Nov forum
Styria, lepo prosim v imenu lepega dela mon-ovc, da odprete nov forum ali morda celo dva, kot ste to že storili za časa kovida, ko so lahko nabijali o kovidu za ali proti na tem za takratne razmere primernem forumu.
Predlagam, da ravnozemljaše in psihotike ala durmun in še nekaj njih preusmerite na forum, ki naj se imenuje Lunatik in drugega kjer se bodo zbirali, desnjaki, levaki, domobranci, partizani, kavbojci, indijanci, rusi, ukrajinci, janševiki, jankovićevci, golobovci, strejti mavrični itd. Akterji bodo Veseli idiot, bozo, julček, robi, kokoš, anonimno 3469, cinik in še mnogo njih, ki se v tem času ne znajdejo najbolje
Dooooooooooooolgčas zeh zeh zeh, 12.06.2025 ob 21:14
Styria, lepo prosim v imenu lepega dela mon-ovc, da odprete nov forum ali morda celo dva, kot ste to že storili za časa kovida, ko so lahko nabijali o kovidu za ali proti na tem za takratne razmere primernem forumu.
Predlagam, da ravnozemljaše in psihotike ala durmun in še nekaj njih preusmerite na forum, ki naj se imenuje Lunatik in drugega kjer se bodo zbirali, desnjaki, levaki, domobranci, partizani, kavbojci, indijanci, rusi, ukrajinci, janševiki, jankovićevci, golobovci, strejti mavrični itd. Akterji bodo Veseli idiot, bozo, julček, robi, kokoš, anonimno 3469, cinik in še mnogo njih, ki se v tem času ne znajdejo najbolje
Zakaj pa ti ne greš stran, avtor? Problem rešen
Dooooooooooooolgčas zeh zeh zeh, 12.06.2025 ob 22:08
Ne boš ti mene nikamor podil, nekateri smo si ZASLUŽILI DA SMO TLE mona
He, he, kaj boš z mojim nickom. Ne sposojaj si ga, ti ne paše. Sicer ima pa predhodnik prav. Res nima smisla preganjati dolgčasa na SČ. Rezultat je ravno obraten. Prav, bomo pa drug forum odprli, za nas, če vi nočete svojega.
Info245, 13.06.2025 ob 15:24
Na brskalnik si namestiš ADBlock Plus, pa nimaš teh reklam. Meni bi se utrgalo, da moram brat SČ z reklamami. Ga raje ne bi brala, če ne bi imela ADBlock Plus.
Ne laži prasica lažniva, če si tisto namestiš ne deluje. Spelji se smet, boš mene trolala.