moškega ne more biti v tem kaj kdo dela, koliko zasluži in tudi bitko med spoloma so si , vsaj po moje izmislili zgolj zaradi marketinga, ker pač seks prodaja- že v malem princu je vse zapisano-bistvo je očem nevidno
glede metroseksualcev pa tole, zna bit, da jim bo recesija poleg ostalega še lulčke požrla))

nak! :))) samo do izraza bodo verjetno prišli bolj! brez celofana :)))

nak! :))) samo do izraza bodo verjetno prišli bolj! brez celofana :)))[/quote]
sicer pa, kaj sploh imate proti metroseksualcem in kaj ta pojem sploh označuje? kolikor je meni znano so jim v socializmu rekli šminkerji, v kvazi kapitalizmu so pa postali metroseksualci?
zakaj? ker se oblačijo v priznane znamke, uporabljajo priznane parfume, kreme, hodijo v fitnes, solarij, savno, vozijo predomenzionirane avte ki jih ne potrebujejo? potem smo ja vsi metroseksualci in metroseksualke? al vidimo druge, sebe pa ne al kako?

sicer pa, kaj sploh imate proti metroseksualcem in kaj ta pojem sploh označuje? kolikor je meni znano so jim v socializmu rekli šminkerji, v kvazi kapitalizmu so pa postali metroseksualci?
zakaj? ker se oblačijo v priznane znamke, uporabljajo priznane parfume, kreme, hodijo v fitnes, solarij, savno, vozijo predomenzionirane avte ki jih ne potrebujejo? potem smo ja vsi metroseksualci in metroseksualke? al vidimo druge, sebe pa ne al kako?

zakaj? ker se oblačijo v priznane znamke, uporabljajo priznane parfume, kreme, hodijo v fitnes, solarij, savno, vozijo predomenzionirane avte ki jih ne potrebujejo? potem smo ja vsi metroseksualci in metroseksualke? al vidimo druge, sebe pa ne al kako?[/quote]

proti njim? od kje ti pa to? jaz sem namreč govorila o lulčkih … ki brez ‘celofana’ pridejo bolj do izraza :)))))))))))))))) oooooh, jst! packa! :)))))))))))

zakaj? ker se oblačijo v priznane znamke, uporabljajo priznane parfume, kreme, hodijo v fitnes, solarij, savno, vozijo predomenzionirane avte ki jih ne potrebujejo? potem smo ja vsi metroseksualci in metroseksualke? al vidimo druge, sebe pa ne al kako?[/quote]

proti njim? od kje ti pa to? jaz sem namreč govorila o lulčkih … ki brez ‘celofana’ pridejo bolj do izraza :)))))))))))))))) oooooh, jst! packa! :)))))))))))[/quote]
a da si jih v celofan zavijajo? zakaj? a do so dlje časa sveži? )

ja fleš! vse je v svežini!! :))))))))))))))))))))))

a potem mi, ki že en takole po humusu dišimo, nismo več sveži?)))

svežina nima ničesar z leti 🙂

kaj pa vem, še vedno raje doma jem kakšno svežo piško kot pa kakšno caglavo kuro)) čeprav, juha pa je juha)))

no tule se pa strinjava. ti kar ostani na domači sveži piški :))))))))

jaz govorim o kurah, o čem pa ti?)

jaz govorim o kurah, o čem pa ti?)[/quote]

ooo ne fleš! v detajle se pa ne spuščam!! :)))))))))

New Report

Close