Nov nepremičninski portal Domerus
Če ti meniš, da je prikaz lokacije na google maps presežek programiranja, potem ti nimaš pojma. To ni nobena umetnost in ogromno spletnih strani to že uporablja. In to naj bi bila tudi glavna “prednost” tega portala…
Verjetno sem že več sprogramiral kot marsikdo. Ti, ki se predstavljaš z domerus, gotovo nisi veliko.
Pa še domerus nisi …. torej zlorabljaš ime.
spet ena firms, ki bi samo živela na racun drugih, samo posredništvo, nic ni zastonj, vse se plača
Sem dala oglas za najem garaže. Všeč mi je. Enostavno. Nič za plačat.
Neuporabna stran, ker skoz steka ta zemljevid, sux.
Če oglašujete, da se išče po točni lokaciji, naj se tako išče! Ne pa, da ko kliknem Center, dobim Moste.
Zaščita agencij ? Ok vaša izbira.
Ampak meni se res ne da blodit po nenatančnem zemljevidu.
Škoda, lahko bi bil dober portal
planica 260, zemljevid ne šteka. Zamenjaj si komp. Meni dela kot blisk. Super dela.
Saj ni potrebno na nobenem portalu nič plačat, če oglas oddaš kot fizična oseba.
Sicer pa imajo na spletni strani domerus brezplačno oddajo oglasov tudi agencije – in zato se je nabralo že kar nekaj oglasov. Vprašanje pa je, koliko časa bo to funkcioniralo, saj iz nič ni nič – torej bo finančni model nevzdržen. Če pa se uvede plačljivost, pa spletna stran ni konkurenčna.
A to, da vklopiš funkcionalnost google maps, je zate očitno nek hud dosežek…kaj točno si ti sprogramiral?
Kar se pa imena tiče – tako kot je amatersko narejena spletna stran, je amatersko tudi trženje – če ne bi bilo, bi vsaj na bolj popularnih forumih ime registrirali, da ne bi bila možna uporaba…cela zgodba je popolnoma amaterska in kakor je že nekdo zgoraj napisal – na prvi pogled izgleda, kot da trenutno nekako funkcionira le zato, ker je brezplačna – vendar je to tek na kratke proge.
A to, da vklopiš funkcionalnost google maps, je zate očitno nek hud dosežek…kaj točno si ti sprogramiral?
Kar se pa imena tiče – tako kot je amatersko narejena spletna stran, je amatersko tudi trženje – če ne bi bilo, bi vsaj na bolj popularnih forumih ime registrirali, da ne bi bila možna uporaba…cela zgodba je popolnoma amaterska in kakor je že nekdo zgoraj napisal – na prvi pogled izgleda, kot da trenutno nekako funkcionira le zato, ker je brezplačna – vendar je to tek na kratke proge.[/quote]
Saj ne funkcionira. Pohvale so vse izpod IP ene in iste osebe.
Ne more biti dober, če ti ne ponudi vseh nepremičnin na nekem predelu, ker jih pač naključno nameče drugod po zemljevidu. Sploh ne razumem pravzaprav, v čem je smisel takšnega principa delovanja portala.
Ze hitim menjat komp:)
Vsak naj išče tam kje mu paše…
Zakaj pa je pri tem potrebno biti nesramen in nevoščljiv pa ne razumem…
Samo nick vidim, pa vem, kaj bo pisalo 🙂 Ne trudi se no, saj se tudi iz načina pisanja vidi, da gre za isto osebo.
In zakaj bi bil nekdo nevoščljiv pravzaprav? Nimam nepremičninskega portala, da bi me skrbela konkurenca, nimam ambicij s postavljanjem strani na netu, da bi bila fouš očitno ne preveč spretnemu programerju in da bi me pekla zavist zaradi neuporabne spletne strani … Glede na raven vprašanje, koliko časa se vam bo uspelo obdržati nad vodo.
Drugače pa na splošno, čim večjemu delu družbe gre dobro, tem bolje bo šlo tudi meni oziroma imam večje možnosti, da mi bo, to je menda nekako logično. Torej mi je čisto v egoističnem interesu, da vam gre dobro. Ampak žal, kot smo dobronamerno ugotovili nekateri … ni posrečen portal. In menjavanje nickov tega ne bo spremenilo.
Meni je pa portal domerus zelo zelo vsec, to je najboljsi portal na svetu po mojem okusu. Vse takoj najdes in tocno ves kje je lokacija nepremičnine in kako priti do tja. Pregledno in res učinkovito iskanje saj so nepremičnine zelo pregledno predstavljene in tocno umescene v zemljevid. V mojem kraju sem sele sedaj vidil, da imamo sredi gozdov cela naselje :). Kako človek malo pozna svoj kraj :).
Verjetno naselje Robina Hooda? Mi ga imamo sredi polj, predvidevam, da je to naselje vil Trije prašički.
Mislim da alice v cudezni dezeli :).
Kupi si boljsi komp ali boljso internetno povezavo. Nic ne steka. GLedam na vec kompih. Super dela.
Nasveta ( oz. menjave kompa ) ne bom upoštevala, ker brskanja po vašem oglasniku zagotovo ne bom uporabljala.
Ne morem verjet, da ste nekateri tako nevoščljivi. Obupno. Naučite se pohvalit, spoštovat, cenit tudi delo drugega. Ne le svoje!
Problem je, ker je res neuporaben. Tudi registracije, po novem, ne zmore. 🙁
Zanimiva ugotovitev. Vsak dan so novi oglasi gor … Ce se ne potrudis, oz. se noces potrudit, ti ne uspe. Sicer pa uspe.
brezplacni nepremicninski portal je. Lahko isces tudi brez zemljevida, ce te tako moti. Vecine to ne moti, kot kaze. Tudi mene ne.
Meni pa je super zemljevid,ker vidim kje je nepremicnina in lahko najdem sam in ni potrebno agenciji placati provizije in tako prihranim lahko denar.
Oglasnik je neuporaben za brskanje po oglasih
Saj vem, da gre za manipulacijo ustvarjalcev portala, ampak vseeno – kdo pa misliš, da je oddal večino oglasov…? Agencije. In kaj misliš od koga služi portal Domerus…?
Forum je zaprt za komentiranje.