Nov outfit za v službo
Zdaj bodo kmalu razprodaje, tako da počakaj še 14 dni… Sicer pa jaz rada nakupujem v Mangotu, imajo lepe hlače, pa seveda plaščke (in res super znižanja v januarju, jst sem si na takih znižanjih kupila plašč, hlače, bluzico….). In imajo tudi kostime (hlačne ali pa tudi s krilom), pa seveda škornje… Če nisi iz Ljubljane, Mango je v BTCju in v centru Ljubljane, čisto blizu Name! Sicer pa ne vem, mogoče Emporijum (čeprav meni tam nikoli ne uspe dobit nič pametnega…) Po moje bi bilo fajn, če bi si kupila kostim (s hlačami in krilom), primerne čevlje (če jih še nimaš), pa še kakšne hlače in lepe nogavice (za na krilo). Potem pa poljubno kombiniraš z majčkami in bluzicami, ki jih imaš doma (tako da ko kupuješ kostim ali hlače pomisli, kaj imaš že doma, da bi lahko kombinirala…) Pa bolj nevtralne barve, mogoče ne bi bila pametna neka ful upadljiva barva (pa še težko jih kombiniraš).Veliko sreče pri nakupovanju
Maja
Aja, ko sem napisala kostim (s hlačami in krilom) sem mislila na tak kostim, kot sem ga vidla v katalogu od Mangota, imaš zgornji del, pa hlače in krilo (seveda lahko kupiš samo zgornji del, hlače ali krilo). Gre torej zato, da kupiš 3 kose in imaš praktično dva popolna kostima. V primerjavi z Labodom ali Muro je Mango seveda tudi cenovno zelo ugoden.
Lp
Maja
Maja,
hvala za nasvete. Sem iz okolice LJ in ponudbo Manga poznam (no ja letošnje ravno ne, ker mi moj petmesečnik “ne dovoli” bezljati po trgovinah) bom šla pogledat. Ampak veš kaj me skrbi,. da se da tam dobiti samo za suhice, kar pa jaz ravno nisem. Ponudba Laboda pa se mi zdi malce preveč klasična. Imam 26 let pa ne bi rada zgledala kot moja mami. Drugače pa sem nameravala skočit v Avstrijo v Ikeo, spotoma bi se ustavila tudi v H&M in C&A. Zanima me cenovna razlika med Mangom in tema dvema štacunama.
Lep pozdrav
Andreja
Hojla!
Maja ali pa kdor koli! Sem iz Novega mesta in v trgovini Mango še nisem bila. Iščem po internetu, pa nikakor ne najdem nič o tej trgovini. Rada bi videla kakšno sliko – kaj ponujajo. Sicer pa praviš, da imaš njihov katalog. Rada bi ga naročila. Mi lahko kdo posreduje vsaj njihovo telefonsko številko? Tudi te namreč ne najdem nikjer.
100x hvala!
Ojla! Mango na internetu http://www.mango.es/index_in.htm. Ja, katalog imam doma, enkrat so ble v Mangotu razglednice, na katere si napisal ime, priimek in naslov in ti jih potem posiljajo domov. Pa se vse cene so notr, tako da si lahko izracunas, kolko te pride stat npr. zimska garderoba. Trenutno tega kataloga ne morem najt, tako da zal ne morem povedat telefonske, bom pogledala, nekje mora bit, se se oglasim in napisem telefonsko.
Andreja! Pojma nimam, kaksne so cene in izbira v Avstriji, nikoli nismo hodli v Avstrijo. Predvsem hlace pa v Mangotu pomoje nismo namenjene samo res suhicam, imajo kar velik razpon stevilk (no vsaj zadnjic sem gledala neke hlace in se mi je tko zdelo).
No, se se ogalsim
Maja
Živjo Maja!
Danes sem utegnila pošnjofati v Mangu. Kar nekaj lepih stvari – cenovno tudi ugodnih, ampak ne vem če me bodo počakale do razprodaje. Že zdaj trgovina spominja na Kubo (s tem mislim: na pol prazna), vsak model ima po 2-3 številke, pa tudi nekaterih delov kompletov ni več (samo hlače, jaknic nič).
Ali kaj veš je v centru kaj boljše, bila sem v BTC-ju?
Andreja
Ojla Andreja!
Ja, danes sem bla pa tud jst v Mangotu, ma je res napol izropan. Ocitno postaja res zelo popularen in ker je tudi cenovno kar ugoden… smo pa tam- ljudje pokupijo vecino ze prej. Lani sem se tam na zimskih razprodajah dodobra zalozila, bom pa letos zgleda kar prihranila. Imas prav, imajo samo se prebrano, po 3 ali 4 stevilke (jaz imam stevilko 38, ki je prakticno ne dobis vec…) Jaz sem sla v center in v BTC, pa mislim, da ni v centru nic boljs! Sem tud povprasala, ce imajo se dosti v skladiscih (lani vem, da so pri razprodajah se veliko nosili iz skladisc), ma so mi rekli, da ce so v trgovini le 3 stevilke in npr. ni stevilke 38, potem te stevilke ni tudi v skladiscu.
Tud ena moja kolegica na veliko nabavlja v Avangardu v Stari Ljubljani, lani si je tam an razprodajah kupila en hudo dober plasc, morda se splaca pogledat!
Lp Maja