nov forum
Pri reševanje naloge na forumu Starši staršem sem ugotovila, da nam vsem kar pošteno spijo možgančki.
Obvladamo svoje poklice, vsi smo splošno oh in sploh razgledani.., izmuči pa nas enostavna naloga za šesti razred osnovne šole.
Predlagam nov forum, kjer bi lahko reševali bolj ali manj zapletene naloge ter miselne zanke ter telovadili z našo pametjo.
Pa lep, sončen pozdrav!
Barča.
Prejmite lepe pozdrave.Vsekakor se strinjam z vami cenjena gospa,saj sem na svoji koži občutil ,ko sem napisal nekaj teksta o pozitivnih moralnih vrednotah-o starševski problematiki(vse lahko dokažem…)
So ponaredli moj hostmen pri meni in pisali velike nesl…..(nevem kdo)
Te dni nisem bil doma-nerazumem kako sem lahko doma in v tujini hkrati…
Menim da bi urednik to moral že davno preprečit-mislim pa da on podpira ljudi ki radi nagajajo…Gospod urednik vi ste še mladi in neveste kaj boste dočakali na stara leta-spomnite se mojih besed,kajti čez 7 let vse prav pride.Dobili boste otroke in če bodo brali kaj prihaja iz vaših Emailov-kako bi se vi počutili na mojem mestu.?.Vidim da nimate izkušenj-imate telefonsko številko in bi se z menoj pogovorili-če bi imeli interes.Vsaka šola nekaj stane,stem da sem vas že jaz opozoril….vi niste potegnili pravih potez-veste katerih….in ti vaši ljubljenčki so prekoračili meje.Še celo javno jih pohvalite in javno podpirate-če bi se želeli z menoj pogovarjat nebi tega pisal javno-je tako.Verjamem da so vam ušli z rok-žal!Če sem nezaželjen pa hvala lepa……tudi te besede so prišle (menim da bi morala biti v ospredjo strokovnost,dobronamernost,poštenost……vi pa podpirate lumpe-lahko prosim vem zakaj?Mladost je norost-to tud drži.
Zakaj niste niti enega od teh opozorili-zelo zanimivo.Kjer je dim ,je tudi ogenj.(norčevali ste se ko sem pisal o otroških sirotah med vojno v sosednji Hrvaški,družini,ljubezni,starševstvu…..pa so me imeli za Huseina….če bom napisal zakaj vse bodo imeli zopet agroment da se potem pač jaz neprimerno obnašam…HVALA.)Sem žalosten z tem vašim početjem.
Vsekakor bom svojo grenko izkušnjo povedal v svojih odajah na radju in T.v.,ter na svojih spletnih straneh….
Menim da komentar ni potreben,se pa vprašam kam je zašlo zatajeno poslanstvo človeka?
Kot staršu mi je težko pri srcu…..saj se zavzemam za lepo otroštvo vseh otrok-nesamo svojega-res nerazumem kam gredo nekateri ljudje?
Vsekakor spoštovani bralci boste si sami ustvarili mnenje-razen če bodo zopet zbrisali.Menim da je v Sloveniji že preveč slabosti in mislim da je treba podpirati dobro.Upam da nebom dobil odgovora da se pač tako vidi-na računalniku-oprostite..
Želim lep dan iz Maribora-Albin Škrabl Goriška 6 Maribor 2000
Mir in vse dobro vam vsem.
Avtor: Albin Škrab Maribor 2000
Prejmite lepe pozdrave.Vsekakor se strinjam z vami cenjena gospa,saj sem na svoji koži občutil ,ko sem napisal nekaj teksta o pozitivnih moralnih vrednotah-o starševski problematiki(vse lahko dokažem…)
So ponaredli moj hostmen pri meni in pisali velike nesl…..(nevem kdo)
Te dni nisem bil doma-nerazumem kako sem lahko doma in v tujini hkrati…
Menim da bi urednik to moral že davno preprečit-mislim pa da on podpira ljudi ki radi nagajajo…Gospod urednik vi ste še mladi in neveste kaj boste dočakali na stara leta-spomnite se mojih besed,kajti čez 7 let vse prav pride.Dobili boste otroke in če bodo brali kaj prihaja iz vaših Emailov-kako bi se vi počutili na mojem mestu.?.Vidim da nimate izkušenj-imate telefonsko številko in bi se z menoj pogovorili-če bi imeli interes.Vsaka šola nekaj stane,stem da sem vas že jaz opozoril….vi niste potegnili pravih potez-veste katerih….in ti vaši ljubljenčki so prekoračili meje.Še celo javno jih pohvalite in javno podpirate-če bi se želeli z menoj pogovarjat nebi tega pisal javno-je tako.Verjamem da so vam ušli z rok-žal!Če sem nezaželjen pa hvala lepa……tudi te besede so prišle (menim da bi morala biti v ospredjo strokovnost,dobronamernost,poštenost……vi pa podpirate lumpe-lahko prosim vem zakaj?Mladost je norost-to tud drži.
Zakaj niste niti enega od teh opozorili-zelo zanimivo.Kjer je dim ,je tudi ogenj.(norčevali ste se ko sem pisal o otroških sirotah med vojno v sosednji Hrvaški,družini,ljubezni,starševstvu…..pa so me imeli za Huseina….če bom napisal zakaj vse bodo imeli zopet agroment da se potem pač jaz neprimerno obnašam…HVALA.)Sem žalosten z tem vašim početjem.
Vsekakor bom svojo grenko izkušnjo povedal v svojih odajah na radju in T.v.,ter na svojih spletnih straneh….
Menim da komentar ni potreben,se pa vprašam kam je zašlo zatajeno poslanstvo človeka?
Kot staršu mi je težko pri srcu…..saj se zavzemam za lepo otroštvo vseh otrok-nesamo svojega-res nerazumem kam gredo nekateri ljudje?
Vsekakor spoštovani bralci boste si sami ustvarili mnenje-razen če bodo zopet zbrisali.Menim da je v Sloveniji že preveč slabosti in mislim da je treba podpirati dobro.Upam da nebom dobil odgovora da se pač tako vidi-na računalniku-oprostite..
Želim lep dan iz Maribora-Albin Škrabl Goriška 6 Maribor 2000
Mir in vse dobro vam vsem.
In kaj ste želeli stem povedati????
Enkrat se podpišete pod avatar, drugič pod Aalbin, to drugo lahko vsakdo uporablja, saj ni registirano ime.
Kot tretje, pa mi najprej napišite, kako in kje se vam dogaja krivica pa bom preveril, dokler pa nič ne rečete, pa res ne morem vsega vedeti.
Ćetrto, kaj
da bi urednik to moral že davno preprečit-mislim pa da on podpira ljudi ki radi nagajajo
a, da podpiram ljudi, ki radi nagajajo :-)))
Ja kaj naj rečem, brez besed sem, razkrinkali so me, baraba sem :-((
Primož
Primož,
ne sekiraj se, ker tudi Albin sam ne ve točno kaj ga teži razen vsega. Ima več kot očitno hudo krizo identitete in potem poizkuša z dolgimi, nesmiselnimi besedili samega sebe prikazati kot hudega intelektualca in prosvetljenca v resnici, sem pa v svojem delu naletel na peščico ljudi, ki se lahko primerjajo z njegovo majhnostjo, zaplankanostjo in konec koncev hinavščino.
Svoje besedačenja zaključuje z “velikimi besedami” o miru in ljubezni in bla, bla, bla in misli da s tem opraviči vsa žaljenja in laži, ki jih zapiše v besedilu.
Nekako kot izpoved v RK. Grešiš, grešiš, grešiš in greš v izpovednico in ti je vse oproščeno. Ha, ha, ha
Skratka brez skrbi, niste edini, ki jih je ta patron Albin Škrabl presenetil, da ne veš ali si ti z Marsa padel ali pa obstajajo ljudje, ki bi jim moral biti že davno prepovedan kontakt z živimi bitji in večino rastlin.